Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

final

mffw139j.jpg

...................

już widzę że muszę poprawić twarz

powiedźmy że to lekka wersja dycha wojny

mffw128ao3.jpg

Edytowane przez Mr Pank
  • Odpowiedzi 50
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

chyba anatomia tej rączki (i w ogóle ciała od pasa w górę się posypała) ale może wydaje mi się przez to że to tylko linearny na razie, zobaczymy jak bryłka się pojawi ;)

Napisano

Wcześniejsza twarz miała więcej wyrazu, przy takich gabarytach z małymi stopami śmiesznie wygląda... ogólnie coś z proporcjami nóg nie tak (może to tylko przez te stopy), dziwnie tez wygląda mięsień dwugłowy u jego lewej ręki, tak jakby za nisko za wcześnie się zaczynał... ma holybomb przy pasie? (śmieje się tylko, bez urazy) proporcje poprzednika były lepsze...ogólnie lubię Twoją kreskę i chciałbym zobaczyc finisz w kolorze i w ogóle wypas w ci..pas, pozdrawiam

Napisano

Witam Witam

Mam nadzieję że rozwiniesz nieco tą postać ;) i do końca dotrwasz, na ducha mi on nie wygląda, ale poczekam na dalsze updaty ...

Powodzenia

//Pozdr.

Napisano

zastosowałem się do wskazówek windowlicker i pozmieniałem trochę, dzieki

miriam - tak jak pisałem wcześniej to jest lekka wersja, bardziej ludzka ;)

pzdr

sory za jakość, ale jeszcze tego nie skanowałem

mffw131hz5.jpg

dzieki za komentarze

pzdr

Napisano

hmm, myślę że może mu jednak maskę jaką nałożyć, ta nieokreślona wtedy postać, o częściowo ludzkich cechach, kryjąca się za przerażającą maską strachu, masakry w swoistym tańcu śmierci ... nada pracy nieco tajemniczego charakteru.

uff chyba znów z kofeiną przesadziłem ;).

//Pozdr.

Napisano

miriam bardzo poetycko ująłeś istotę sprawy jaką się dziś tu zajmujemy. Co teraz czujesz. Jak to odbierasz?

;)

Zastanawia mnie ile rambo może unieść broni ;)

Napisano

no to narysujemy drugą wersie, żaden problem

Robert B. - ile paczek sucharów potrafiłbyś napchać po kieszeniach w wojsku na ćwiczenia batalionowe aby przeżyć, duuzzoooo

Napisano

Zastanawia mnie ile rambo może unieść broni ;)

on ma być bardziej wykoksowany od rambo i Pudziana razem wziętego to ma być DUCH WOJNY :D

Napisano (edytowane)

Dla mnie obie sa dobre chociaż bardziej przemawia stara wersja zapewne dlatego że jest troche bardziej skończona poczekamy co z tej wyjdzie.

Takie pytanie. Najpierw rysujesz szkic i potem używasz cienkopisu?

Edytowane przez Elvans
Napisano

Elvans - czasami tak, najpierw rysuje szkic twardym ołówkiem 5H a potem wykańczam

automatem B 0,35

RaVirr - tym razem będzie kolor ;)

wykończę tą drugą wersje,

mffw133ka0.jpg

Napisano

Przygladam sie Twoim pracom, i naprawde mi sie podobaja:)

pozwolisz ze moze kiedys zrobie sobie z jakiegos modelik?

temu cos zrob z lewą reka...np po ataku z tylu, miecz ociekajacy krwia itp, cos z dynamiką

Napisano (edytowane)

Kirian - nie ma sprawy, pozwalam ;)

sorki za jakość, tani aparat

ps

przy tej muzyce najlepiej sie rysuje

mffw136hu6.jpg

Edytowane przez Mr Pank
Napisano (edytowane)

Pank no wlasnie patrzac na Twoje prace pomyslalem ze bedzie problem z dynamika, ten gosc wyglada jak by dalej stał a prawa reka niebyla jego tylko kogos innego:/

no i kamera teraz jak dla mnie poszła zbyt wysoko nad glowe

jezeli nie znajdziesz nic ciekawszego to wroc plz do poprzedniej pracki i rozrysuj cos z tylu itp jakies ciała czy cos tam Ci w glowie lezy:]

edit: albo np w tej poprzedniej zmien ulozenie prawiej reki, jak by był po ciosie lecz stał w miejscu- z pktu widzenia malego odstepu czasu dt.... a na okolo pociete ciała i konczyny lecz jeszcze zawisniete w powietrzu.... cos jak stop klatka z jakieś masakry

Gud lak:)

Edytowane przez Kirian
Napisano (edytowane)

Kirian Widać że czujesz tego ducha wojny i dobrze bo mądrze prawisz.

Ciężko wybrać co najlepsze bo wszystko dobre. Może byś spróbował tak jak już Kirian napisał wrócić do wcześniejszej wersji dodać trupy i tego pana z pierwszej wersji "...walczy ramię w ramię z ludźmi." .

Ogółem co byś nie wybrał jak narazie jesteś moim faworytem.

Edytowane przez Elvans
Napisano

Swietne. Wszystko co uwielbiam w rysunku tu zmiesciles. A to jeszcze nie koniec. Az sie chce usiasc spowrotem do wlasnego rysunku. Swietnie jest miec tak motywujaca konkurencje.

Pozdrawiam

Napisano

Super zaczyna to wyglądać :)

Mam tylko jedno "ale" - jego prawa ręka trzyma miecz dość nienaturalnie. Tak się niby da trzymać w rzeczywistości, ale nie odczytuje się to za dobrze w ilustracji.

Poza tym jest fajnie, i ciekaw jestem jak będzie wyglądała finalna wersja w kolorze :)

Napisano

ogólnie jest fajnie. ciekawy klimat, aczkolwiek teraz postać główna odcina sie od pozostalych. w stosunku do nich wychodzi bardziej cartonowo tudzież komiksowo. plany sie z deka odgryzają od siebie

Napisano

BLADE- niestety tak bedzie, zaczynam odstawać od kreski a wchodzić w światło i cień -tnx

kaeru - zapomniałem o tych sutkach :D dzięki, poprawione

mffw139g.jpg

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności