Mr Pank Napisano 8 Luty 2009 Napisano 8 Luty 2009 (edytowane) final ................... już widzę że muszę poprawić twarz powiedźmy że to lekka wersja dycha wojny Edytowane 28 Luty 2009 przez Mr Pank
Coyote Napisano 8 Luty 2009 Napisano 8 Luty 2009 mje równiez :D aczkolwiek rączka lewa(jego) jakoś dziwnie wygięta :)
rosikowski Napisano 8 Luty 2009 Napisano 8 Luty 2009 chyba anatomia tej rączki (i w ogóle ciała od pasa w górę się posypała) ale może wydaje mi się przez to że to tylko linearny na razie, zobaczymy jak bryłka się pojawi ;)
Rembik Napisano 8 Luty 2009 Napisano 8 Luty 2009 Co Wy gadacie dobrze jest, niektórzy potrafią lekko rękę wygiąć w tył... oj zwykłe czepialstwo.
rosikowski Napisano 8 Luty 2009 Napisano 8 Luty 2009 ee tam czepialstwo... piszemy co widzimy ...;p czepiać będziemy się później ...xDxD
Buddz Napisano 9 Luty 2009 Napisano 9 Luty 2009 To poprostu przeprost, jak najbardziej naturalny. rzadko prostuje się rękę do lini prostej.
windowlicker Napisano 9 Luty 2009 Napisano 9 Luty 2009 Wcześniejsza twarz miała więcej wyrazu, przy takich gabarytach z małymi stopami śmiesznie wygląda... ogólnie coś z proporcjami nóg nie tak (może to tylko przez te stopy), dziwnie tez wygląda mięsień dwugłowy u jego lewej ręki, tak jakby za nisko za wcześnie się zaczynał... ma holybomb przy pasie? (śmieje się tylko, bez urazy) proporcje poprzednika były lepsze...ogólnie lubię Twoją kreskę i chciałbym zobaczyc finisz w kolorze i w ogóle wypas w ci..pas, pozdrawiam
miriam Napisano 10 Luty 2009 Napisano 10 Luty 2009 Witam Witam Mam nadzieję że rozwiniesz nieco tą postać ;) i do końca dotrwasz, na ducha mi on nie wygląda, ale poczekam na dalsze updaty ... Powodzenia //Pozdr.
niemyskik Napisano 10 Luty 2009 Napisano 10 Luty 2009 i ja mam z nim rywalizowac? haha.. no ciezko bedzie... :D
Mr Pank Napisano 10 Luty 2009 Autor Napisano 10 Luty 2009 zastosowałem się do wskazówek windowlicker i pozmieniałem trochę, dzieki miriam - tak jak pisałem wcześniej to jest lekka wersja, bardziej ludzka ;) pzdr sory za jakość, ale jeszcze tego nie skanowałem dzieki za komentarze pzdr
miriam Napisano 10 Luty 2009 Napisano 10 Luty 2009 hmm, myślę że może mu jednak maskę jaką nałożyć, ta nieokreślona wtedy postać, o częściowo ludzkich cechach, kryjąca się za przerażającą maską strachu, masakry w swoistym tańcu śmierci ... nada pracy nieco tajemniczego charakteru. uff chyba znów z kofeiną przesadziłem ;). //Pozdr.
Robert B. Napisano 10 Luty 2009 Napisano 10 Luty 2009 miriam bardzo poetycko ująłeś istotę sprawy jaką się dziś tu zajmujemy. Co teraz czujesz. Jak to odbierasz? ;) Zastanawia mnie ile rambo może unieść broni ;)
Mr Pank Napisano 10 Luty 2009 Autor Napisano 10 Luty 2009 no to narysujemy drugą wersie, żaden problem Robert B. - ile paczek sucharów potrafiłbyś napchać po kieszeniach w wojsku na ćwiczenia batalionowe aby przeżyć, duuzzoooo
Coyote Napisano 10 Luty 2009 Napisano 10 Luty 2009 Zastanawia mnie ile rambo może unieść broni ;) on ma być bardziej wykoksowany od rambo i Pudziana razem wziętego to ma być DUCH WOJNY :D
Mr Pank Napisano 10 Luty 2009 Autor Napisano 10 Luty 2009 (edytowane) Edytowane 11 Luty 2009 przez Mr Pank
żółty Napisano 11 Luty 2009 Napisano 11 Luty 2009 ooo ta ostatnia wersja bardziej mi pasuje do sformułowania "duch wojny" ;] poprzedni szkic był jakiś taki zbyt "ludzki", czekam na więcej pozdro
Elvans Napisano 11 Luty 2009 Napisano 11 Luty 2009 (edytowane) Dla mnie obie sa dobre chociaż bardziej przemawia stara wersja zapewne dlatego że jest troche bardziej skończona poczekamy co z tej wyjdzie. Takie pytanie. Najpierw rysujesz szkic i potem używasz cienkopisu? Edytowane 11 Luty 2009 przez Elvans
rosikowski Napisano 11 Luty 2009 Napisano 11 Luty 2009 nom, żółty ma racje, druga wersja bliższa tematowi
RaVirr Napisano 11 Luty 2009 Napisano 11 Luty 2009 http://img401.imageshack.us/img401/3733/mffw131hz5.jpg To lepsze;) Będziesz kolorował? Czy tylko walor?;>
Mr Pank Napisano 11 Luty 2009 Autor Napisano 11 Luty 2009 Elvans - czasami tak, najpierw rysuje szkic twardym ołówkiem 5H a potem wykańczam automatem B 0,35 RaVirr - tym razem będzie kolor ;) wykończę tą drugą wersje,
Robert B. Napisano 11 Luty 2009 Napisano 11 Luty 2009 jeszcze troszkę sterydów i mu te mięśnie wyskoczą :P
windowlicker Napisano 11 Luty 2009 Napisano 11 Luty 2009 Jeeeb! Spoko, faktycznie kontynuuj tego kolosa bo ma charakterek...
Mr Pank Napisano 12 Luty 2009 Autor Napisano 12 Luty 2009 daje czysty skan i postaram sie go jeszcze narysować w akcji, no wiecie dużo krwi i latające dookoła flaki
Kirian Napisano 12 Luty 2009 Napisano 12 Luty 2009 Przygladam sie Twoim pracom, i naprawde mi sie podobaja:) pozwolisz ze moze kiedys zrobie sobie z jakiegos modelik? temu cos zrob z lewą reka...np po ataku z tylu, miecz ociekajacy krwia itp, cos z dynamiką
rosikowski Napisano 12 Luty 2009 Napisano 12 Luty 2009 z dynamiką to będzie inny rysunek, bardzo zgrabnie przekłamane proporcje ;D jedziesz dalej ~!!
Mr Pank Napisano 12 Luty 2009 Autor Napisano 12 Luty 2009 (edytowane) Kirian - nie ma sprawy, pozwalam ;) sorki za jakość, tani aparat ps przy tej muzyce najlepiej sie rysuje Edytowane 13 Luty 2009 przez Mr Pank
Robert B. Napisano 13 Luty 2009 Napisano 13 Luty 2009 utworek niczego sobie :) postać też choć mało widać :P. Co do utworów to polecam troszke odpocząć od ostrej muzy :) i tak gothic II wykonanie PIANO. No i może muzyka z gry http://www.worldofrisen.de/download_14.htm i może jeszcze "RPB - WoPiMedley"
Kirian Napisano 13 Luty 2009 Napisano 13 Luty 2009 (edytowane) Pank no wlasnie patrzac na Twoje prace pomyslalem ze bedzie problem z dynamika, ten gosc wyglada jak by dalej stał a prawa reka niebyla jego tylko kogos innego:/ no i kamera teraz jak dla mnie poszła zbyt wysoko nad glowe jezeli nie znajdziesz nic ciekawszego to wroc plz do poprzedniej pracki i rozrysuj cos z tylu itp jakies ciała czy cos tam Ci w glowie lezy:] edit: albo np w tej poprzedniej zmien ulozenie prawiej reki, jak by był po ciosie lecz stał w miejscu- z pktu widzenia malego odstepu czasu dt.... a na okolo pociete ciała i konczyny lecz jeszcze zawisniete w powietrzu.... cos jak stop klatka z jakieś masakry Gud lak:) Edytowane 13 Luty 2009 przez Kirian
Elvans Napisano 15 Luty 2009 Napisano 15 Luty 2009 (edytowane) Kirian Widać że czujesz tego ducha wojny i dobrze bo mądrze prawisz. Ciężko wybrać co najlepsze bo wszystko dobre. Może byś spróbował tak jak już Kirian napisał wrócić do wcześniejszej wersji dodać trupy i tego pana z pierwszej wersji "...walczy ramię w ramię z ludźmi." . Ogółem co byś nie wybrał jak narazie jesteś moim faworytem. Edytowane 16 Luty 2009 przez Elvans
Mr Pank Napisano 16 Luty 2009 Autor Napisano 16 Luty 2009 dalej http://www.youtube.com/watch?v=ZNkAo5llZQk
Mr Pank Napisano 21 Luty 2009 Autor Napisano 21 Luty 2009 perwersy to co lubie :D ps. jeśli I.Shack nie wyświetla obrazków to macie pecha musicie poczekać :d kolor
windowlicker Napisano 21 Luty 2009 Napisano 21 Luty 2009 omg! At last! Jak dla mnie wypas w pipkę, cobyś tylko do finiszu dotrwał!
atheg Napisano 22 Luty 2009 Napisano 22 Luty 2009 Swietne. Wszystko co uwielbiam w rysunku tu zmiesciles. A to jeszcze nie koniec. Az sie chce usiasc spowrotem do wlasnego rysunku. Swietnie jest miec tak motywujaca konkurencje. Pozdrawiam
Paweł Kaczmarczyk Napisano 22 Luty 2009 Napisano 22 Luty 2009 Świetny kolor. Kojarzy mi się z Frazettą. Gdyby ten koleś był na wzniesieniu to już w ogóle jego styl. Maluj dalej bo aż miło.l Ci z tyłu jak przypuszczam będą w zimnych tonacjach. ;]
aspenboy Napisano 22 Luty 2009 Napisano 22 Luty 2009 Super zaczyna to wyglądać :) Mam tylko jedno "ale" - jego prawa ręka trzyma miecz dość nienaturalnie. Tak się niby da trzymać w rzeczywistości, ale nie odczytuje się to za dobrze w ilustracji. Poza tym jest fajnie, i ciekaw jestem jak będzie wyglądała finalna wersja w kolorze :)
Mr Pank Napisano 24 Luty 2009 Autor Napisano 24 Luty 2009 aspenboy - nom, masz racie, ręka powinna być mocniej wygięta i łokieć pokazany dzieki za komentarze chłopaki
BLADE Napisano 24 Luty 2009 Napisano 24 Luty 2009 ogólnie jest fajnie. ciekawy klimat, aczkolwiek teraz postać główna odcina sie od pozostalych. w stosunku do nich wychodzi bardziej cartonowo tudzież komiksowo. plany sie z deka odgryzają od siebie
Mr Pank Napisano 25 Luty 2009 Autor Napisano 25 Luty 2009 BLADE- niestety tak bedzie, zaczynam odstawać od kreski a wchodzić w światło i cień -tnx kaeru - zapomniałem o tych sutkach :D dzięki, poprawione
Rekomendowane odpowiedzi