khatake Napisano 3 Czerwiec 2009 Share Napisano 3 Czerwiec 2009 (edytowane) Postanowiłem wrócić narazie do nie organiki ;p. Broń to całkiem niezła kategoria by poćwiczyć więc będę wrzucał tu moje wypociny. Wieczorem dorzucę colta którego już skończyłem. Narazie pracuję jednak nad m16. Wczesny etap pracy ale z dnia na dzień będzie więcej ;] Edytowane 3 Czerwiec 2009 przez khatake Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mandragora Napisano 3 Czerwiec 2009 Share Napisano 3 Czerwiec 2009 ładnie, tylko czy ten element przy wylocie kuli tak powinien wyglądać ?(ostatni element) bo coś mi się zdaje, że powinien być dłuższy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
khatake Napisano 3 Czerwiec 2009 Autor Share Napisano 3 Czerwiec 2009 mandragora : Robię według refek więc powinien być ok ale jak do tego usiądę to się upewnię. Tymczasem rzucam tego colta. Wiem ,że ubogi w detal ale już nie mam chęci nad nim siedzieć. Przynajmniej narazie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość szysia565 Napisano 3 Czerwiec 2009 Share Napisano 3 Czerwiec 2009 No całkiem ciekawe :) Masz jakieś refki, czy tylko zdjęcia? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eddy__ Napisano 3 Czerwiec 2009 Share Napisano 3 Czerwiec 2009 szysia565 czytanie się kłania, a nie tylko oglądanie obrazków. Robię według refek Mógłbyś dosiąść jeszcze do tego colta i detalu mu dać, ale skoro go zostawiasz to jedziesz m16 :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość szysia565 Napisano 3 Czerwiec 2009 Share Napisano 3 Czerwiec 2009 ;p Ano rzeczywiście... Sory... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bielik93 Napisano 3 Czerwiec 2009 Share Napisano 3 Czerwiec 2009 Dlaczego on ma lufe zalatana? ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
khatake Napisano 3 Czerwiec 2009 Autor Share Napisano 3 Czerwiec 2009 Dzięki za komenty. Lufa załatana ze względu na częste przypadki tzw. "wypadków przy czyszczeniu broni";p. Zacząłem robić korpus i mam w związku z tym pytanie: znacie dobrą stronę ze zdjęciami broni ?? Kilka znalazłem ale ta broń ma dużo szczegółów i ciężko znaleźć coś w tym temacie szczególnie że naprawdę pokopana budowa tego guna o.O. Więc jeśli ktoś ma to rzucać! ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mandragora Napisano 3 Czerwiec 2009 Share Napisano 3 Czerwiec 2009 http://www.jlaforums.com/ i przejdz na Photo Galleries/Military tam jest tego mnóstwo tyle że trzeba się zarejestrować i tyle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blomd Napisano 3 Czerwiec 2009 Share Napisano 3 Czerwiec 2009 A ja się przyczepie do m16, a dokładnie to do tłumika ognia. Jak są te podłużne dziurki, to są przez połowę tłumika, a nie dookoła... Ma się replikę M4, to się wie xD Jak byś chciał się czegoś więcej dowiedzieć to pytaj ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
khatake Napisano 3 Czerwiec 2009 Autor Share Napisano 3 Czerwiec 2009 Przez połowę ? Troszkę nie łapie ;p znaczy się łapie w miarę ale mam kilka typów toteż jakbyś zapodał pomoc wizualną byłbym wdzięczny;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blomd Napisano 3 Czerwiec 2009 Share Napisano 3 Czerwiec 2009 na tym zdjęciu masz to ładnie pokazane (chodzi mi o końcówkę) 1 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
khatake Napisano 3 Czerwiec 2009 Autor Share Napisano 3 Czerwiec 2009 (edytowane) A więc kwestia modelu bo mam zdjęcia na których jest całość dziurawa ;p A i mandragora wielki THX za tą stronkę. Naprawdę się przydała. Edytowane 3 Czerwiec 2009 przez khatake Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
khatake Napisano 4 Czerwiec 2009 Autor Share Napisano 4 Czerwiec 2009 Kolejny up. Idzie bardzo powoli...ciężka sprawa ten korpus momentami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blomd Napisano 4 Czerwiec 2009 Share Napisano 4 Czerwiec 2009 tutaj powinny być wygładzone krawędzie,a to zaznaczone na zielono powinno być szersze o tak: http://www.militaria.pl/upload/wysiwyg/gfx/produkty/ASG/ICS/karabinek_ICS_M4A1_ICS-20/karabinek_ICS_M4A1_ICS-20_muszka_det.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
khatake Napisano 4 Czerwiec 2009 Autor Share Napisano 4 Czerwiec 2009 Pewnie tutaj masz rację bo tutaj nie ma chyba różnicy ale tak wogóle to inne modele ;p ja robię m16 a to jest m4. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blomd Napisano 4 Czerwiec 2009 Share Napisano 4 Czerwiec 2009 Wiem, że robisz M16 i to A1 tylko z innym frontgripem :] M4 i M16 mają dużo części podobnych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
khatake Napisano 4 Czerwiec 2009 Autor Share Napisano 4 Czerwiec 2009 Ja tam się nie znam ;p tak czy inaczej na dziś tyle. Trochę ściemniania będzie bo dość ciężki ten model (obawiam się że mogę skillem trochę nie wyrobić). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
razor_v Napisano 4 Czerwiec 2009 Share Napisano 4 Czerwiec 2009 jak bys chcial jakies dokladne ujecia to wal na priv bo mam m16a3 w domu pierdolami sie rozni ale ogolem podobne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
khatake Napisano 5 Czerwiec 2009 Autor Share Napisano 5 Czerwiec 2009 Slooooooooooowlyyy...ogół już mam ;] teraz szczegół. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blomd Napisano 6 Czerwiec 2009 Share Napisano 6 Czerwiec 2009 (edytowane) ogół ładny jak się patrzy ;], tylko magazynek na pewno tak nie wygląda. Tu masz jak powinien Edytowane 17 Czerwiec 2009 przez blomd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Blader Napisano 6 Czerwiec 2009 Share Napisano 6 Czerwiec 2009 Poki co idzie ci calkiem dobrze. Tylko trzymaj sie realistycznyhc refek :) By potem nie wychodzili jak zabawki modele... Pozatym czekamy na dalsze up'ki :). Pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
indian Napisano 6 Czerwiec 2009 Share Napisano 6 Czerwiec 2009 no zaczyna to wyglądać, keep it up Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
khatake Napisano 16 Czerwiec 2009 Autor Share Napisano 16 Czerwiec 2009 Niewielki up albo powoli do przodu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trybal Napisano 16 Czerwiec 2009 Share Napisano 16 Czerwiec 2009 No nawet fajnie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blomd Napisano 17 Czerwiec 2009 Share Napisano 17 Czerwiec 2009 pokaż rączkę od tyłu, bo wydaje mi się że tam płasko jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
khatake Napisano 2 Listopad 2009 Autor Share Napisano 2 Listopad 2009 Coś te studia zabijają czas ale odkopałem staruszka i coś tam ruszyłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
khatake Napisano 28 Grudzień 2009 Autor Share Napisano 28 Grudzień 2009 Dobra ten skończę...chyba... :D SCAR FN (to przez Modern Warfare 2...gupia gra :D). Wiem że narazie niewiele ale wrzucam bo jak zwykle pomoże mi to zmotywować się do dalszej roboty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blomd Napisano 28 Grudzień 2009 Share Napisano 28 Grudzień 2009 Świetny model broni wybrałeś. Jak go skończysz to proponuję jeszcze domodelować jakiś celownik kolimatorowy i granatnik :). Powodzenia. ( http://www.airsoftgi.com/images/airsoft_Ares_SCAR-LB_Tan_B.jpg ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Berger Napisano 28 Grudzień 2009 Share Napisano 28 Grudzień 2009 Można prosić o siatkę SCAR'a ? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
khatake Napisano 28 Grudzień 2009 Autor Share Napisano 28 Grudzień 2009 Moszna prosić...nie planuję niczego z tym robić więc siatka to totalny syf i bałagan :D grunt żeby po turbosmoothie jakoś to wyglądało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
khatake Napisano 29 Grudzień 2009 Autor Share Napisano 29 Grudzień 2009 Ten celownik to będzie śmiech :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
indian Napisano 29 Grudzień 2009 Share Napisano 29 Grudzień 2009 no zapowiada się na fajnego SCAR'a, myślałeś już może o jakiś teksturkach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DonJakub Napisano 30 Grudzień 2009 Share Napisano 30 Grudzień 2009 eee tam bez przesady z tą siatką nie jest źle, zobaczymy co będzie dalej, jak na razie to mi się podoba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
khatake Napisano 31 Grudzień 2009 Autor Share Napisano 31 Grudzień 2009 No to chyba tyle w tym roku :P Ciężko niestety zdobyć dobre refki... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
khatake Napisano 11 Marzec 2010 Autor Share Napisano 11 Marzec 2010 PIF PAF! może kiedyś skończę... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
khatake Napisano 14 Marzec 2010 Autor Share Napisano 14 Marzec 2010 No to na razie tyle. Może zrobię low poly...zobaczymy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
khatake Napisano 12 Styczeń 2011 Autor Share Napisano 12 Styczeń 2011 Powrót do m16. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mateogala Napisano 12 Styczeń 2011 Share Napisano 12 Styczeń 2011 to teraz jak już masz m16a1 to zrób A4 i zwykłe M16 :) to tylko zmiana frontygripa a efekt fajny:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JacekCichy Napisano 12 Styczeń 2011 Share Napisano 12 Styczeń 2011 Bardzo fajne Ci te giwerki wychodzą :D Mam małe pytanie w czym renderowałeś obrazek z 11-03-10 i co to za materiał? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
khatake Napisano 16 Marzec 2011 Autor Share Napisano 16 Marzec 2011 JacekCichy - jakiś archi&design z fresnelem chyba... nie pamiętam ;] (mental ray) Zacząłem go w Gamearcie ale raczej LP do niego nie zrobię więc wrzucam tu. Sorki za floatery. Zapomniałem o nich. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi