Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Max3D.pl

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Napisano

2_2009-11-01-134759_g.jpg

full res: http://www.deviantart.com/download/131867045/Inside_the_old_barn____by_KMiklas.jpg

dA: Inside the old barn...

O błędach wiem, ale jestem tym już wykończony i naprawdę nie mam siły robić dalej. Zresztą jeszcze planuję inne ujęcia, więc pewnie poprawię to i owo w następnych renderach. ;)

Blender Internal, Corel PP12.

Edytowane przez KLICEK

• Odpowiedzi 17
  • Wyświetleń 10,5k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

nie no fajne, prorshe wyglada bardozprzyjemnie - reszcez poprostu brak takiego traktowania jak potraktowales auto - z dusza i detalem :) se odpocznij, wruc do tego po czasie, bo mi sie podoba :)

Napisano

Witam,bardzo pozytywnie fajny klimat i kolory,jak dla mnie troche za duzo wolnej przestrzeni,pozdr

Napisano

Ogólnie dla mnie bardzo pozytywnie, choć możnaby poprawić kilka rzeczy (np. deski które tworzą dach).

Napisano
  • Autor
deski które tworzą dach.

Ano właśnie, to nie są deski, tylko metalowe płyty :>

Napisano

W sumie ładnie, tylko dach...jak rozciągnięta bitmapa, bardzo szkodzi tej pracy.

Napisano

bardzo fajna pracka ! jedyne czego brakuje to nowej textury dachu i jakiegos blooma\glowa w wszystkich zewnetrznych szczelinach

jeszcze raz fajna pracka

pozdrawiam

Napisano

no moze jakbym miał sie czepiac to jednak ten dach ale mimo wszystko liczy sie pierwsze wrazenie a imo te bije na leb wszystkie niedkociagniecia :)

Napisano

fajny klimat,tylko wydaje mi sie że volume light pada pod złym kontem, plamy światła widać przy aucie a promienie poadają zdecydowanie bardziej z lewej

Napisano

dlaczego wolumetryki sa pod innym katem niz cienie z okienek ?

A ten dach jednak sie mocno rzuca w oczy, na kazdej plycie ten sam tex.

Samochód świetny, reszta mocno średnia.

Napisano
Ano właśnie, to nie są deski, tylko metalowe płyty :>
te metalowe plyty powinny byc na deskowaniu. a tak to bardzo fajna klimatyczna praca ale samochd powinien byc blizej.
Napisano

Klimat osobiście mi bardzo odpowiada, tylko ten dach nie za bardzo, ale i tak mimo wszystko bardzo fajna praca.

Napisano

eh Miklas jakiś Ty uparty,

mówiłem podczas prac, że wiązki światła idą pod złym kątem a Ty dalej swoje...

Napisano

Hmmm... chyba nic nowego nie napisze od siebie niz to co wczesniej zostalo juz napisane. Na wstepie daje 4* bo pracka mi sie podoba i ma fajny klimacik. Co bym poprawil to: blachy na dachu, ta jednolita, powtarzajaca sie tekstura rzuca sie dosc w oczy, poza tym te plyty powinny sie opierac na jakims ozebrowaniu. Troche tam pusto w tej stodole, wrzucilbym tam jeszcze jakies inne graty niz skrzynki z piwem i opony od traktora. No i to chyba na tyle.. praca zdecydowanie na duzy +

Napisano
  • Autor
eh Miklas jakiś Ty uparty,

mówiłem podczas prac, że wiązki światła idą pod złym kątem a Ty dalej swoje...

wspomniałeś o tym kiedy miałem już połowę renderu, a sam jakos wczesniej nie zwracalem na to uwagi xD

Zanim będę robić następne renderki postaram się poprawić te wszystkie błędy ;p (albo nawet rzucę się na "nową" stodołę, tym razem drewnianą ;))

Napisano

Baaaardzo to przykre że samochód wygląda super a reszta trzy klasy gorzej

Dach i volumetryki pod złym kątem powoduja niestety lekki ból zębów:) Ale inne elementy sceny teżnie zbliżają sie nawet jakościądo auta

Klimat całości bardzo fajny

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.