Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

final

mffw139j.jpg

...................

już widzę że muszę poprawić twarz

powiedźmy że to lekka wersja dycha wojny

mffw128ao3.jpg

Edytowane przez Mr Pank

• Odpowiedzi 50
  • Wyświetleń 5,1k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

chyba anatomia tej rączki (i w ogóle ciała od pasa w górę się posypała) ale może wydaje mi się przez to że to tylko linearny na razie, zobaczymy jak bryłka się pojawi ;)

Napisano

Co Wy gadacie dobrze jest, niektórzy potrafią lekko rękę wygiąć w tył... oj zwykłe czepialstwo.

Napisano

To poprostu przeprost, jak najbardziej naturalny. rzadko prostuje się rękę do lini prostej.

Napisano

Wcześniejsza twarz miała więcej wyrazu, przy takich gabarytach z małymi stopami śmiesznie wygląda... ogólnie coś z proporcjami nóg nie tak (może to tylko przez te stopy), dziwnie tez wygląda mięsień dwugłowy u jego lewej ręki, tak jakby za nisko za wcześnie się zaczynał... ma holybomb przy pasie? (śmieje się tylko, bez urazy) proporcje poprzednika były lepsze...ogólnie lubię Twoją kreskę i chciałbym zobaczyc finisz w kolorze i w ogóle wypas w ci..pas, pozdrawiam

Napisano

Witam Witam

Mam nadzieję że rozwiniesz nieco tą postać ;) i do końca dotrwasz, na ducha mi on nie wygląda, ale poczekam na dalsze updaty ...

Powodzenia

//Pozdr.

Napisano
  • Autor

zastosowałem się do wskazówek windowlicker i pozmieniałem trochę, dzieki

miriam - tak jak pisałem wcześniej to jest lekka wersja, bardziej ludzka ;)

pzdr

sory za jakość, ale jeszcze tego nie skanowałem

mffw131hz5.jpg

dzieki za komentarze

pzdr

Napisano

hmm, myślę że może mu jednak maskę jaką nałożyć, ta nieokreślona wtedy postać, o częściowo ludzkich cechach, kryjąca się za przerażającą maską strachu, masakry w swoistym tańcu śmierci ... nada pracy nieco tajemniczego charakteru.

uff chyba znów z kofeiną przesadziłem ;).

//Pozdr.

Napisano

miriam bardzo poetycko ująłeś istotę sprawy jaką się dziś tu zajmujemy. Co teraz czujesz. Jak to odbierasz?

;)

Zastanawia mnie ile rambo może unieść broni ;)

Napisano
  • Autor

no to narysujemy drugą wersie, żaden problem

Robert B. - ile paczek sucharów potrafiłbyś napchać po kieszeniach w wojsku na ćwiczenia batalionowe aby przeżyć, duuzzoooo

Napisano

Zastanawia mnie ile rambo może unieść broni ;)

on ma być bardziej wykoksowany od rambo i Pudziana razem wziętego to ma być DUCH WOJNY :D

Napisano

ooo ta ostatnia wersja bardziej mi pasuje do sformułowania "duch wojny" ;] poprzedni szkic był jakiś taki zbyt "ludzki", czekam na więcej pozdro

Napisano

Dla mnie obie sa dobre chociaż bardziej przemawia stara wersja zapewne dlatego że jest troche bardziej skończona poczekamy co z tej wyjdzie.

Takie pytanie. Najpierw rysujesz szkic i potem używasz cienkopisu?

Edytowane przez Elvans

Napisano
  • Autor

Elvans - czasami tak, najpierw rysuje szkic twardym ołówkiem 5H a potem wykańczam

automatem B 0,35

RaVirr - tym razem będzie kolor ;)

wykończę tą drugą wersje,

mffw133ka0.jpg

Napisano
  • Autor

daje czysty skan i postaram sie go jeszcze narysować w akcji, no wiecie dużo krwi i latające dookoła flaki

mffw135ox4.jpg

Napisano

Przygladam sie Twoim pracom, i naprawde mi sie podobaja:)

pozwolisz ze moze kiedys zrobie sobie z jakiegos modelik?

temu cos zrob z lewą reka...np po ataku z tylu, miecz ociekajacy krwia itp, cos z dynamiką

Napisano
  • Autor

Kirian - nie ma sprawy, pozwalam ;)

sorki za jakość, tani aparat

ps

przy tej muzyce najlepiej sie rysuje

mffw136hu6.jpg

Edytowane przez Mr Pank

Napisano

Pank no wlasnie patrzac na Twoje prace pomyslalem ze bedzie problem z dynamika, ten gosc wyglada jak by dalej stał a prawa reka niebyla jego tylko kogos innego:/

no i kamera teraz jak dla mnie poszła zbyt wysoko nad glowe

jezeli nie znajdziesz nic ciekawszego to wroc plz do poprzedniej pracki i rozrysuj cos z tylu itp jakies ciała czy cos tam Ci w glowie lezy:]

edit: albo np w tej poprzedniej zmien ulozenie prawiej reki, jak by był po ciosie lecz stał w miejscu- z pktu widzenia malego odstepu czasu dt.... a na okolo pociete ciała i konczyny lecz jeszcze zawisniete w powietrzu.... cos jak stop klatka z jakieś masakry

Gud lak:)

Edytowane przez Kirian

Napisano

Kirian Widać że czujesz tego ducha wojny i dobrze bo mądrze prawisz.

Ciężko wybrać co najlepsze bo wszystko dobre. Może byś spróbował tak jak już Kirian napisał wrócić do wcześniejszej wersji dodać trupy i tego pana z pierwszej wersji "...walczy ramię w ramię z ludźmi." .

Ogółem co byś nie wybrał jak narazie jesteś moim faworytem.

Edytowane przez Elvans

Napisano
  • Autor

perwersy to co lubie :D

ps. jeśli I.Shack nie wyświetla obrazków to macie pecha musicie poczekać :d

kolor

mffw139b.jpg

Napisano

Swietne. Wszystko co uwielbiam w rysunku tu zmiesciles. A to jeszcze nie koniec. Az sie chce usiasc spowrotem do wlasnego rysunku. Swietnie jest miec tak motywujaca konkurencje.

Pozdrawiam

Napisano

Świetny kolor. Kojarzy mi się z Frazettą. Gdyby ten koleś był na wzniesieniu to już w ogóle jego styl. Maluj dalej bo aż miło.l Ci z tyłu jak przypuszczam będą w zimnych tonacjach. ;]

Napisano

Super zaczyna to wyglądać :)

Mam tylko jedno "ale" - jego prawa ręka trzyma miecz dość nienaturalnie. Tak się niby da trzymać w rzeczywistości, ale nie odczytuje się to za dobrze w ilustracji.

Poza tym jest fajnie, i ciekaw jestem jak będzie wyglądała finalna wersja w kolorze :)

Napisano
  • Autor

aspenboy - nom, masz racie, ręka powinna być mocniej wygięta i łokieć pokazany

dzieki za komentarze chłopaki

mffw139d.jpg

Napisano

ogólnie jest fajnie. ciekawy klimat, aczkolwiek teraz postać główna odcina sie od pozostalych. w stosunku do nich wychodzi bardziej cartonowo tudzież komiksowo. plany sie z deka odgryzają od siebie

Napisano
  • Autor

BLADE- niestety tak bedzie, zaczynam odstawać od kreski a wchodzić w światło i cień -tnx

kaeru - zapomniałem o tych sutkach :D dzięki, poprawione

mffw139g.jpg

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności