Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano
  • Autor

to zaczne od konca :)

reflect-> to nie tyle bug co głąd przy meshowaniu bez ustawien dla tego i dokladnie tego elementu taka normalka w rhino.

kliment woroszyłow-> :) taaaa pewnie ja :D.

chyba za mało nurbsow na forum :) cos by trzeba ztym zrobic powstaja jakies pseudo-rhino forum i ludzie uciekają

• Odpowiedzi 69
  • Wyświetleń 8,6k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Ej, podoba mi sie to:) ciekawy sposób modelowania, musze spróbowac:) ale to jak bedzie chwila wolna:) a sie czykuje ojj dłuuuga chwila...:)

Napisano

No respekt!;D Bardzo intrygujaco wyglada taka siatka i co chyba najfajniejsze - czysto.

W rogach swiatel on tak ma (ten rog najblizej widza)? Tzn chodzi mi o tanierownosc przy przednich lampach.

I takie pytanie Bzyku, co sadzisz o maxowskich nurbsach?

Napisano

Pewnie to co powie trzeba będzie dać pod ***** ;)

Napisano
  • Autor

JW_2305- troszke niewiem o jaka nierówność chodzi.

Nvidia- szczerze :D niewiem moze cos sie zmienilo ja sie zatrzymalem na maxie 8 i do tego czasu byly one delikatnie mowiac kiepskie czyli byly bo byly, ale mysle ze dalej takie są :).

Napisano

Super. Będzie więcej? ;)

Już tak daleko jesteś, że musisz skończyć, hehe.

Napisano
  • Autor

spokojnie RA :D cos ty taki napalony ;) poprostu mam malutko chwilowo czasu, a dokladniej wolnego weekendu, a jeszcze dokładniej soboty bo niedziela jest na leczenie :). Ale by nie bylo ze nic nie robie to takie robienie po 20 min i zderzak przedni prawie skonczony jeszcze pare fillecikow a potem to juz pierdulki.

seatcoupe10td5.jpg

seatcoupe10wire2zn3.jpg

Napisano
  • Autor

wiem :D gorne dokładnie.

--edit--

to taki maly remake :) powinno byc wmiare dobrze

seatcoupe10newop6.jpg

Edytowane przez Bzyku

Napisano

Jest wypas. :)

Ale... jeśli mam się do czegoś przyczepić, to do tego sweep'a biegnącego od ostrego naroża przedniego światła do dołu grilla.

Wydaje się mało płynny, a na fotkach jakie oglądałem chyba jest minimalnie płynniej. ;)

Napisano
  • Autor

niechcialem dawać malych updatow wiec troszke czasu to potrwalo zanim wymodziłem pare elementów ibizki teraz czas na lampy

seacik.jpg

seacik2.jpg

rimm.jpg

Napisano
takie modele to się chce oglądać :)

Dokladnie ! I jeszcze takie ladne siateczki ktore rhino wypluwa :D

Super jedzieszzzzz Bzyku !

pozdro ! :)

Napisano
  • Autor

mrkrzysiek- jak by bylo wiecej nurbsikow na forum to by bylo normalne, a chyba zastałem sam ze sobą ;)

hcpiter- szkoda ze takiego mesha nie wypluwa :( ale to szczegół.

Dawcio_m-wsumie chybil trafil tyle ze sie udalo za pierwszym razem najgorzej bylo z połączeniem lusterka z trzonkiem ale jakos sie udalo.