dynio Napisano 17 Kwiecień 2004 Share Napisano 17 Kwiecień 2004 fajny czat !!! :D ... od ostatniego update\'u minęło 16 dni :P ... a co do samej grafiki to słaba ... dominują same standardowe bryły z maxa i do tego jeszcze drzewa które są dodane do maxa 6 :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 18 Kwiecień 2004 Autor Share Napisano 18 Kwiecień 2004 czy uwazasz za standartowa bryle plane z wycietymi dziurami (nie boolean) i wyexrudowany do srodka?! o drzewa sie pytalem a pozatym co za roznica technika??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 18 Kwiecień 2004 Autor Share Napisano 18 Kwiecień 2004 Inne podejscie. Co sadzicie o ink\'n\'paint z teksturami?! Oto pierwszy renderek. Pratycznie tylko inknpaint. Powiedzcie czy tak czy w inny kierunek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sikham Napisano 18 Kwiecień 2004 Share Napisano 18 Kwiecień 2004 fajnie gdyby wszystko nie było brązowe :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 18 Kwiecień 2004 Share Napisano 18 Kwiecień 2004 z innymi kolorami to by moglo byc ciekawe ale włącz cieniowanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 18 Kwiecień 2004 Autor Share Napisano 18 Kwiecień 2004 pytam sie czy w ta strone isc czy nie, brazowe jest bo nie bede do testowego rendera kolorow dla kazdej plaszczyzny robic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pionier Napisano 18 Kwiecień 2004 Share Napisano 18 Kwiecień 2004 coś w tym jest, za mało żeby coś powiedzieć. Jestem ciekaw jak to dalej poprowadzisz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 18 Kwiecień 2004 Autor Share Napisano 18 Kwiecień 2004 czyli sie zgadzacie na ink n paint?! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grind Napisano 18 Kwiecień 2004 Share Napisano 18 Kwiecień 2004 Ja jestem za Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
empik Napisano 18 Kwiecień 2004 Share Napisano 18 Kwiecień 2004 to jest fajne i 3d tez jest fajne nie wiem ale ja jestem za 3d :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zipper Napisano 18 Kwiecień 2004 Share Napisano 18 Kwiecień 2004 WOW ... teraz to jest tak jak bylo w orginalnym tytule tematu ... nawet trudno powiedziec ze to jest 3D ... jakbys tak wymalowal to wszystko slicznie ... i jakies rysowane teksturki cegielek itp ... (chyba mam kilka takich) to bedzie swietne ... juz sie nie moge doczekac postepow ... duze pozdro ... :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kulexy Napisano 18 Kwiecień 2004 Share Napisano 18 Kwiecień 2004 ja tez raczej za 3d... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 19 Kwiecień 2004 Autor Share Napisano 19 Kwiecień 2004 zipper: na razie sam pokombinuje w ps z texturkami ale jak mi nie wyjdzie to sie zglosze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ARCTIC Napisano 19 Kwiecień 2004 Share Napisano 19 Kwiecień 2004 Fajna ta \"kresowa\" wersja :) Może jakiś komiks powstanie :P PozdR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 19 Kwiecień 2004 Autor Share Napisano 19 Kwiecień 2004 ARCTIC: hmmmm raczej nie mam pomyslu co by moglo w takim komiksie byc ale jeszcze nie wiem, zobaczy sie. Narazie nic nie obiecuje bo idzie mi w takim tempie. Dla urazonych: nie mam prawie czasu pracowac, nie mam niestety 14-17 lat zeby miec cale dnie wolne. A jeszcze niedlugo sesja. Do tego praca i inne takie rzeczy (nie,nie kobiety nie mam, kolezanke) wiec naprawde litosci... Dla zniecierpliowionych: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 19 Kwiecień 2004 Autor Share Napisano 19 Kwiecień 2004 a moze same kolory z poziomami?! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Falcrum Napisano 19 Kwiecień 2004 Share Napisano 19 Kwiecień 2004 Same kolory...ta teksturka jest bee...:P Pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
empik Napisano 20 Kwiecień 2004 Share Napisano 20 Kwiecień 2004 ie skilo zmien to na 3d bo dziwnie to i smesznie nie wyglada Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 20 Kwiecień 2004 Autor Share Napisano 20 Kwiecień 2004 daze wlasnie do takiego efektu:> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pchelka Napisano 22 Kwiecień 2004 Share Napisano 22 Kwiecień 2004 troche bardziej mi się podobała scenka w 3d ale itak fajno :):) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
banana wee Napisano 25 Kwiecień 2004 Share Napisano 25 Kwiecień 2004 moim skromnym zdaniem jesli ma byc ink paint to scena powinna byc bardziej rysunkowa (hmmm... jakby to powiedziec??? bardziej znieksztalcona??? ) w chwili obecnej jestem zdecydowanie za wersja 3d. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
