eVenement Napisano 27 Lipiec 2009 Share Napisano 27 Lipiec 2009 otoz chce kupic tablet. wiem ze nie ma raczej sensu kupowac od razu jakeigos za 1000 zł , wiec mam pytanie czy np. taki: wystarczy czy moze jakis pentagram?? http://allegro.pl/item696559043_tablet_piorkowy_wacom_bamboo_mte_450_a6_usb_salon.html z gory dizekuje za odpowiedz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 27 Lipiec 2009 Share Napisano 27 Lipiec 2009 http://max3d.pl/forum/showthread.php?t=8805&highlight=tablety spora lektura, w streszczeniu: wacom, wacom, wacom, dopiero potem pentagram, co najwyżej Virtuoso. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lubus Napisano 27 Lipiec 2009 Share Napisano 27 Lipiec 2009 Mam właśnie Wacom Bamboo i powiem tak że tak mały tablet to zabawka...chociaż da się na tym pracować jeżeli się przyzwyczaić, jeżeli myślisz że wykorzystasz tablet w 100% to kup coś droższego jakiegoś używanego Intuosa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
prrrszalony Napisano 27 Lipiec 2009 Share Napisano 27 Lipiec 2009 Ja przez kilka lat malowałem na Volito 2. Nie wiem czy to zabawka, ale dobrze go wspominam :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 27 Lipiec 2009 Share Napisano 27 Lipiec 2009 Mam bamboo i mam intuos, oba fajne, bamboo ma tą zaletę że nie zabiera tyle miejsca na stole i jest jakoś taki poręczniejszy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eVenement Napisano 27 Lipiec 2009 Autor Share Napisano 27 Lipiec 2009 fakt.. wacom to cenniona dobra firma duzo o niej pozytywow slyszalem.. intous ma swietne osiagi ale ja mam jeden ogranicznik . moge wydac 300-450 zł :) mysle nad tym bamboo albo nad pentagramem? co wybrac? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrek Napisano 27 Lipiec 2009 Share Napisano 27 Lipiec 2009 Przeczytałeś wątek, do którego odsyłacz podał tweety? Co wybrać? -- "...wacom, wacom, wacom..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eVenement Napisano 27 Lipiec 2009 Autor Share Napisano 27 Lipiec 2009 tak weim, ale nie znam sie na paramterach i nie wiem w ogole nic o tabltach dlatego sie pytam .. bo vacom 340 zł . a potem juz 900 + wiec nie kupie. a pentagram jest wiekszy rpzy cenie 400 zł , tzn wiekszy obszar roboczy ma o to mi chodzilo :> ma 2x wiekszyy obszar roboczy niz vacom dlatego sie pytam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
prrrszalony Napisano 27 Lipiec 2009 Share Napisano 27 Lipiec 2009 Przy tabletach ten rozmiar nie musi być aż tak wielki. Nie napisałeś co chcesz na nim robić dokładnie, a to istotne. Jak chcesz zamaszyście malować w painterze to wielkość może mieć znaczenie, jednak jeśli chcesz to do 3d albo po prostu zamiast myszki to mniejszy a6 w cale nie jest taką złą opcją. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eVenement Napisano 27 Lipiec 2009 Autor Share Napisano 27 Lipiec 2009 no w sumie to tak: jakies postacie zarysy by je zamieniac na 3d moze jakis landspace czsaem.. wlasnie wtedy przyda sie wiekszy rozmiar chyba ? nie znam sie na tym wcale:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
prrrszalony Napisano 27 Lipiec 2009 Share Napisano 27 Lipiec 2009 Przeżyjesz z mniejszym ;) Jak zacznie na siebie zarabiać to kupisz sobie większego wacka :D Tak zrobiłem i uważam, że to dobra decyzja :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eVenement Napisano 27 Lipiec 2009 Autor Share Napisano 27 Lipiec 2009 ok dzieki wielkie, tak tez zrobie:D kupie tego vacoma za 300 ;) dzieki. za pomoc! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 28 Lipiec 2009 Share Napisano 28 Lipiec 2009 i kolejny nawrócony ze złej pentagramowej drogi hehe ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miriam Napisano 28 Lipiec 2009 Share Napisano 28 Lipiec 2009 no bo Wacom to Wacom, a nie chcąc mocno źle mówić na Penty one może kiedyś będą lepsze ;). //pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eVenement Napisano 28 Lipiec 2009 Autor Share Napisano 28 Lipiec 2009 (edytowane) haha:D ? az tak nei lubicie pentagramow ? ja w sumie od poczatku ciagle myslalem o vacomie.. tylko rozmiary a cena.. mialem watpliwosci:) kupie ten: http://allegro.pl/item696559043_tablet_piorkowy_wacom_bamboo_mte_450_a6_usb_salon.html Edytowane 28 Lipiec 2009 przez eVenement Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 28 Lipiec 2009 Share Napisano 28 Lipiec 2009 popracuj... zrozumiesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mafida Napisano 28 Lipiec 2009 Share Napisano 28 Lipiec 2009 haha:D ? az tak nei lubicie pentagramow ? ja w sumie od poczatku ciagle myslalem o vacomie.. tylko rozmiary a cena.. mialem watpliwosci:) kupie ten: http://allegro.pl/item696559043_tablet_piorkowy_wacom_bamboo_mte_450_a6_usb_salon.html 4 złote taniej!!!: http://transit.dkonto.pl/tablety/tablety/tablet-wacom-bamboo-wide-a6.html ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gabahadatta Napisano 29 Lipiec 2009 Share Napisano 29 Lipiec 2009 4 złote taniej!!!: http://transit.dkonto.pl/tablety/tablety/tablet-wacom-bamboo-wide-a6.html ;) a dodatkowo transit jest autoryzowanym punktem sprzedaży i oficjalnym partnerem wacoma ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mafida Napisano 29 Lipiec 2009 Share Napisano 29 Lipiec 2009 a dodatkowo transit jest autoryzowanym punktem sprzedaży i oficjalnym partnerem wacoma ;) Hi,hi wiem-sam u nich ostatnio kupowałem-w niedziele wieczór zamówiłem a we wtorek rano paczka była u mnie w domu-zero problemów,szybko i tanio:)Dlatego ich polecam:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eVenement Napisano 29 Lipiec 2009 Autor Share Napisano 29 Lipiec 2009 ok ! zamowilem juz z transitu . dzieki panowie:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi