skow Napisano 15 Marzec 2004 Share Napisano 15 Marzec 2004 taka moja kolejna abstrakcja, piszcie co sadzicie... inne moje prace znajdziecie na http://www.skow.lh.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robercikh Napisano 15 Marzec 2004 Share Napisano 15 Marzec 2004 ciekawa koncepcja kostki, tylko mi ten żółty niepasuje, bo jest taki....jak by to powiedzieć....brzydki. a tak to fajne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mateusz Napisano 15 Marzec 2004 Share Napisano 15 Marzec 2004 Lubie takie pracki... ale moznaby jeszcze pokombinowac... moze calosc zakomponowac w kwadracie? na innym tle, dac jakas podstawe, tak by kostka rzucila cien... tak jest troszke malo ciekawie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Damian Napisano 15 Marzec 2004 Share Napisano 15 Marzec 2004 no mozna by pokombinowac... ale pomysł jest spox Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cochise Napisano 15 Marzec 2004 Share Napisano 15 Marzec 2004 takie prace napawaja mnie pesymizmem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zombo master Napisano 15 Marzec 2004 Share Napisano 15 Marzec 2004 szkoda że tak w powietrzu wisi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skow Napisano 15 Marzec 2004 Autor Share Napisano 15 Marzec 2004 kurde, a myslalem tomek, ze tylko ja jezdze biala honda civic i z ta fioletowa roza :| no ale mniejsza, dlaczego pesymizmem? kostka wisi w powietrzu, bo jest tak piekna, ze nie trzeba podloza, ani tla, bo by tylko odwracalo uwage od jej uroku :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartq Napisano 15 Marzec 2004 Share Napisano 15 Marzec 2004 Wg mnie duzo dodala by tej pracy kaustyka - pomysl o tym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nuriel Napisano 15 Marzec 2004 Share Napisano 15 Marzec 2004 szkoda że materiały i oświetlenie jest spitolone... mogło być bardzo fajnie.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zombo master Napisano 16 Marzec 2004 Share Napisano 16 Marzec 2004 zła kompozycja. Z każdej pracki mozesz zrobic dora jak umiejętnnie ustwaisz kamerę, oświetlenie i przde wszytskim ustawienia renderra. A ty tu jakąś kostke zarzucasz w bieli nawet bez ground plejna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 17 Marzec 2004 Share Napisano 17 Marzec 2004 \"a miało być tak pięknie............\" :-( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skow Napisano 17 Marzec 2004 Autor Share Napisano 17 Marzec 2004 ? rozumiem, ze z ta kaustyka to racja, widze, ze bede musial jeszcze duzo nad ta kosteczka popracowac, ale jeszcze zrobie z niej cudo... tylko dlaczego az tyle wad? przeciez sama praca dobrze sie prezentuje, tla nie ma, bo byc nie mialo, praca jest dokladna, czysta i wydaje mi sie, ze to co jest (moze za malo) jest zrobione dobrze... prosze o dalsze uwagi, ale jakies uargumentowane... pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
soshka.cg Napisano 17 Marzec 2004 Share Napisano 17 Marzec 2004 Jak dla mnie to nie zabardzo jest co komentować. Wiesz równie dobrze mógłbyś przedstawić białą kartkę i powiedzieć że praca jest czysta i biała bo miała być biała i dobrze się prezentuje ale to nie wystarczy. Jak dla mnie kilka boxów nie przemawia do mnie pod względem technicznym jak i artystycznym. A zobacz tutaj co z boxów można zrobić tomoże lepiej wyjaśni i czum ja do Ciebie rozmawiam :) http://www.forum3d.kom-net.pl/f3dcont.php Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skow Napisano 18 Marzec 2004 Autor Share Napisano 18 Marzec 2004 :| no podziwiam, podziwiam, ale male sprostowanie, ze jesli jako pierwszy bym przedstawil pusta biala kartke i wlasnie tak ja opisal to bylaby sztuka, a tu zreszta jest cos wiecej, no ale i tak musze widze nad nia popracowac... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SansSerif Napisano 18 Marzec 2004 Share Napisano 18 Marzec 2004 panowie prosze juz sie nie wyzywac! (z z kropka) skow: rzeczywiscie nie ma co za bardzo komentowac, postaw sobie wyzej poprzeczke. zaden soft cie nie ograniczy jesli tylko bedziesz mial otwarty umysl i rozwijal wyobraznie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kulexy Napisano 18 Marzec 2004 Share Napisano 18 Marzec 2004 fajne ale dziwne ... zeby byla abstrakcja moze zrob to, ale z tlem w np. kosmosie ale na pewno nie bialym, bo nie pasuje nieztety, psuje po prostu prackE!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cochise Napisano 18 Marzec 2004 Share Napisano 18 Marzec 2004 Masz plusa za biala honde civic z fioletowa roza na drzwiach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skow Napisano 11 Maj 2004 Autor Share Napisano 11 Maj 2004 nie, no, to ja na 100% pierwszy przeszedlem nfs, bo zrobilem to na prawde szybko i to ja na pewno mialem pierwszy czerwona roze, zreszta gralem juz taka honda w sieci i TO TY MASZ ZA NIA PLUSA :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Falcrum Napisano 11 Maj 2004 Share Napisano 11 Maj 2004 Gdzie ja już taką kostkę widziałem...hmmm...na 100% jestem pewien, ze gdzieś widziałem...ale gdzie ?? Kostak jak kostka, nic wielkiego, ale momo to i tak całkiem ciekawie się prezentuje. Lubię takie \"proste obiekty\"...:P Pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Savoy Napisano 12 Maj 2004 Share Napisano 12 Maj 2004 Ja bym poprawił: - krawędzie (za ostre) - dodał reflaction index (dla szkła 1.333) - podłoże (może białe?) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kris_R Napisano 13 Maj 2004 Share Napisano 13 Maj 2004 Troszkę za słabe światło.. i takie mdłe w wyrazie się wydaje przez to.. kolory siadają i ogólnie siada... plis popraw jesli zechcesz.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi