giorgione Napisano 17 Kwiecień 2004 Napisano 17 Kwiecień 2004 pióra masz śiwetne ale nadal coś nie gra z ą anatomią :/ ma takie męskie bareki i chyba szyjkę za długą... ubranko zaczyna wyglądac coraz lepiej:D pozdr giorgione
darkelf Napisano 17 Kwiecień 2004 Napisano 17 Kwiecień 2004 bary za szerokie zdecydowanie, wyglada jak w koszuli nocnej hehe ;)
Master Kiełbaster Napisano 17 Kwiecień 2004 Autor Napisano 17 Kwiecień 2004 Fakt ma chłopskie bary spróbuje poprawić. Jak zmienić kolor włosów shag hairze? Narazie włosy średnio wychodzą :( :
Gotham Napisano 17 Kwiecień 2004 Napisano 17 Kwiecień 2004 Originally posted by Master Kiełbaster Jak zmienić kolor włosów shag hairze? Zacznij od ich oświetlenia ;) inaczej będą zawsze czarne.
darkelf Napisano 17 Kwiecień 2004 Napisano 17 Kwiecień 2004 wlosy to przed uchem jeszce sa ;) [czesto].
Master Kiełbaster Napisano 18 Kwiecień 2004 Autor Napisano 18 Kwiecień 2004 Włosy i tak muszem od nowa zrobić. Trochę ją wychudziłem: Ma ktoś referki kolan? Przydały by się...
ttaaddeekk Napisano 18 Kwiecień 2004 Napisano 18 Kwiecień 2004 coś kostki ma dziwne, kolana przepaske na ramieiu, skrzydła dajj większe i bardziejzakrąglone IMHO
Toudajew Napisano 18 Kwiecień 2004 Napisano 18 Kwiecień 2004 ta sumiekna troche dziwnie lezy na piersiach ;D ale ogolnie jest git :D [piwo] pozdr
Master Kiełbaster Napisano 19 Kwiecień 2004 Autor Napisano 19 Kwiecień 2004 Czy mógł byś uściślić co :)??
und3r Napisano 19 Kwiecień 2004 Napisano 19 Kwiecień 2004 Może to to iż nie wiem jak to ma na końcu wyglądać .. bo szczerze kiepawo się będzie rigować coś w takiej pozycji :) Chyba że to będzie aniołek na dywaniku i swego przełożonego :>
dzudzu Napisano 19 Kwiecień 2004 Napisano 19 Kwiecień 2004 masz jakiś koncept miszczu czy zamierzasz dziargać anioła-wartownika? obojczyki uwypulkij i daj szersze stopy tam gdzie się zaczynają palce :)
Master Kiełbaster Napisano 19 Kwiecień 2004 Autor Napisano 19 Kwiecień 2004 Riguje się całkiem nieżle ;) Koncept też jakiś tam już mam.
Falcrum Napisano 19 Kwiecień 2004 Napisano 19 Kwiecień 2004 Aniolek rzeczywiście prosto z wojska wrócił...Hehehe... Piórka świetne...reszta już mniej...ale jesteś zawzięty, więc będzie dobrze :) Pozdr
und3r Napisano 19 Kwiecień 2004 Napisano 19 Kwiecień 2004 Ja jestem wielkim optymista :) Mam nadzieję, że se poradzisz z resztą modelu ...
MeG Napisano 21 Kwiecień 2004 Napisano 21 Kwiecień 2004 no swietnie ci idzie :) fajnie wlosiaki ma :) brawo :)
Master Kiełbaster Napisano 21 Kwiecień 2004 Autor Napisano 21 Kwiecień 2004 Właśnie staram się zrobić fajniejsze :)
Master Kiełbaster Napisano 24 Kwiecień 2004 Autor Napisano 24 Kwiecień 2004 Żeby nie było że się lenię :) : Są to włosy po wstępnym ułożeniu. Bemdem się jeszcze bawił parametrami shaga i uwentualnie je trochę poprzesuwam.
