Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

fajny czat !!! :D ... od ostatniego update\'u minęło 16 dni :P ... a co do samej grafiki to słaba ... dominują same standardowe bryły z maxa i do tego jeszcze drzewa które są dodane do maxa 6 :/

• Odpowiedzi 191
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

czy uwazasz za standartowa bryle plane z wycietymi dziurami (nie boolean) i wyexrudowany do srodka?!

o drzewa sie pytalem

a pozatym co za roznica technika???

Napisano

Inne podejscie.

Co sadzicie o ink\'n\'paint z teksturami?!

Oto pierwszy renderek. Pratycznie tylko inknpaint.

Powiedzcie czy tak czy w inny kierunek.

Napisano

WOW ... teraz to jest tak jak bylo w orginalnym tytule tematu ... nawet trudno powiedziec ze to jest 3D ... jakbys tak wymalowal to wszystko slicznie ... i jakies rysowane teksturki cegielek itp ... (chyba mam kilka takich) to bedzie swietne ... juz sie nie moge doczekac postepow ...

duze pozdro ... :)

Napisano

ARCTIC: hmmmm raczej nie mam pomyslu co by moglo w takim komiksie byc ale jeszcze nie wiem, zobaczy sie. Narazie nic nie obiecuje bo idzie mi w takim tempie.

Dla urazonych: nie mam prawie czasu pracowac, nie mam niestety 14-17 lat zeby miec cale dnie wolne. A jeszcze niedlugo sesja. Do tego praca i inne takie rzeczy (nie,nie kobiety nie mam, kolezanke) wiec naprawde litosci...

Dla zniecierpliowionych:

Napisano

moim skromnym zdaniem jesli ma byc ink paint to scena powinna byc bardziej rysunkowa (hmmm... jakby to powiedziec??? bardziej znieksztalcona??? ) w chwili obecnej jestem zdecydowanie za wersja 3d.

Napisano

i stało się to co było pewne od kilku dni....

moj 120gb PADŁ.

Szkody:

-praca (74 strony do szkoly)

-wszystkie projekty z maxa (kiwaczki tez)

-mp3 (najwiekszy bol) moje wszystkie vinyle (skladanki)

-40 filmow mojego autorstwa

Nie kupujcie 120gb kupujcie 3x40GB, mniejsze straty....

Az mi sie odechciewa cokolwiek. Jeszcze raz prace pisac...

Napisano

Nie stac mnie na odzyskanie, prace napisze od nowa (na szczescie mam jakiegos slabego laptopa).

Maxa mam na cd:D V-ray tez.

Mp3 posciagam, a na prace mam jeszcze miesiac. Dobrze ze ksiazek nie oddalem jeszcze

Napisano

Bueheheh

Boshe brzuch mnie boli ze śmiechu. Wiem, że Tobie nie jest do śmiechu, ale nie wyobrazam sobie jak mozna zrzucic dysk ze schodow :]

Pozdro

Napisano

nie rzucilem go

zreszta 120 gb to szkoda rzucac,

po prostu zbiegalem ze scodow i na zakrecie z kieszeni mi wypadl, moja reakcja to wygieta porecz

a tak na serio to juz nie kontynuujcie tego watku, bo watpie abym go zaczal od nowa

dajcie temu topicowi umrzec

Napisano
napisał kozioo

empik - zgrywasz debila czy nie potrafisz czytać?

pmmmmm mmpffmppm fmmfmpmmmfppmffmmmł pppmmm fmpppf mpmpfffmfmfmmffmpp mmfmfpppfmmfmffmmmż.....Pfm - wolne rozmowy poogladajcie

Napisano

Hmm... Na wstępie sory za OT...

To moje prywatne przemyślenia... Powoli zaczynają mnie denerwować wypowiedzi Empika, które nie wnoszą zupełnie nic do tematu, a wręcz sprawiają wrażenie, że on poprostu nabija sobie posty. Teksty typu : \"zgadzam sie\", \"jak wyżej\" dobijają mnie...

Pozdro

Napisano

kozio- ja nie zgrywam debila a ty sie wszystkiego czepiasz umiem czytac i tylko sie smieje bo to troche dziwne

rany na zartach sie nie znaja

Napisano

hmm skilo ja bym sie niepoddawal...zreszta powinienes zalatwic sobie jakis ftp...w sumie ja moge ci troszke miejsca uzyczyc....i tam sobie skladowac prace...ja tak robie.....mam nadzieje ze wrucisz do swojej pracy bo byla jedyna w swoim rodzaju....a moze zalozycie sobie nowe forum na max3d.pl pt. zazuty i glupie odpowiedzi...jak wam sie nudzi to sobie skype odpalcie i se kogos do rozmowy znajdzcie

www.rogi.pl

Napisano

Może jakbyś nie miał dosyć tej swojej wsi i nie kombinował jak tu się z twarzą wycofać to by ci ten dysk ze schodów nie zjechał (nie przecze, że ci przypadkiem wyskoczył z kieszeni) ale lepiej powiedzieć \"nie robie bo mi się nie chce\" niż los kusić (nie mówię tego złośliwie bo mi się ta wiocha serio podobała)

Pozdrawiam

Napisano

sprobuje od nowa, bo prawdopodobnie, juz jutro jak sklepy i bankomaty otworza to moze pojawi sie nowy 120GB, ale czy bedzie podobne, to nie wiem, zobaczymy

Napisano

Wiem Że ten post nic nie zmieni, ani nie wniesie ale historia jest bardzo smutna... W sam raz na jakiś przejmujący dramat psychologiczny... Przykra sprawa...