Napisano 22 Styczeń 200916 l Autor to zaczne od konca :) reflect-> to nie tyle bug co głąd przy meshowaniu bez ustawien dla tego i dokladnie tego elementu taka normalka w rhino. kliment woroszyłow-> :) taaaa pewnie ja :D. chyba za mało nurbsow na forum :) cos by trzeba ztym zrobic powstaja jakies pseudo-rhino forum i ludzie uciekają
Napisano 22 Styczeń 200916 l Ej, podoba mi sie to:) ciekawy sposób modelowania, musze spróbowac:) ale to jak bedzie chwila wolna:) a sie czykuje ojj dłuuuga chwila...:)
Napisano 22 Styczeń 200916 l No respekt!;D Bardzo intrygujaco wyglada taka siatka i co chyba najfajniejsze - czysto. W rogach swiatel on tak ma (ten rog najblizej widza)? Tzn chodzi mi o tanierownosc przy przednich lampach. I takie pytanie Bzyku, co sadzisz o maxowskich nurbsach?
Napisano 23 Styczeń 200916 l Autor JW_2305- troszke niewiem o jaka nierówność chodzi. Nvidia- szczerze :D niewiem moze cos sie zmienilo ja sie zatrzymalem na maxie 8 i do tego czasu byly one delikatnie mowiac kiepskie czyli byly bo byly, ale mysle ze dalej takie są :).
Napisano 5 Luty 200916 l Autor spokojnie RA :D cos ty taki napalony ;) poprostu mam malutko chwilowo czasu, a dokladniej wolnego weekendu, a jeszcze dokładniej soboty bo niedziela jest na leczenie :). Ale by nie bylo ze nic nie robie to takie robienie po 20 min i zderzak przedni prawie skonczony jeszcze pare fillecikow a potem to juz pierdulki.
Napisano 5 Luty 200916 l to przetloczenie idące od wlotu bocznego na przednim zderzaku nie powinno dochodzic do nadkola :)
Napisano 5 Luty 200916 l Autor wiem :D gorne dokładnie. --edit-- to taki maly remake :) powinno byc wmiare dobrze Edytowane 5 Luty 200916 l przez Bzyku
Napisano 6 Luty 200916 l Jest wypas. :) Ale... jeśli mam się do czegoś przyczepić, to do tego sweep'a biegnącego od ostrego naroża przedniego światła do dołu grilla. Wydaje się mało płynny, a na fotkach jakie oglądałem chyba jest minimalnie płynniej. ;)
Napisano 26 Marzec 200915 l Autor niechcialem dawać malych updatow wiec troszke czasu to potrwalo zanim wymodziłem pare elementów ibizki teraz czas na lampy
Napisano 26 Marzec 200915 l kurde jak te siatki z Rihno prosto i klarownie wyglądają... bardzo fajnie!
Napisano 26 Marzec 200915 l takie modele to się chce oglądać :) Dokladnie ! I jeszcze takie ladne siateczki ktore rhino wypluwa :D Super jedzieszzzzz Bzyku ! pozdro ! :)
Napisano 27 Marzec 200915 l Autor mrkrzysiek- jak by bylo wiecej nurbsikow na forum to by bylo normalne, a chyba zastałem sam ze sobą ;) hcpiter- szkoda ze takiego mesha nie wypluwa :( ale to szczegół. Dawcio_m-wsumie chybil trafil tyle ze sie udalo za pierwszym razem najgorzej bylo z połączeniem lusterka z trzonkiem ale jakos sie udalo.