Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Max3D.pl

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Odpowiedzi 20
  • Wyświetleń 2,6k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

ciekawa koncepcja kostki, tylko mi ten żółty niepasuje, bo jest taki....jak by to powiedzieć....brzydki. a tak to fajne

Napisano

Lubie takie pracki... ale moznaby jeszcze pokombinowac... moze calosc zakomponowac w kwadracie? na innym tle, dac jakas podstawe, tak by kostka rzucila cien... tak jest troszke malo ciekawie...

Napisano
  • Autor

kurde, a myslalem tomek, ze tylko ja jezdze biala honda civic i z ta fioletowa roza :| no ale mniejsza, dlaczego pesymizmem?

kostka wisi w powietrzu, bo jest tak piekna, ze nie trzeba podloza, ani tla, bo by tylko odwracalo uwage od jej uroku :)

Napisano

szkoda że materiały i oświetlenie jest spitolone...

mogło być bardzo fajnie..

Napisano

zła kompozycja. Z każdej pracki mozesz zrobic dora jak umiejętnnie ustwaisz kamerę, oświetlenie i przde wszytskim ustawienia renderra. A ty tu jakąś kostke zarzucasz w bieli nawet bez ground plejna.

Napisano
  • Autor

? rozumiem, ze z ta kaustyka to racja, widze, ze bede musial jeszcze duzo nad ta kosteczka popracowac, ale jeszcze zrobie z niej cudo... tylko dlaczego az tyle wad? przeciez sama praca dobrze sie prezentuje, tla nie ma, bo byc nie mialo, praca jest dokladna, czysta i wydaje mi sie, ze to co jest (moze za malo) jest zrobione dobrze... prosze o dalsze uwagi, ale jakies uargumentowane... pozdrawiam

Napisano

Jak dla mnie to nie zabardzo jest co komentować. Wiesz równie dobrze mógłbyś przedstawić białą kartkę i powiedzieć że praca jest czysta i biała bo miała być biała i dobrze się prezentuje ale to nie wystarczy. Jak dla mnie kilka boxów nie przemawia do mnie pod względem technicznym jak i artystycznym.

A zobacz tutaj co z boxów można zrobić

tomoże lepiej wyjaśni i czum ja do Ciebie rozmawiam :)

http://www.forum3d.kom-net.pl/f3dcont.php

Napisano
  • Autor

:| no podziwiam, podziwiam, ale male sprostowanie, ze jesli jako pierwszy bym przedstawil pusta biala kartke i wlasnie tak ja opisal to bylaby sztuka, a tu zreszta jest cos wiecej, no ale i tak musze widze nad nia popracowac...

Napisano

panowie prosze juz sie nie wyzywac! (z z kropka)

skow: rzeczywiscie nie ma co za bardzo komentowac, postaw sobie wyzej poprzeczke. zaden soft cie nie ograniczy jesli tylko bedziesz mial otwarty umysl i rozwijal wyobraznie.

Napisano

fajne ale dziwne ... zeby byla abstrakcja moze zrob to, ale z tlem w np. kosmosie ale na pewno nie bialym, bo nie pasuje nieztety, psuje po prostu prackE!!

Napisano
  • Autor

nie, no, to ja na 100% pierwszy przeszedlem nfs, bo zrobilem to na prawde szybko i to ja na pewno mialem pierwszy czerwona roze, zreszta gralem juz taka honda w sieci i TO TY MASZ ZA NIA PLUSA :)

Napisano

Gdzie ja już taką kostkę widziałem...hmmm...na 100% jestem pewien, ze gdzieś widziałem...ale gdzie ??

Kostak jak kostka, nic wielkiego, ale momo to i tak całkiem ciekawie się prezentuje. Lubię takie \"proste obiekty\"...:P

Pozdr

Napisano

Ja bym poprawił:

- krawędzie (za ostre)

- dodał reflaction index (dla szkła 1.333)

- podłoże (może białe?)

Napisano

Troszkę za słabe światło.. i takie mdłe w wyrazie się wydaje przez to.. kolory siadają i ogólnie siada... plis popraw jesli zechcesz....

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.