KMiklas Napisano 2 Sierpień 2009 Napisano 2 Sierpień 2009 (edytowane) full res: http://www.deviantart.com/download/131867045/Inside_the_old_barn____by_KMiklas.jpg dA: O błędach wiem, ale jestem tym już wykończony i naprawdę nie mam siły robić dalej. Zresztą jeszcze planuję inne ujęcia, więc pewnie poprawię to i owo w następnych renderach. ;) Blender Internal, Corel PP12. Edytowane 1 Listopad 2009 przez KLICEK
Morphe Napisano 2 Sierpień 2009 Napisano 2 Sierpień 2009 nie no fajne, prorshe wyglada bardozprzyjemnie - reszcez poprostu brak takiego traktowania jak potraktowales auto - z dusza i detalem :) se odpocznij, wruc do tego po czasie, bo mi sie podoba :)
Eden-3d Napisano 2 Sierpień 2009 Napisano 2 Sierpień 2009 Witam,bardzo pozytywnie fajny klimat i kolory,jak dla mnie troche za duzo wolnej przestrzeni,pozdr
zgred Napisano 2 Sierpień 2009 Napisano 2 Sierpień 2009 Ogólnie dla mnie bardzo pozytywnie, choć możnaby poprawić kilka rzeczy (np. deski które tworzą dach).
KMiklas Napisano 2 Sierpień 2009 Autor Napisano 2 Sierpień 2009 deski które tworzą dach. Ano właśnie, to nie są deski, tylko metalowe płyty :>
pecet Napisano 3 Sierpień 2009 Napisano 3 Sierpień 2009 W sumie ładnie, tylko dach...jak rozciągnięta bitmapa, bardzo szkodzi tej pracy.
J|L Napisano 3 Sierpień 2009 Napisano 3 Sierpień 2009 bardzo fajna pracka ! jedyne czego brakuje to nowej textury dachu i jakiegos blooma\glowa w wszystkich zewnetrznych szczelinach jeszcze raz fajna pracka pozdrawiam
Stachu Napisano 3 Sierpień 2009 Napisano 3 Sierpień 2009 no moze jakbym miał sie czepiac to jednak ten dach ale mimo wszystko liczy sie pierwsze wrazenie a imo te bije na leb wszystkie niedkociagniecia :)
darknaner Napisano 3 Sierpień 2009 Napisano 3 Sierpień 2009 fajny klimat,tylko wydaje mi sie że volume light pada pod złym kontem, plamy światła widać przy aucie a promienie poadają zdecydowanie bardziej z lewej
Kub@ Napisano 3 Sierpień 2009 Napisano 3 Sierpień 2009 dlaczego wolumetryki sa pod innym katem niz cienie z okienek ? A ten dach jednak sie mocno rzuca w oczy, na kazdej plycie ten sam tex. Samochód świetny, reszta mocno średnia.
grzegerz Napisano 3 Sierpień 2009 Napisano 3 Sierpień 2009 Ano właśnie, to nie są deski, tylko metalowe płyty :> te metalowe plyty powinny byc na deskowaniu. a tak to bardzo fajna klimatyczna praca ale samochd powinien byc blizej.
Jachu123 Napisano 3 Sierpień 2009 Napisano 3 Sierpień 2009 Klimat osobiście mi bardzo odpowiada, tylko ten dach nie za bardzo, ale i tak mimo wszystko bardzo fajna praca.
tob01 Napisano 3 Sierpień 2009 Napisano 3 Sierpień 2009 eh Miklas jakiś Ty uparty, mówiłem podczas prac, że wiązki światła idą pod złym kątem a Ty dalej swoje...
simonhc Napisano 3 Sierpień 2009 Napisano 3 Sierpień 2009 prawdopodobnie tlo powinno byc jasniejsze. Caloksztalt bardzo przyjemny
Pawelkos Napisano 3 Sierpień 2009 Napisano 3 Sierpień 2009 Hmmm... chyba nic nowego nie napisze od siebie niz to co wczesniej zostalo juz napisane. Na wstepie daje 4* bo pracka mi sie podoba i ma fajny klimacik. Co bym poprawil to: blachy na dachu, ta jednolita, powtarzajaca sie tekstura rzuca sie dosc w oczy, poza tym te plyty powinny sie opierac na jakims ozebrowaniu. Troche tam pusto w tej stodole, wrzucilbym tam jeszcze jakies inne graty niz skrzynki z piwem i opony od traktora. No i to chyba na tyle.. praca zdecydowanie na duzy +
KMiklas Napisano 4 Sierpień 2009 Autor Napisano 4 Sierpień 2009 eh Miklas jakiś Ty uparty, mówiłem podczas prac, że wiązki światła idą pod złym kątem a Ty dalej swoje... wspomniałeś o tym kiedy miałem już połowę renderu, a sam jakos wczesniej nie zwracalem na to uwagi xD Zanim będę robić następne renderki postaram się poprawić te wszystkie błędy ;p (albo nawet rzucę się na "nową" stodołę, tym razem drewnianą ;))
pabulo Napisano 6 Sierpień 2009 Napisano 6 Sierpień 2009 Baaaardzo to przykre że samochód wygląda super a reszta trzy klasy gorzej Dach i volumetryki pod złym kątem powoduja niestety lekki ból zębów:) Ale inne elementy sceny teżnie zbliżają sie nawet jakościądo auta Klimat całości bardzo fajny
Rekomendowane odpowiedzi