Napisano 4 Marzec 200916 l Zachęcam do obejrzenia nowego trailera filmu Terminator Salvation. Pełna treść wiadomości znajduje się na stronie głównej serwisu pod adresem: http://www.max3d.pl/news.php?id=533
Napisano 4 Marzec 200916 l Jak dla mnie wypas ... ale holiłód to trailery dobre umie robic :) zobaczymy w maju
Napisano 4 Marzec 200916 l No efekty piorunujące...ciekawe czy rzeczywiscie bedzie wypas film, czy tylko te pare akcji :D
Napisano 4 Marzec 200916 l Jak w maju w Stanach to w marcu gry internetowe na torrentach :P. Edytowane 11 Czerwiec 201311 l przez ZelvaBOi
Napisano 4 Marzec 200916 l co to za muza w trailerze leci ?? Zapowiada się fajnie, ale o McG jako reżyserze nie mam najlepszego zdania, zobaczymy
Napisano 4 Marzec 200916 l Nine Inch Nails- The Day The World Went Away, tylko, ze tam jest jakis fajny remiks:) trailer bardzo fajny, oby to co w nim pokazali nie okazalo sie najciekawszymi smaczkami w filmie
Napisano 5 Marzec 200916 l kurczę, arniego nie ma ehh to już nie to samo chyba będzie ;/ trailer dobry, zobaczymy czy tego nie spartaczą, bo coraz więcej produkcji hollywoodzkich po prostu się nie da oglądać, a zwłaszcza jeżeli chodzi o tego typu filmy, zagłady ludzkości, świata itp.
Napisano 5 Marzec 200916 l Epa na całego, a NIN niedługo będzie dodawany do vivy z numerem bożo narodzeniowym:)
Napisano 5 Marzec 200916 l Nie sądzicie ze ostatnia scena w trailerze (widok z satelity i wybuchy w mieście) strasznie odstaje jakością od pozostałych efektów...?
Napisano 5 Marzec 200916 l Jest jeszcze jeden trailer http://www.traileraddict.com/trailer/terminator-salvation/trailer/500-days-of-summer/trailer W sumie to prawie już wszystko wiadomo co w filmie będzie :D
Napisano 5 Marzec 200916 l Na razie jest klimacik nie ma co. Oby nie okazał się taki, jak ten ostatni powerrangersowy T3.
Napisano 6 Marzec 200916 l Super! wiadomo...|\| I |/| :D kolejny po 300 super trailer z muza z The Fragile. Zgadzam sie ze ostania mapa miasta z gory kiepska.
Napisano 6 Marzec 200916 l ta mapka zostala zrobiona pewnie na potrzeby trailera. Zauwazcie, ze wybuchy przypominaja glowe terminatora:)
Napisano 7 Marzec 200916 l Ta mapka (widok z satelity) nie jest z filmu. To jest animowany plakat, ktory ukazał się wcześniej w internecie(i to chyba we flashu). Więc nie ma co "odstawać", bo to nie jest żaden "efekt specjalny" ^^
Napisano 7 Marzec 200916 l ...ja czekam by poznac fabule - ostatnia odslona T3 byla kiepska- zasadzie sadzilem ze T3 bedzie opowiadac o czasach wojny z maszynami bo po pierwszej czesci uwazam ze byl to temat ktory powinien miec swoja osobna ekranizacje.
Napisano 8 Marzec 200916 l Jakos mam przeczucie ze ta seria znow sie odrodzi. Poprzednia miala na sile dorobiona czesc 3 ktorej nigdy byc nie mialo. Trailer jest przedni, jestem pozytywnej mysli :)
Napisano 8 Marzec 200916 l Efekty to nie miara dobrego filmu.. Ostatnio ogladalem Eagle Eye.. Trailer też był przedni..