cine-FX Napisano 22 Marzec 2004 Share Napisano 22 Marzec 2004 Oto trawa wymodelowana przeze mnie .Czy będzie się ona nadawać do różnych obrazów!! nie chodzi mnie o kolory. Będę wdzięczny za ocenę.:):):) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Toudajew Napisano 22 Marzec 2004 Share Napisano 22 Marzec 2004 Ciekawie sie zapowiada :D Nie podobaja mi sie jedynie te kwadraty w trawie!! Czekam na wiecej. Acha bylbym zapomnial zmien temat :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kozioo Napisano 22 Marzec 2004 Share Napisano 22 Marzec 2004 Jeżeli to ma być trawnik psychola, ktory przycina trawę w figury płaskie, które mają kąty 90* to tak. Ale z daleka (troszke dalej niż teraz). W innym wypadku - nie:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loozack Napisano 22 Marzec 2004 Share Napisano 22 Marzec 2004 domyślam się, że chodziło tu bardziej o test, niż o piękną scenkę więc wydaje mi się, że ta trawa jest bardzo dobra :) tylko te takie długie chwasty (jak to się kuna nazywa ;)) nie za bardzo ci wyszły ;) reszta ok :D trzym się [piwo] P.S. zmień temat :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuciel Napisano 22 Marzec 2004 Share Napisano 22 Marzec 2004 hmm... czy to nie byla poprostu proba urzycia skatera na podstawie tutka z Evermotion... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Damian Napisano 22 Marzec 2004 Share Napisano 22 Marzec 2004 dokladnie, prosto z tutka od evermotion, no, tutka zrobic nie jest trudno, coz mam o tym powiedziec tak jak napisali w tutku tak zrobiles nic dodac nic ując... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
futura Napisano 22 Marzec 2004 Share Napisano 22 Marzec 2004 nie no, trawa jest wporzo:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ftorek Napisano 22 Marzec 2004 Share Napisano 22 Marzec 2004 hyhy - fajnie trawa wychodzi z czajniczka :D - hyhy - owlosiony czajniczej - haha :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 22 Marzec 2004 Share Napisano 22 Marzec 2004 Originally posted by Damian dokladnie, prosto z tutka od evermotion, no, tutka zrobic nie jest trudno, coz mam o tym powiedziec tak jak napisali w tutku tak zrobiles nic dodac nic ując... to samo pomyślalem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cine-FX Napisano 23 Marzec 2004 Autor Share Napisano 23 Marzec 2004 Fajnie słyszeć tyle komentarzy naraz to prawda to jest z tutka:) ale nie opanowałem go do perfekcji zresztą komp sie nie wyrabia z wyliczeniem scena ma ok. 500 000 poly:(.Przecież karzdy włos musi być obliczony.ta trawa tak na próbę ale dzięki za oceny i czekam na więce:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
giegu Napisano 24 Marzec 2004 Share Napisano 24 Marzec 2004 Ja robie trawke SHAG HAIREM/FUREM też wsychodzi zajefajnie, naprawde, (momentami nawet lepiej niż twoja) tylko ma jedną wadę. Jak przybliżysz kamerę zbyt blisko to wtedy trudno zrobić tak żeby nie było widać że to są włoski a nie źdźbła trawy. Warto spróbować tylko są problemy z oświetleniem w brazilu. Pow. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi