Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 17
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Napisano

nie no fajne, prorshe wyglada bardozprzyjemnie - reszcez poprostu brak takiego traktowania jak potraktowales auto - z dusza i detalem :) se odpocznij, wruc do tego po czasie, bo mi sie podoba :)

Napisano

bardzo fajna pracka ! jedyne czego brakuje to nowej textury dachu i jakiegos blooma\glowa w wszystkich zewnetrznych szczelinach

jeszcze raz fajna pracka

pozdrawiam

Napisano

no moze jakbym miał sie czepiac to jednak ten dach ale mimo wszystko liczy sie pierwsze wrazenie a imo te bije na leb wszystkie niedkociagniecia :)

Napisano

dlaczego wolumetryki sa pod innym katem niz cienie z okienek ?

A ten dach jednak sie mocno rzuca w oczy, na kazdej plycie ten sam tex.

Samochód świetny, reszta mocno średnia.

Napisano
Ano właśnie, to nie są deski, tylko metalowe płyty :>
te metalowe plyty powinny byc na deskowaniu. a tak to bardzo fajna klimatyczna praca ale samochd powinien byc blizej.
Napisano

Hmmm... chyba nic nowego nie napisze od siebie niz to co wczesniej zostalo juz napisane. Na wstepie daje 4* bo pracka mi sie podoba i ma fajny klimacik. Co bym poprawil to: blachy na dachu, ta jednolita, powtarzajaca sie tekstura rzuca sie dosc w oczy, poza tym te plyty powinny sie opierac na jakims ozebrowaniu. Troche tam pusto w tej stodole, wrzucilbym tam jeszcze jakies inne graty niz skrzynki z piwem i opony od traktora. No i to chyba na tyle.. praca zdecydowanie na duzy +

Napisano
eh Miklas jakiś Ty uparty,

mówiłem podczas prac, że wiązki światła idą pod złym kątem a Ty dalej swoje...

wspomniałeś o tym kiedy miałem już połowę renderu, a sam jakos wczesniej nie zwracalem na to uwagi xD

Zanim będę robić następne renderki postaram się poprawić te wszystkie błędy ;p (albo nawet rzucę się na "nową" stodołę, tym razem drewnianą ;))

Napisano

Baaaardzo to przykre że samochód wygląda super a reszta trzy klasy gorzej

Dach i volumetryki pod złym kątem powoduja niestety lekki ból zębów:) Ale inne elementy sceny teżnie zbliżają sie nawet jakościądo auta

Klimat całości bardzo fajny

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności