Napisano 6 Kwiecień 200915 l Kolejny darmowy eBook animation tips & tricks od Animation Mentor. http://www.animationmentor.com/tipsandtricks2/
Napisano 6 Kwiecień 200915 l kurcze a ja jeszcze pierwszego nie przeczytałem :D dzięki Waldx +4U Edytowane 6 Kwiecień 200915 l przez Destroyer
Napisano 6 Kwiecień 200915 l Pierwszy byl dobry, ale ten wyglada na duzoooo duzooo lepszy ... zreszta to jest zlepek newsow z bloga Kelly'iego Shawna ... Shawna Kelly'iego - chlopaka z przyklejonym usmiechem :P (dla niewtajmniczonych ... czy sa tacy w ogole ? :P).
Napisano 6 Kwiecień 200915 l e tam, shawn ma przyklejony usmiech chyba od urodzenia. Fajnie sie go przez to slucha i czyta:)
Napisano 6 Kwiecień 200915 l Ahahahaha Shawn mi zawsze robi glowe :P ... jak go widze to nie moge sie przestac smiac i zawsze sobie zadaje pytanie "z czego ja sie k**** smieje? :P". Reanimator: apropos Twojego avatara, tez masz fajny przyklejony usmiech :P.
Napisano 7 Kwiecień 200915 l Fajnie ze przynajmniej trzepiac taka kase na tych kursach daja od czasu do czasu cos za darmo.
Napisano 8 Kwiecień 200915 l Warto przeczytać. Hheheh co do Shawn'a, to ja jak zobaczyłem jakiś darmowy preview kursu, to tam tez się cieszył jak dziecko, "This is so cool!", (to była chyba jego pierwsza wypowiedz online) zaraża dobrym humorem. Nie mogę tego znaleźć :C
Napisano 8 Kwiecień 200915 l Sorry chlopaki z moderacji, z calym szacunkiem, ale czy ktoregos nie pogielo? Czy to nie lekka nadgorliwosc kasowac linka do CALKOWICIE DARMOWEGO PLIKU? Maile od AM czesto nie przychodza, wiec jaki jest inny sposob na sciagniecie, jezeli nie zdobycie bezposredniego linka? Litosci, do cholery, bo juz sie plakac chce.
Napisano 8 Kwiecień 200915 l Pliczek ma raptem 13MB więc w razie czego można mailami rozpowszechnić :)
Napisano 8 Kwiecień 200915 l Mnie pogięło, bo AM prosi, aby udostępniać to wypełniając ich formularz. Może są jakieś opóźnienia w mailach. Uważam, że to nie jest duża cena za pobranie e-booka tym bardziej, że jakiegoś "spamu" nie wysyłają i wypisać się można.
Napisano 8 Kwiecień 200915 l Oj - to na pewno Adku! Ja też chwilę musiałem poczekać po wypełnieniu formularza ale warto było...