Xalith Napisano 24 Kwiecień 2004 Napisano 24 Kwiecień 2004 yo pracka calkiem niezla, niemniej mam pare uwag 1. ramiaczko sukienki dziwnie sie uklada - z przodu wyglada jakby wchodzilo w cialo, z tylu natomiast nie przylega scisle do ciala, lewituje :) 2. wlosy bardzo fajne, ale nie podoba mi sie ich ulozenie z przodu, na szyi - nienaturalnie to wyglada i ogolnie nie robi chyba dobrego wrazenia 3. cos nie tak jest jeszcze z sukienka.. te zmarszczki na niej i ulozenie.. wyglada, IMHO, jakby to byla jakas metalowa zbroja a nie ubranie z materialu powodzenia w dalszej pracy! :)
dzudzu Napisano 24 Kwiecień 2004 Napisano 24 Kwiecień 2004 aaach ... laseeczka, z włosami to co innego. daj jej bardziej fantazyjną kieckę, niech jej coś tam powiewa, coś się marszczey itd. to wdzinko jest jakieś takie sztywne.
Master Kiełbaster Napisano 24 Kwiecień 2004 Autor Napisano 24 Kwiecień 2004 thx for koments :) ramiączko poprawię jak ją już zriguje i ustawię bo i tak się ramiona jej jeszcze mogą zmienić. Kieckę w sumie mogę jeszcze pofałdować :) Update: Jak shagowi ustawić lepszy AA? Bo te włosy są jakieś pikselowate...
Master Kiełbaster Napisano 24 Kwiecień 2004 Autor Napisano 24 Kwiecień 2004 Po włączeniu light tracera shag hair zaczyna mi się dziwnie zachowywać :( Przelicza raz włosy i zaczyna od początku :( i tak w kółko. Ktoś wie co z tym zrobić?? EDIT Po ukryciu włosów jest to samo :(
MeG Napisano 24 Kwiecień 2004 Napisano 24 Kwiecień 2004 te wlosy bardzo romantycznie wygladaja a kiecke jak najbardziej pofalduj :) gotham zwrocil ci juz uwage na to zebys na dole ja troceh zroznicowal ( dlugosci rozne itd) niemniej swietnie ci idzie a skrzydelka tos cudne zrobil cudne hmm ja juz 3 zrobilam zadne mi sie nie podobalo wywalilam wiec a twoja anieliac to twarzyczke ma strasznie niewinna :) jak szczeniak sie patrzy (w pozytywnycm sensie ) brawo master
Master Kiełbaster Napisano 24 Kwiecień 2004 Autor Napisano 24 Kwiecień 2004 Miło że się podoba :) Już prawie jak człowiek :) :
Ufooox Napisano 24 Kwiecień 2004 Napisano 24 Kwiecień 2004 Ooo teraz gębke ma romantyczną :) plastikowe troszke ale to wypierzesz (mam nadzieje). Jakas kaszanka pod pachami i te oczy Barbi :P... Mimo wszystko podoba mi sie pozdrawiam...
Master Kiełbaster Napisano 25 Kwiecień 2004 Autor Napisano 25 Kwiecień 2004 W sumie kaszanka ale to przez światło...
Chris Napisano 25 Kwiecień 2004 Napisano 25 Kwiecień 2004 Narazie jest ładnie, ale nie przekonuje mnie teksturka oczu... A i jeszcze jedno... Ramiączko jej sie wrzyna pod skóre :)
Master Kiełbaster Napisano 25 Kwiecień 2004 Autor Napisano 25 Kwiecień 2004 A teraz ? :) Porprawiłem lekko kolana itp. No i próbowałem zrobić skórę na wzór tego: www.eldar.com.pl
Master Kiełbaster Napisano 27 Kwiecień 2004 Autor Napisano 27 Kwiecień 2004 Fenks for koments. Uzwiewniłem nieco sukienkę i poprawiłem skórę:
Chris Napisano 27 Kwiecień 2004 Napisano 27 Kwiecień 2004 Mam pomysł!! Daj tą sukienke pół przezroczystą i dorób jej stringi :D:D:D
dzudzu Napisano 27 Kwiecień 2004 Napisano 27 Kwiecień 2004 jeśli masz pomysł na konkretną pozę i scenę to myślę że należałoby już ustawiać; szczegółowe modelowanie fałd na sukience póki co chyba nie ma sensu bo przy zmianie pozy i tak logika nakaże modelować inny naciąg kiecki. no i popraw stopy ... osobiście dałbym niektóre vertexy głębiej a inne nieco wyżej jak na rysunku:
Master Kiełbaster Napisano 27 Kwiecień 2004 Autor Napisano 27 Kwiecień 2004 Sukienka jest pół-ćwierć przezroczysta :) Około 2% :) Poza będzie wmiarę podobna (ręce jej się tam jakoś powyginają) Za stópki THX :) - - \"Według filozofa Ly Tin Wheedle\'a największą obfitosć chaosu można znaleźć tam, gdzie sie szuka porządku. Chaos zawsze zwycięża porządek, gdyż jest lepiej zorganizowany.\" Terry Pratchett
Master Kiełbaster Napisano 28 Kwiecień 2004 Autor Napisano 28 Kwiecień 2004 Updacik na dobry początek każdego dnia :) :
Predator Napisano 28 Kwiecień 2004 Napisano 28 Kwiecień 2004 ajc :) fajniusio wyglada kicia z niebios :) jak do tej pory podoba mi sie :)
Master Kiełbaster Napisano 29 Kwiecień 2004 Autor Napisano 29 Kwiecień 2004 Thx za koment(s) :) Umakijażowałem ją lekko:
giorgione Napisano 29 Kwiecień 2004 Napisano 29 Kwiecień 2004 nom nabrała już lepsszych rumieńców - coraz lepiej ci to wychodzi:D pozdr giorgione
Anibal Napisano 29 Kwiecień 2004 Napisano 29 Kwiecień 2004 włosy bardzo mi sie podobają, nogi też bym zostawił... a wzioł bym sie troche za sukienke, zrobił ją troche dłuższą, luźniejszą, dodał załamań i nierówności, myśle że to dobrze by wyglądało, jako texturke zaproponuje coś \"firankowatego\"... a bielizna obowiązkowo ma prześwitywać ;) dobra robota pozdrwiam
Master Kiełbaster Napisano 30 Kwiecień 2004 Autor Napisano 30 Kwiecień 2004 Fenks za komentarze. Dorobiłem paznokcie... Ma ktoś pomysł co jeszcze jej poprawić?
giorgione Napisano 30 Kwiecień 2004 Napisano 30 Kwiecień 2004 zrób zsaty jakniektóre podstaci z final fantasy - takie rozwiane dłygie i barzdo efektowne:d pozdr giorgione
und3r Napisano 30 Kwiecień 2004 Napisano 30 Kwiecień 2004 Gio. ma racje .. wygląda obecnie jak grzeczna dziewczynka :>
Nimrod Napisano 30 Kwiecień 2004 Napisano 30 Kwiecień 2004 Super, coraz lepiej wygląda twoja anielica, z początku mi się nie podobała, ale świetnie się rozwija :) Oby tak dalej.
gollum Napisano 30 Kwiecień 2004 Napisano 30 Kwiecień 2004 Coś niedobrego dzieje się chyba nad górną wargą. Z tym łągodniejszym makijarzem wyglądałą lepiej (dla mnie).
Master Kiełbaster Napisano 30 Kwiecień 2004 Autor Napisano 30 Kwiecień 2004 Macie jakiegoś rendera tej szty? Makijaż jej nieco zmniejszyłem i wargę poprawiłem :)
Sharp Napisano 30 Kwiecień 2004 Napisano 30 Kwiecień 2004 ale laska ci wyszła:D Oczy tylko wypadałoby nieco poprawić...
kx Napisano 1 Maj 2004 Napisano 1 Maj 2004 no nie powiem niezle :D ale wyglada to jak by jakas lacha miala zamiar isc grac w filmie jako aniol... kobita z 21 wieku ofkoz, ma makijaz pomalowane paznokcie itd. :) ale to tez w pewnym sensie od zalezy pomyslu sceny
gollum Napisano 2 Maj 2004 Napisano 2 Maj 2004 shurly you can do better!! Cóż, widze że jest dobrze ale może być lepiej: -powieki -ta warga na strasznie płaską wygląda. -kształt oczu jakiś dziwny Dobra wiecej nie bede już zaśmiecał, ale popracuj jeszcze nad tym bo naprawdę warto. Czekam na rezultat końcowy!! Pozdro Gollum
Armia Napisano 8 Maj 2004 Napisano 8 Maj 2004 Włosy wyglądają efektownie, ale w sumie mało realnie - za duży zakręt (i pod górkę) robią...
Rekomendowane odpowiedzi