Waldx Napisano 6 Kwiecień 2009 Napisano 6 Kwiecień 2009 Kolejny darmowy eBook animation tips & tricks od Animation Mentor. http://www.animationmentor.com/tipsandtricks2/ 2
Destroyer Napisano 6 Kwiecień 2009 Napisano 6 Kwiecień 2009 (edytowane) kurcze a ja jeszcze pierwszego nie przeczytałem :D dzięki Waldx +4U Edytowane 6 Kwiecień 2009 przez Destroyer
d00b Napisano 6 Kwiecień 2009 Napisano 6 Kwiecień 2009 dzięki, przestudiuje odbydwa party przez święta :] 1
SEB Napisano 6 Kwiecień 2009 Napisano 6 Kwiecień 2009 Pierwszy byl dobry, ale ten wyglada na duzoooo duzooo lepszy ... zreszta to jest zlepek newsow z bloga Kelly'iego Shawna ... Shawna Kelly'iego - chlopaka z przyklejonym usmiechem :P (dla niewtajmniczonych ... czy sa tacy w ogole ? :P).
Reanimator Napisano 6 Kwiecień 2009 Napisano 6 Kwiecień 2009 e tam, shawn ma przyklejony usmiech chyba od urodzenia. Fajnie sie go przez to slucha i czyta:)
SEB Napisano 6 Kwiecień 2009 Napisano 6 Kwiecień 2009 Ahahahaha Shawn mi zawsze robi glowe :P ... jak go widze to nie moge sie przestac smiac i zawsze sobie zadaje pytanie "z czego ja sie k**** smieje? :P". Reanimator: apropos Twojego avatara, tez masz fajny przyklejony usmiech :P.
Double_G Napisano 7 Kwiecień 2009 Napisano 7 Kwiecień 2009 Chyba coś im tam padło bo wywala stronka rejestracjo nie chce mi wejść.
Dr0cK Napisano 7 Kwiecień 2009 Napisano 7 Kwiecień 2009 Fajnie ze przynajmniej trzepiac taka kase na tych kursach daja od czasu do czasu cos za darmo.
brumugun Napisano 8 Kwiecień 2009 Napisano 8 Kwiecień 2009 Warto przeczytać. Hheheh co do Shawn'a, to ja jak zobaczyłem jakiś darmowy preview kursu, to tam tez się cieszył jak dziecko, "This is so cool!", (to była chyba jego pierwsza wypowiedz online) zaraża dobrym humorem. Nie mogę tego znaleźć :C
n-pigeon Napisano 8 Kwiecień 2009 Napisano 8 Kwiecień 2009 Ania, Destroyer wrzucił linka do bezpośredniego ściągnięcia pdfa.
Destroyer Napisano 8 Kwiecień 2009 Napisano 8 Kwiecień 2009 n-pigeon wrzuciłem, ale władza wyrzuciła :P
Mr Pank Napisano 8 Kwiecień 2009 Napisano 8 Kwiecień 2009 czy ktoś może to wrzucić na jakiś serwer i podać mi na PW :D dzięki
Destroyer Napisano 8 Kwiecień 2009 Napisano 8 Kwiecień 2009 wrzucam raz jeszcze bezpośredni link do PDF na serwerze AM klik 1
Reanimator Napisano 8 Kwiecień 2009 Napisano 8 Kwiecień 2009 Sorry chlopaki z moderacji, z calym szacunkiem, ale czy ktoregos nie pogielo? Czy to nie lekka nadgorliwosc kasowac linka do CALKOWICIE DARMOWEGO PLIKU? Maile od AM czesto nie przychodza, wiec jaki jest inny sposob na sciagniecie, jezeli nie zdobycie bezposredniego linka? Litosci, do cholery, bo juz sie plakac chce.
Kris_R Napisano 8 Kwiecień 2009 Napisano 8 Kwiecień 2009 Pliczek ma raptem 13MB więc w razie czego można mailami rozpowszechnić :)
adek Napisano 8 Kwiecień 2009 Napisano 8 Kwiecień 2009 Mnie pogięło, bo AM prosi, aby udostępniać to wypełniając ich formularz. Może są jakieś opóźnienia w mailach. Uważam, że to nie jest duża cena za pobranie e-booka tym bardziej, że jakiegoś "spamu" nie wysyłają i wypisać się można.
Kris_R Napisano 8 Kwiecień 2009 Napisano 8 Kwiecień 2009 Oj - to na pewno Adku! Ja też chwilę musiałem poczekać po wypełnieniu formularza ale warto było...
SEB Napisano 9 Kwiecień 2009 Napisano 9 Kwiecień 2009 Reanimator - jaki oblesny gif bleeeeeeeeeeeeeeeeee! Skad Ty to wziales?
Rekomendowane odpowiedzi