mt Napisano 2 Marzec 2004 Share Napisano 2 Marzec 2004 Witam:) Na poczatek wrzucam modelik ciuchci;) gdy poprawie pare bledow i dorzuce jeszcze kilka szczegolow mam zamiar zabrac sie za otoczenie. tory, jakis mostek, domki, chwasty i kto wie co jeszcze mi przyjdzie do glowy;) ale poki co pierwszy render.. pozdrawiam:) [Wyedytowany dnia 11-7-2004 > mt] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
legolas Napisano 2 Marzec 2004 Share Napisano 2 Marzec 2004 Jestem pod wielkim wrażeniem :o Niesamowity model, chyba nie się czego uczepić, czekam na następne rendery. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Kiełbaster Napisano 2 Marzec 2004 Share Napisano 2 Marzec 2004 W orginale też ma kanciata kółka?? Trochę bez senu było robić wszystkie nity jak kola są tak mało szczeółowe... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafal Napisano 2 Marzec 2004 Share Napisano 2 Marzec 2004 Originally posted by Master Kiełbaster W orginale też ma kanciata kółka?? Trochę bez senu było robić wszystkie nity jak kola są tak mało szczeółowe... miałes tez się czego przyczepić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WToreK Napisano 2 Marzec 2004 Share Napisano 2 Marzec 2004 Fajnie, narobiles sie z tymi szczegolami kolka rzeczywiscie zaokraglic trzeba! A to caly pociag planujesz ? Jak z takim samym stopniem szczegolowosci to zycze powodzenia :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość eax Napisano 2 Marzec 2004 Share Napisano 2 Marzec 2004 ..... i cierpliowsci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ikim Napisano 2 Marzec 2004 Share Napisano 2 Marzec 2004 Bardzo fajny, szczególowy model czekam na teksturki:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość _Kreska_ Napisano 2 Marzec 2004 Share Napisano 2 Marzec 2004 Barrrrdzo przyjemny modelik, kolka zeczywiscie troche kanciaste ale pewno je jeszcze poprawisz:) a wagoniki jakies beda?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mt Napisano 2 Marzec 2004 Autor Share Napisano 2 Marzec 2004 dzieki za komentarze;) nom kolka rzeczywiscie troche kanciate, ale zmienic to, to zaden problem;) wagonik mam w planie jeden, potem chce sie zajac otoczeniem..jak dzisiaj uda mi sie znalezc chwilke to pojawia sie nastepne rendery:) pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość _Kreska_ Napisano 2 Marzec 2004 Share Napisano 2 Marzec 2004 węglarke zrobisz? czy po prostu zwykły wagonik? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Falcrum Napisano 2 Marzec 2004 Share Napisano 2 Marzec 2004 Very nice model !! Powodzenia !! Już nie mogę się doczekać updatów !! :D Pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość sfistack Napisano 2 Marzec 2004 Share Napisano 2 Marzec 2004 Suuuper !! A kanciastych kol i tak nie byloby widac :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
giorgione Napisano 2 Marzec 2004 Share Napisano 2 Marzec 2004 dorób jeszce wagoniki:D Pozdr Giorgione Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
giorgione Napisano 2 Marzec 2004 Share Napisano 2 Marzec 2004 dorób jeszce wagoniki:D i będzie gicior. I czekam na teksturki Pozdr Giorgione Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nero Napisano 3 Marzec 2004 Share Napisano 3 Marzec 2004 Genialny model, jeszcze wagionik i będzie super a kół aż tak bardzo nie widać Ogólnie modelik jest very nice Życze wytrwałości w tworzeniu takiej pracy ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kulexy Napisano 3 Marzec 2004 Share Napisano 3 Marzec 2004 calkiem przyjemny modelik, daj widoczek z innej perspektywy, moze z tylnego boku, wraz z widokiem na kokpit... a tak w ogole zrobiles go?? jezeli tak to bym prosil :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mt Napisano 3 Marzec 2004 Autor Share Napisano 3 Marzec 2004 niestety dopiero teraz znalazlem chwile wolnego. ale chyba czas isc spac;) poprawilem kolka i zaczalem robic wagonik/weglarke. jak sie zwloke z lozka to wrzuce jakis render. kulexy - kokpitu niestety nie ma i raczej nie bedzie, poniewaz w finalowej scenie i tak ten model ma byc widoczny od przodu. ciuchcia ma byc glownym motywem, ale nie jedynym i nie chce sobie zawracac glowy tym, czego i tak nie bedzie widac;) i dlatego tez raczej nie zrobie \"calego\" pociagu;) jeszcze raz bardzo dziekuje za komentarze:)) milych snow:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mt Napisano 3 Marzec 2004 Autor Share Napisano 3 Marzec 2004 update: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nero Napisano 3 Marzec 2004 Share Napisano 3 Marzec 2004 No niezłe, mi sie podoba :P Bardzo fajne ale tego wagonika za bardzo nie widać ale jeśli ma tak być to ja nie mam nic do gadania:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kingwins Napisano 3 Marzec 2004 Share Napisano 3 Marzec 2004 świetna robota, długo Ci zajeło? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Falcrum Napisano 3 Marzec 2004 Share Napisano 3 Marzec 2004 No jeszcze węgiel w węglarce, podkłady pod szyny, tłuczeń, no i oczywiście bardziej urozmaicony teren; i masz już modeling za sobą...:P Pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pg Napisano 3 Marzec 2004 Share Napisano 3 Marzec 2004 bravo! lubie rendery w kilatach tego typu - czekam na otoczenie:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kulexy Napisano 3 Marzec 2004 Share Napisano 3 Marzec 2004 fajna weglarka, super narazie!! POWODZENIA!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sikham Napisano 3 Marzec 2004 Share Napisano 3 Marzec 2004 brawo czekam z niecierpliwością jak rozwinie sie ta pracka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Predator Napisano 3 Marzec 2004 Share Napisano 3 Marzec 2004 Elo czesc MT , jaki to dokladnie model jest z ktorego roku jakas konkretna marka czy ogolnie twoj koncept ? Model jest piekny bede czekal na texturki i koncowy render. Super Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
p_e_t_e_r Napisano 3 Marzec 2004 Share Napisano 3 Marzec 2004 kto sie dzis fajowo czuje niech wagonik dorysuje __ __ __ oo - oo - oo - ..... hehe, łel dan maj boj, kip modlin end bi pejszent. czirs Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość User190 Napisano 3 Marzec 2004 Share Napisano 3 Marzec 2004 Bardzo ładny modelik - ogólnie niezły początek!! Keep on working!! :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mt Napisano 4 Marzec 2004 Autor Share Napisano 4 Marzec 2004 :)) no, posiedzialem kawalek dnia i zrobilem mostek.. od razu zaznaczam ze dopiero po renderowaniu zauwazylem pare bledow (jak na przyklad przy lukach na gornej czesci mostku) ale poprawki nastepnym razem;) troche tez obrazki stracily na jakosci przez ustawienia renderera.. no ale przeciez to nie final;) hehe, swoja droga, jak sie przeglada te 3 po kolei to wychodzi animacja;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mt Napisano 4 Marzec 2004 Autor Share Napisano 4 Marzec 2004 kingwins - nie pamietam jak dlugo bo po drodze mialem format i spora przerwe, ale w sumie zajelo mi to duzo mniej niz myslalem ze mi zajmie;) Predator - nie mam pojecia co to za model;) moze dlatego ze nie robilem go wg zadnych planow tylko popatrzylem sobie na pare zdjec, wybralem z nich to co mi sie najbardziej podobalo i uzupelnilem paroma wlasnymi detalami;) hehe, troszke zmienia mi sie koncepcja tej scenki, wychodzi na to ze bedzie duzo wieksza niz zakladalem, wiec moze pokusze sie o zrobienie paru dodatkowych wagonikow.. kto wie;) poki co wyjezdzam na pare dni, wiec update\'y pojawia sie nie wczesniej niz w poniedzialek.. pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Kiełbaster Napisano 4 Marzec 2004 Share Napisano 4 Marzec 2004 Ciuchcia i otocznie wypasiona :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Falcrum Napisano 4 Marzec 2004 Share Napisano 4 Marzec 2004 Oooo w mordę !! Świetny mostek !! Ile to ma już face\'ów ?? Nie boisz się o sprzęt ??:D Obowiązkowo powinny byś co najmniej 2 wagoniki ( najlepiej 4 :D) Pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mt Napisano 4 Marzec 2004 Autor Share Napisano 4 Marzec 2004 facow w tej chwili okolo 300k, ale wszystko tak pogrupowane ze jakby co, szybko mozna poupraszczac obiekty, ktore w wyniku rozwoju scenki znajda sie dalej;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość _Kreska_ Napisano 4 Marzec 2004 Share Napisano 4 Marzec 2004 Jak dla mnie bomba, zapowiada sie swietna scenka! Zgadzam sie z Falcrumem odnosnie liczby wagonikow:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nero Napisano 4 Marzec 2004 Share Napisano 4 Marzec 2004 Wypasiona pracka poprostu bomba Zgadzam sie z przedmówcami odnoście wagonikw powinno ich być troszke więcej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dr. eA Napisano 5 Marzec 2004 Share Napisano 5 Marzec 2004 Niezle niezle. Jak zrobisz dobre teksturki to pracka moze byc bardzo realistyczna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mt Napisano 17 Marzec 2004 Autor Share Napisano 17 Marzec 2004 huhu, minelo troche czasu. ale prosze, nowe renderki: i troche inne ujecie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość _Kreska_ Napisano 17 Marzec 2004 Share Napisano 17 Marzec 2004 okej! to jest to, tylko wagoników jeszcze pare by sie przydalo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mt Napisano 17 Marzec 2004 Autor Share Napisano 17 Marzec 2004 hehe:) wagoniki pojawia sie (tak jeszcze ze 2, moze 3) wraz z kolejnymi updatami:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Erni Napisano 17 Marzec 2004 Share Napisano 17 Marzec 2004 Pikne pikne czekam z niecierpliwoscia na ciag dalszy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość _Kreska_ Napisano 17 Marzec 2004 Share Napisano 17 Marzec 2004 a co sie dzieje z torami i podkladami?? takie jakies poszarpane... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cpt.Obvious Napisano 17 Marzec 2004 Share Napisano 17 Marzec 2004 Ładnie sie zapowiada cała pracka :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robercikh Napisano 17 Marzec 2004 Share Napisano 17 Marzec 2004 ciuf ciuf ale zajefajna ciufcia tylko jeszcze jakieś otoczenie np. kanion na pustynie ( coś jak dziki zachód) i bedzie zejesuper Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ftorek Napisano 17 Marzec 2004 Share Napisano 17 Marzec 2004 o kura - super!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robercikh Napisano 17 Marzec 2004 Share Napisano 17 Marzec 2004 Originally posted by ftorek o kura - super!! a może kogutek :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rdo Napisano 17 Marzec 2004 Share Napisano 17 Marzec 2004 o kogutek - super ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kryhas Napisano 17 Marzec 2004 Share Napisano 17 Marzec 2004 Scenka jest superowa!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Batou Napisano 17 Marzec 2004 Share Napisano 17 Marzec 2004 Ostatnie ujęcie kamery mi zupełnie nie pasuje. Przed ostatnie jest chyba najlepsze, brakuje tylko trochę wolnej przestrzeni przed lokomotywą. A praca super. Bardzo ładne modele. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loozack Napisano 17 Marzec 2004 Share Napisano 17 Marzec 2004 te kropki na torach to prawdopodobnie dwa nakładające się obiekty, pewnie zapomniałeś czegoś usunąć przy kopiowaniu :) poza tym nic tylko piać z zachwytu... aż chyba jajko zniosę :> pozdrawiam [piwo] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mt Napisano 17 Marzec 2004 Autor Share Napisano 17 Marzec 2004 Loozack - dzieki za podpowiedz - mnie tez zastanawialy te kropki;) Batou - z tego drugiego ujecia chyba zrezygnuje;) jak dobrze pojdzie to za pare godzinek wrzuce jakis update.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kulexy Napisano 17 Marzec 2004 Share Napisano 17 Marzec 2004 O Kaczka!! PIKNIE!! No to czekamy , bo ciekawe otoczenie jest... Powodzenia z TeXtUrAmI!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi