Matys Napisano 20 Maj 2009 Share Napisano 20 Maj 2009 czesc, tak wiec udalo mi sie "skonczyc" model na tegoroczny dominance i choc blednie on ja kupa w sloncu, przy finalistach to i tak jestem zadowolonu ze udalo mi sie go skonczyc bo mozecie mi uwierzyc, to nie bylo latwie :/ chcialem go jeszcze dopracowac ale puki co to chyba nie mam na to sil :-( takze o prosze. ...bardzo chetnie poznam wasze opinje na temat tej postaci. pozdrawim no to chyba tyle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Creator Napisano 20 Maj 2009 Share Napisano 20 Maj 2009 eee no mistrzu, kozak model :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Morte Napisano 20 Maj 2009 Share Napisano 20 Maj 2009 Super, mnie się bardzo podoba, ogólnie zazdroszczę skila z texturowaniem, hardsurfaceami! Jedyne co mi się nie widzi to te czerwone pośladki... Gratki ze skonczyłeś! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JmTm00 Napisano 20 Maj 2009 Share Napisano 20 Maj 2009 ja powiem tak: bardzo łądnie to wygląda....tex, model i wogóle......ale porzygałem sie jak zobaczyłem kolejnego łysego jegomościa w przeroś.....(nie tak przerośniętej ale zawsze) zbroi :/....pomysłu mi tu brak (takie deja vu po raz kolejny).....ale poza tym to technicznie fajnie to wygląda. Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nezumi Napisano 20 Maj 2009 Share Napisano 20 Maj 2009 JmTm00 - z jednej strony masz racje a z drugiej to... czego sie spodziewales? Walecznego bibliotekarza? Meznego szachisty? A moze niepokonanego matematyka w srednim wieku, pod krawatem? Taka specyfika - w strone tego goscia leci olow a nie mocne slowa (a moze raczej nie tylko mocne slowa ale i olow). Pewnie wygodniej by mu sie zylo w t-shircie ale zapewne sporo krocej. Jesli zas chodzi o wlosy - zolnierze maja krotkie wlosy badz ich brak nie tylko ze wzgledu na mode dyktowana przez ostatnie, paryskie wydanie "Soldier of Fortune Fashion" ale tez ze wzgledu na takie gadzety jak helmy, kominiarki, maski pgaz i takie tam... Slowem - jasne ze moznaby zrobic walecznego hippisa, ale zyskujac na oryginalnosci tracilbys na wiarygodnosci. Taka branza. Zeby jeszcze porownac do czegos - rownie dobrze mozna narzekac na starogreckie rzezby - "eeeeeee, znowu goly facet w jakiejs dziwnej pozie..." ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuba Napisano 21 Maj 2009 Share Napisano 21 Maj 2009 Postać bardzo fajna, może trochę kolorystycznie za bardzo nawiązuje do zrobionej przez Ciebie kobiety. Model hp super, tekstura na lp trochę go przytłoczyła. A co do groźnych i łysych, przypomniał mi się ten obrazek :) http://bi.gazeta.pl/im/7/6415/z6415737O.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ledyr Napisano 21 Maj 2009 Share Napisano 21 Maj 2009 (edytowane) gratuluje ukończenia! mi nie udało się nigdy nawet zacząć basemesha... poza tym ladnie :) Edytowane 21 Maj 2009 przez ledyr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 21 Maj 2009 Share Napisano 21 Maj 2009 Witam!! bardzo fajnie :) gratuluje ukonczenia pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matys Napisano 21 Maj 2009 Autor Share Napisano 21 Maj 2009 dzieki panowie :-) genleralnie mialem wielki problem z konceptem, ktorejgo praktycznie nie bylo :D to raczej wielka improwizacja i inspirawanie sie tym co juz kiedys gdzies widzialem wiec nie bede ukrywal ze orginalne to to nie jest. Chcialem poprostu zrobic fajnego sf-a i mam nadzieje ze sie udalo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szczery. Napisano 21 Maj 2009 Share Napisano 21 Maj 2009 Konkret. Jedna uwaga tylko, gość w zbroi wygląda dosyć szczupło a po wyjściu z niej to chyba jakiś patyk ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
origami Napisano 21 Maj 2009 Share Napisano 21 Maj 2009 Co do Nezumi. To niby dlaczego koleś ma mieć krótkie włosy lub ich brak. Jakby miał długie hery to wyglądało by to tylko IMO mangowo, co według mnie było by na + :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Soul Master Napisano 21 Maj 2009 Share Napisano 21 Maj 2009 Ale do całej postaci długie 'mangowate' włosy w ogóle nie pasują. Chodzi mi oto, że jakbyśmy wzięli np. postać z Unreal Tournament i facetowi dali włosy z mangi to już by nie był ten sam klimat co przedtem, racja.? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
plutko Napisano 22 Maj 2009 Share Napisano 22 Maj 2009 Gratulacje ukonczenia. Fakt, ze sztampowa troche i brakuje jej charakteru, ot kolejny thug do zabicia po drodze. Technicznie bardzo dobre. Nezumi: Po najlepszych pracach, ze wcale nie trzeba sie trzymac tego schematu. Nikt nie kazal robic faceta w metalowej zbroi. Mogl byc Waleczny Bibliotekarz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
origami Napisano 22 Maj 2009 Share Napisano 22 Maj 2009 może i prawda że nie pasowało by, ale mały lifting twarzy i by było mangowo xD A nie widziałem żeby autor pisał że postać ma być jak z unreala. (jak tak napisał to przepraszam(zaraz zresztą sprawdzę)) EDIT: a i nie chodzi mi o takie mangowe niebieskie hery z kolcami tylko o takie normalne ala siegefried(nie wiem czy dobrze imię napisałem) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
soda Napisano 25 Maj 2009 Share Napisano 25 Maj 2009 Gratuluje! Modelik fajny ale nie powala na kolana:P Pozdrawiam, soda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matys Napisano 25 Maj 2009 Autor Share Napisano 25 Maj 2009 jeszcze raz dzieki wszystkim za posty i mile slowa. jesli chodzi o design tej konkretnej postaci to w duzej mierze zgadzam sie z Nezumi robiac taka postac trudno nie popasc w schematy i nie zrobic czegos co juz bylo i udaje sie to naprawde niewielu, biorac pod uwage nawet same koncepty. Oczywiscie to tylko moje odczucie. co do zadka to rzeczywiscie ten czerwony strasznie niefortunny mialem go zmienic ale juz doslownie zabraklo czasu ... i tak zostalo :-) ...z innej beczki, soda dziki ale czemu nie skonczyles swojego modelu ? koncept i pomysl na model byly naprawde fajne i po cichu Ci kibicowalem a skonczylo sie na vipie :-( choc z drugiej storony to forum chyba skazane jest na nieskonczone wipy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hatred Napisano 25 Maj 2009 Share Napisano 25 Maj 2009 Ladnie wyszedl siusiaku, szkoda ze taka genericowa mordke zrobiles :) ale szacun ze podjeles walke po godzinach! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matys Napisano 26 Maj 2009 Autor Share Napisano 26 Maj 2009 dzieki Hatred :-) tez troche zaluje ale co tam nstepnym raze zrobie jakas fajniejsza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
soda Napisano 26 Maj 2009 Share Napisano 26 Maj 2009 Matys mialem fuche do zrobienia (jeszcze sie ciagnie:/)i zaczynajac juz wiedzialem ze nie dam rady:( Musialem zostawic w bolu DW, niestety kasa jest wazniejsza. Skoncze tego cyborga na bank bo mi sie podoba^^(chyba zawsze tak mowie:P) W wolnych chwilkach robie teraz texturke do remake laski z Shell_Pita, ktora jeszcze wczesniej zaczalem, wiec niedlugo pewnie cos pokaze. Pytanko mam jedno..... jak ten dymek jest zrobiony bo mi sie podoba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matys Napisano 26 Maj 2009 Autor Share Napisano 26 Maj 2009 zwykla texturka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PAINbringer Napisano 18 Czerwiec 2009 Share Napisano 18 Czerwiec 2009 Hey Matys Wielkie gratsy się należą za sfinalizowanie pracy. Co prawda model nie miażdży, ale i tak należą się, bo wiem dobrze jak jest trudno tego dokonać gdy się jednocześnie gdzieś pracuje na etacie Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reanimator Napisano 18 Czerwiec 2009 Share Napisano 18 Czerwiec 2009 ... ale przynajmniej wiadomo skad opoznienie tygodniowe, khe khe ;> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matys Napisano 20 Czerwiec 2009 Autor Share Napisano 20 Czerwiec 2009 dzieki chlopaki. za rok bedzie lepiej ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość User190 Napisano 13 Sierpień 2009 Share Napisano 13 Sierpień 2009 Cholera, przegapiłem fajny wątek. Dlaczego nie było frontu? Należał się! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi