Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Mam taki pomysl na elficka ksiezniczne przebudowana przez maszyny na jednostke polujaca na magow i demony. Znajac zycie pewnie nie skoncze ale chcialem z glowy to wyrzucic ;]

Rozwoj konceptu

cyber.jpg

Uwagi jak zwykle w cenie

Edytowane przez OmeN2501

• Odpowiedzi 20
  • Wyświetleń 17,2k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Pierwszy koncept - z pyska i ogona przynajmniej - bardzo "obcym" zaciąga. W trzecim kask dziewczyny najbardziej przypomina głowę techno-potwora. Najczytelniej również pokazana mechanika. Zapowiada się ciekawie.

Napisano

wersja 2 imo najlepsza z 3 (nie to zeby pozostale nie byly zajebiste ) - masz stary dar w rece :)

Napisano
  • Autor

Do Lilith to moze jeszcze z grubsza podobne ale przy reszcie to juz nie wiem gdzie to podobienstwo lezy ;]

Jescze takie szybkie szalenstwa testowo - to mi sie z czyms kojarzy tylko z czym...

cyber2.jpg

cyber3.jpg

Edytowane przez OmeN2501

Napisano

bardzo smacznie

glos na cos pomiedzy 1 i 2 , z 1 wywal albo zmien ogon , z 2 fajne te mniejsze konczyny

dorzuc jej jeszcze swiatlo z tej suszarki na glowie i bedzie git ;D

ostatnie -bo ja wiem, niby ma moc tylko czy to zmiescisz w jakiejs fajnej formie na glownej ilustracji

moze zrob spidowa wersje finalowego obrazka, bo w koncu on wygrywa i obadaj z ktorej wersji da sie wiecej wyciagnac

Napisano
  • Autor

Wlasnie chyba celuje w bardziej taki "OMG" dominatorsko - wielgachny design bo takie prace maja wieksze powodzenie w tym konkursie. I jescze nie wiem czy to w 2d bede robil :P Dlatego design na razie piluje

Napisano

no nie chciałbym robić UVałek do tych wszystkich odnóży :P

10k trisów ograniczenia też może być problemem zwlaszcza przy 4 i 5

tak "ażurowa" postac bedzie diabelnie pracochlonna w 3d

Napisano

jak dla mnie ten 'omg' design jest największą wadą tego konkursu. Ale ze nie mam parcia akurat to bede robił to co mnie sie podoba.\

Co do designów- 2 zdecydowanie najmocniejszy jak dla mnie. 2 nowe zbyt przebajerowane.

Napisano

Tak sobie myślę, jeśli zrezygnujesz z któregoś konceptu to chętnie go przejmę na 3d :]

Respect!

Napisano

za bardzo symetryczne te koncepty, 1szy najbardzij mi lezy wlasnie dzieki zniesieniu tej symetrii. 5tka tez daje rady.

generalnie swietny evangelion-matrix-alien stuff ;)

pozdro

Napisano

Mi się z matrixem wszystkie kojarzą:)

4-ka mi najbardziej podchodzi zdecydowanie. 5-tka też niegłupia, ale jakoś już mniej..

Ale oba wyglądają na monumentalne, chociaż w 5-tce może nieco cięższe te ramiona nadałyby jeszcze więcej masy?

Pierwsze trzy bardzo nasuwają na myśl takie japońskie boty, pewnie przez te wystające ku górze elementy.

powodzonka!

Napisano

1 i 2 najfajniejsze nie maja takich okrągłych ramion jak 3 przez co nabierają charakteru, na 4 to po mojemu za dużo ramion cztery by starczyły, w piątce fajna ta aureola ale te łapy to jakieś nie praktyczne mi się wydają :)

Napisano

IMO 5 suta :D:D naprawde fajni by można pomysł pociągnąć :)

Napisano
  • Autor

O matko - straszny rozrzut ludzie macie :D Czyli co, wszystkie sie podobaja wszystkie robic? :D Ja osobiscie sie sklaniam do 4 lub 5 wlasnie dlatego ze sa takie odjechane a ja w sumie bardziej ugrzecznione rzeczy na codzien robie. Tak czy inaczej wielkie dzieki za komenty, to na razie szkielety sa i na pewno bede jeszcze cos w nich dostawial/ przestawial ;]

Edytowane przez OmeN2501

Napisano

wszystko ma swoje zady i walety-genialność też.

Napisano

5 rulez, jak startujesz z polycount to byś mógł ta buźke wkomponować w te hula hop jako jakieś pole siłowe albo cuś :D

Napisano

4 i 5 genialne. Oby starczylo ci sil na wymodelowanie tego i zmapowanie :D