Posted August 2, 200915 yr full res: http://www.deviantart.com/download/131867045/Inside_the_old_barn____by_KMiklas.jpg dA: O błędach wiem, ale jestem tym już wykończony i naprawdę nie mam siły robić dalej. Zresztą jeszcze planuję inne ujęcia, więc pewnie poprawię to i owo w następnych renderach. ;) Blender Internal, Corel PP12. Edited November 1, 200915 yr by KLICEK
August 2, 200915 yr nie no fajne, prorshe wyglada bardozprzyjemnie - reszcez poprostu brak takiego traktowania jak potraktowales auto - z dusza i detalem :) se odpocznij, wruc do tego po czasie, bo mi sie podoba :)
August 2, 200915 yr Witam,bardzo pozytywnie fajny klimat i kolory,jak dla mnie troche za duzo wolnej przestrzeni,pozdr
August 2, 200915 yr Ogólnie dla mnie bardzo pozytywnie, choć możnaby poprawić kilka rzeczy (np. deski które tworzą dach).
August 2, 200915 yr Author deski które tworzą dach. Ano właśnie, to nie są deski, tylko metalowe płyty :>
August 3, 200915 yr bardzo fajna pracka ! jedyne czego brakuje to nowej textury dachu i jakiegos blooma\glowa w wszystkich zewnetrznych szczelinach jeszcze raz fajna pracka pozdrawiam
August 3, 200915 yr no moze jakbym miał sie czepiac to jednak ten dach ale mimo wszystko liczy sie pierwsze wrazenie a imo te bije na leb wszystkie niedkociagniecia :)
August 3, 200915 yr fajny klimat,tylko wydaje mi sie że volume light pada pod złym kontem, plamy światła widać przy aucie a promienie poadają zdecydowanie bardziej z lewej
August 3, 200915 yr dlaczego wolumetryki sa pod innym katem niz cienie z okienek ? A ten dach jednak sie mocno rzuca w oczy, na kazdej plycie ten sam tex. Samochód świetny, reszta mocno średnia.
August 3, 200915 yr Ano właśnie, to nie są deski, tylko metalowe płyty :> te metalowe plyty powinny byc na deskowaniu. a tak to bardzo fajna klimatyczna praca ale samochd powinien byc blizej.
August 3, 200915 yr Klimat osobiście mi bardzo odpowiada, tylko ten dach nie za bardzo, ale i tak mimo wszystko bardzo fajna praca.
August 3, 200915 yr eh Miklas jakiś Ty uparty, mówiłem podczas prac, że wiązki światła idą pod złym kątem a Ty dalej swoje...
August 3, 200915 yr Hmmm... chyba nic nowego nie napisze od siebie niz to co wczesniej zostalo juz napisane. Na wstepie daje 4* bo pracka mi sie podoba i ma fajny klimacik. Co bym poprawil to: blachy na dachu, ta jednolita, powtarzajaca sie tekstura rzuca sie dosc w oczy, poza tym te plyty powinny sie opierac na jakims ozebrowaniu. Troche tam pusto w tej stodole, wrzucilbym tam jeszcze jakies inne graty niz skrzynki z piwem i opony od traktora. No i to chyba na tyle.. praca zdecydowanie na duzy +
August 4, 200915 yr Author eh Miklas jakiś Ty uparty, mówiłem podczas prac, że wiązki światła idą pod złym kątem a Ty dalej swoje... wspomniałeś o tym kiedy miałem już połowę renderu, a sam jakos wczesniej nie zwracalem na to uwagi xD Zanim będę robić następne renderki postaram się poprawić te wszystkie błędy ;p (albo nawet rzucę się na "nową" stodołę, tym razem drewnianą ;))
August 6, 200915 yr Baaaardzo to przykre że samochód wygląda super a reszta trzy klasy gorzej Dach i volumetryki pod złym kątem powoduja niestety lekki ból zębów:) Ale inne elementy sceny teżnie zbliżają sie nawet jakościądo auta Klimat całości bardzo fajny