banana wee Napisano 25 Kwiecień 2004 Share Napisano 25 Kwiecień 2004 wlasnie tak sobie mysle i sie zastanawiam czy bylbys w stanie srobic teksturki a\'la \"sąsiedzi\" ( http://www.patmat.cz/kazety.php ). mysle ze to by nawet fajnie wygladalo. twoja scenka przypomina troche wlasnie odcinki z tej serii. (tak BTW wychowalem sie na tej wieczorynce :))) ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 28 Kwiecień 2004 Autor Share Napisano 28 Kwiecień 2004 i stało się to co było pewne od kilku dni.... moj 120gb PADŁ. Szkody: -praca (74 strony do szkoly) -wszystkie projekty z maxa (kiwaczki tez) -mp3 (najwiekszy bol) moje wszystkie vinyle (skladanki) -40 filmow mojego autorstwa Nie kupujcie 120gb kupujcie 3x40GB, mniejsze straty.... Az mi sie odechciewa cokolwiek. Jeszcze raz prace pisac... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Kiełbaster Napisano 28 Kwiecień 2004 Share Napisano 28 Kwiecień 2004 :( czebało bejkupy robić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kozioo Napisano 28 Kwiecień 2004 Share Napisano 28 Kwiecień 2004 Poszukaj jakiś serwisów, które bawią się w odzyskiwanei danych... Troszke to może kosztować, ale możliwe ze odzyskasz sporo danych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
empik Napisano 28 Kwiecień 2004 Share Napisano 28 Kwiecień 2004 skilo prosimy apdejty!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 28 Kwiecień 2004 Autor Share Napisano 28 Kwiecień 2004 Nie stac mnie na odzyskanie, prace napisze od nowa (na szczescie mam jakiegos slabego laptopa). Maxa mam na cd:D V-ray tez. Mp3 posciagam, a na prace mam jeszcze miesiac. Dobrze ze ksiazek nie oddalem jeszcze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
beeper Napisano 28 Kwiecień 2004 Share Napisano 28 Kwiecień 2004 Easy recovery Pro- programik ladnie odyskuje dane;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
empik Napisano 28 Kwiecień 2004 Share Napisano 28 Kwiecień 2004 szkoda czyli apdejtow nie bedzzie az nie odzyskarz danych?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 28 Kwiecień 2004 Autor Share Napisano 28 Kwiecień 2004 hmm dobra, wstyd mi sie przyznac.... ale dysk mi spadl ze schodow.... wiem, hanba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MF Napisano 28 Kwiecień 2004 Share Napisano 28 Kwiecień 2004 Bueheheh Boshe brzuch mnie boli ze śmiechu. Wiem, że Tobie nie jest do śmiechu, ale nie wyobrazam sobie jak mozna zrzucic dysk ze schodow :] Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 29 Kwiecień 2004 Autor Share Napisano 29 Kwiecień 2004 nie rzucilem go zreszta 120 gb to szkoda rzucac, po prostu zbiegalem ze scodow i na zakrecie z kieszeni mi wypadl, moja reakcja to wygieta porecz a tak na serio to juz nie kontynuujcie tego watku, bo watpie abym go zaczal od nowa dajcie temu topicowi umrzec Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
empik Napisano 30 Kwiecień 2004 Share Napisano 30 Kwiecień 2004 nie no skilo bez jaj jak ci mugl dysk spasc ze schodow?? miales dziure w kom pie czy cus?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kozioo Napisano 30 Kwiecień 2004 Share Napisano 30 Kwiecień 2004 empik - zgrywasz debila czy nie potrafisz czytać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 30 Kwiecień 2004 Share Napisano 30 Kwiecień 2004 napisał kozioo empik - zgrywasz debila czy nie potrafisz czytać? pmmmmm mmpffmppm fmmfmpmmmfppmffmmmł pppmmm fmpppf mpmpfffmfmfmmffmpp mmfmfpppfmmfmffmmmż.....Pfm - wolne rozmowy poogladajcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MF Napisano 30 Kwiecień 2004 Share Napisano 30 Kwiecień 2004 Hmm... Na wstępie sory za OT... To moje prywatne przemyślenia... Powoli zaczynają mnie denerwować wypowiedzi Empika, które nie wnoszą zupełnie nic do tematu, a wręcz sprawiają wrażenie, że on poprostu nabija sobie posty. Teksty typu : \"zgadzam sie\", \"jak wyżej\" dobijają mnie... Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
empik Napisano 30 Kwiecień 2004 Share Napisano 30 Kwiecień 2004 kozio- ja nie zgrywam debila a ty sie wszystkiego czepiasz umiem czytac i tylko sie smieje bo to troche dziwne rany na zartach sie nie znaja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin Napisano 1 Maj 2004 Share Napisano 1 Maj 2004 hmm skilo ja bym sie niepoddawal...zreszta powinienes zalatwic sobie jakis ftp...w sumie ja moge ci troszke miejsca uzyczyc....i tam sobie skladowac prace...ja tak robie.....mam nadzieje ze wrucisz do swojej pracy bo byla jedyna w swoim rodzaju....a moze zalozycie sobie nowe forum na max3d.pl pt. zazuty i glupie odpowiedzi...jak wam sie nudzi to sobie skype odpalcie i se kogos do rozmowy znajdzcie www.rogi.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LHT Napisano 3 Maj 2004 Share Napisano 3 Maj 2004 Może jakbyś nie miał dosyć tej swojej wsi i nie kombinował jak tu się z twarzą wycofać to by ci ten dysk ze schodów nie zjechał (nie przecze, że ci przypadkiem wyskoczył z kieszeni) ale lepiej powiedzieć \"nie robie bo mi się nie chce\" niż los kusić (nie mówię tego złośliwie bo mi się ta wiocha serio podobała) Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 3 Maj 2004 Autor Share Napisano 3 Maj 2004 sprobuje od nowa, bo prawdopodobnie, juz jutro jak sklepy i bankomaty otworza to moze pojawi sie nowy 120GB, ale czy bedzie podobne, to nie wiem, zobaczymy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shogun Napisano 12 Maj 2004 Share Napisano 12 Maj 2004 Wiem Że ten post nic nie zmieni, ani nie wniesie ale historia jest bardzo smutna... W sam raz na jakiś przejmujący dramat psychologiczny... Przykra sprawa... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LHT Napisano 25 Maj 2004 Share Napisano 25 Maj 2004 Ej no! czuje sie zawiedzony, to miała być wiocha na wesoło!!!!!!!!!!!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi