Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Postanowiłem wrócić narazie do nie organiki ;p. Broń to całkiem niezła kategoria by poćwiczyć więc będę wrzucał tu moje wypociny. Wieczorem dorzucę colta którego już skończyłem. Narazie pracuję jednak nad m16. Wczesny etap pracy ale z dnia na dzień będzie więcej ;]

m16ar.jpg

Edytowane przez khatake
  • Odpowiedzi 40
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

mandragora : Robię według refek więc powinien być ok ale jak do tego usiądę to się upewnię. Tymczasem rzucam tego colta. Wiem ,że ubogi w detal ale już nie mam chęci nad nim siedzieć. Przynajmniej narazie.

colt1.jpg

colt2.jpg

Gość szysia565
Napisano

No całkiem ciekawe :) Masz jakieś refki, czy tylko zdjęcia?

Napisano

szysia565 czytanie się kłania, a nie tylko oglądanie obrazków.

Robię według refek

Mógłbyś dosiąść jeszcze do tego colta i detalu mu dać, ale skoro go zostawiasz to jedziesz m16 :)

Gość szysia565
Napisano

;p Ano rzeczywiście... Sory...

Napisano

Dzięki za komenty. Lufa załatana ze względu na częste przypadki tzw. "wypadków przy czyszczeniu broni";p. Zacząłem robić korpus i mam w związku z tym pytanie: znacie dobrą stronę ze zdjęciami broni ?? Kilka znalazłem ale ta broń ma dużo szczegółów i ciężko znaleźć coś w tym temacie szczególnie że naprawdę pokopana budowa tego guna o.O. Więc jeśli ktoś ma to rzucać! ;]

Napisano

A ja się przyczepie do m16, a dokładnie to do tłumika ognia. Jak są te podłużne dziurki, to są przez połowę tłumika, a nie dookoła... Ma się replikę M4, to się wie xD Jak byś chciał się czegoś więcej dowiedzieć to pytaj ;]

Napisano

Przez połowę ? Troszkę nie łapie ;p znaczy się łapie w miarę ale mam kilka typów toteż jakbyś zapodał pomoc wizualną byłbym wdzięczny;]

Napisano (edytowane)

A więc kwestia modelu bo mam zdjęcia na których jest całość dziurawa ;p

A i mandragora wielki THX za tą stronkę. Naprawdę się przydała.

Edytowane przez khatake
Napisano

Ja tam się nie znam ;p tak czy inaczej na dziś tyle. Trochę ściemniania będzie bo dość ciężki ten model (obawiam się że mogę skillem trochę nie wyrobić).

m16uph.jpg

Napisano (edytowane)

ogół ładny jak się patrzy ;], tylko magazynek na pewno tak nie wygląda. Tu masz jak powinien

271_2.jpg

m16std.jpg

Edytowane przez blomd
Napisano

Poki co idzie ci calkiem dobrze. Tylko trzymaj sie realistycznyhc refek :) By potem nie wychodzili jak zabawki modele... Pozatym czekamy na dalsze up'ki :). Pzdr

Napisano

Dobra ten skończę...chyba... :D SCAR FN (to przez Modern Warfare 2...gupia gra :D). Wiem że narazie niewiele ale wrzucam bo jak zwykle pomoże mi to zmotywować się do dalszej roboty.

scarx.jpg

Napisano

JacekCichy - jakiś archi&design z fresnelem chyba... nie pamiętam ;] (mental ray)

2rw5od5.png

Zacząłem go w Gamearcie ale raczej LP do niego nie zrobię więc wrzucam tu. Sorki za floatery. Zapomniałem o nich.