Godzil Napisano 17 Marzec 2009 Napisano 17 Marzec 2009 Po sporej przerwie i odrobince treningu w wolnych chwila skrobnąłem prackę dla przyjemności. Wiele frajdy sprawił powrót do starych, dobrych robali... Zdaje sobie sprawę z kilku błędów ale mam już w głowie nowy projekt, więc wystawiam już w FW. Liczę że się spodoba. Pozdrawiam!
Ex3 Napisano 17 Marzec 2009 Napisano 17 Marzec 2009 Oldskool :) Robal po lewej mógłby mieć ciekawszy wyraz twarzy. A kamień wygląda jak z d..py wzięty, tak jest super ładny i bardzo realistyczny ale kompletnie nie pasi do reszty obrazka. Całość na plus za oldskool i przywrócenie genialnych wspomnień :)
JohnZi Napisano 17 Marzec 2009 Napisano 17 Marzec 2009 bardzo sympatyczne:) tylko bazooki mi brakuje:P
SWRSC Napisano 18 Marzec 2009 Napisano 18 Marzec 2009 nooo super! brakuje takich pracek na max3d! Czepialstwo w tym przypadku będzie karane ! EDIT: JohnZi, Ex3 - PLASK!
Ex3 Napisano 18 Marzec 2009 Napisano 18 Marzec 2009 Ex3 robi unik w prawo i wyprowadza prostaka z kieszeni, klepie go w denko i zębami otwiera korek, z drugiej kieszeni wyciąga plastikowe kubki i polewa wszystkim ;) hehe, p.s. co nie zmienia faktu że kamień mi nie pasuje :P
Orangegraphics Napisano 18 Marzec 2009 Napisano 18 Marzec 2009 Xiz0r szybko wbija i owieczką zarzuca aż replay się ciągnie :) super;)
JohnZi Napisano 18 Marzec 2009 Napisano 18 Marzec 2009 ojej, dajcie mi bana:D pozatym to nie bylo czepialstwo, tylko moje zyczenia:p
Temporal Napisano 18 Marzec 2009 Napisano 18 Marzec 2009 Wy tak na serio czy to tylko ironia? pradza jest bardzo slaba nie wiem z czego tak sie zachwycac. Jak ktos stylizuje cos na real to wytyka sie kazdy najmneijszy blad a jak ktos stylizuje na cartoon to wybaczane sa wszystkie bledy pomimo ze wszystko zrobione jest na odwal po najmniejszej sile oporu. Proste nie zawsze oznacza zle ale jesli cos jest zle to nie mozna zakrywac sie stylizacja.
Blader Napisano 18 Marzec 2009 Napisano 18 Marzec 2009 Ssuuuuppperrrrr ! Aż nabralem checi by w to pograc :D
zolwik Napisano 18 Marzec 2009 Napisano 18 Marzec 2009 ooo jaa, wormsy.. xD scenka jak najbardziej pozytywna, jedynie mina tego robala po lewej mogla by byc bardziej grozna/radosna :D
Godzil Napisano 18 Marzec 2009 Autor Napisano 18 Marzec 2009 Dzieki wszystkim za komentarze, nie spodziewałem się że będą aż takie. Poniekąd zgadzam się z temporalem, nie jest to praca na odwal się, to jest po prostu chwilowo szczyt moich możliwości. Nie zakrywam się zatem stylizzacją, miej to na uwadze nastepnym razem kiedy będziesz starał się krytykować moje prace. Tobie i innym dziękuję za krytyke i komentarze Pozdrawiam!
grzegerz Napisano 18 Marzec 2009 Napisano 18 Marzec 2009 hehe fajne hehe holy hand granade musi byc i super sheep w oddali:D
SWRSC Napisano 18 Marzec 2009 Napisano 18 Marzec 2009 Temporal, zolwik: PLASK! Powiedz mi Temporal - co w tej pracy jest złe?
carlosss Napisano 18 Marzec 2009 Napisano 18 Marzec 2009 Powiedz mi Temporal - co w tej pracy jest złe? heh też mam takie pytanie ;)
keraj37 Napisano 19 Marzec 2009 Napisano 19 Marzec 2009 dal mnie najlepiej wyszla trawa, tak czy siak praca ma klimat i to sie liczy. Chociaz te twarze (jesli tak to mozna nazwac) jakies krzywe sa, powinny byc - moim zadniem - bardziej ksztaltne.
Godzil Napisano 19 Marzec 2009 Autor Napisano 19 Marzec 2009 To w zasadzie moje pierwsze skończone twarze :) tak że mam nadzieję że w przyszłości będzie lepiej. Ja bardzo boję się organiki i unikałem jej jak mogłem...
SWRSC Napisano 19 Marzec 2009 Napisano 19 Marzec 2009 keraj37 - PLASK jeszcze ktoś? :D Będę bronił tej pracy do końca. o !
chudy Napisano 19 Marzec 2009 Napisano 19 Marzec 2009 Super pracka. Ale...zaraz dostane PLASKa :P Jak już toon to trawa i kamior też powinny być w takiej konwencji. Ale to czepianie sie troche już jest. Mnie sie podoba. Aż będe musiał znowu pograć :D
!Ewert Napisano 19 Marzec 2009 Napisano 19 Marzec 2009 a mi się owca najbardziej podoba, fajnie że coś innego na tym pełnym smutnych ludzi forum.. lol
Godzil Napisano 19 Marzec 2009 Autor Napisano 19 Marzec 2009 Kurcze chyba zacznę brac kase od twórców Wormsów ze im reklamę zrobiłem :D Jeszcze raz dziękuję za wszystkie komentarze
Temporal Napisano 19 Marzec 2009 Napisano 19 Marzec 2009 Co mi sie nie podoba? Pytacie wiec odpowiadam: dobre praca maja to do siebie ze nawet jesli autor planuje przerysowac w jakis komiczny sposob proporcje itp to widac w tym jakis wyzszy porzadek widac ze autor wie co robi tutaj jest tak ze modeluje sie cos co bdzie przypominac ze to wormsy i cel osiagniety. Nie mam zamiaru nikomu pojezdzac ale to forum dyskusyjne wiec nie bede dla zasady wszystkim tylki lizal. Widzi sie bardziej dopracowane praca a sa pojezdzane za jakis obojczyk i inne mniejsze rzeczy. Jak ktos modeluje twarz ludzka i mu nie wyjdzie to zawsze sie broni ze to mial byc ufol itp. Tutaj akurat kazdy skojarzy nasze roboczaki co nie zmienia ze praca nie jest najwyzszych lotow. Teraz mozna by rzec ze to wlasny pomysl na wormsy ale to i tak nie zmienia dla mnie faktu ze wyglada to sredniawo.
Marshall Napisano 19 Marzec 2009 Napisano 19 Marzec 2009 Mi również się podoba, pracka ma klimacik starych dobrych worms'ów :). Ja bym tutaj widział zamiast zwykłej owcy owcę z pelerynką z miną zabójcy ;). Ale to tylko moja wyobraźnia Pozdrawiam
J|L Napisano 20 Marzec 2009 Napisano 20 Marzec 2009 oj odrazu przypomina rozgrzana do granic mozliwosci amisia i prodigy w tle :] spoko te robale :d waleczne i grozne,troszke słaba trawa ale kamien jak prawdziwy niezla robota pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi