Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Hej :)

Jako, że piwko sie spodobalo, to postanowilem ze zrobie cos dla zwolennikow mocniejszych trunkow. Zakladam wip'a, bo mam zamiar dopicowac te buteleczke :)

narazie tyle :)

Jak ktos by mial refke do tego napisu na szkle to ja chetny jestem :)

finito

jack4m.jpg

2copyl.jpg

1copynif.jpg

Edytowane przez ptaszek

• Odpowiedzi 26
  • Wyświetleń 3,1k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Niestety ja nie podzielam ohów i ahów :P Jest ładnie ale np. na drugim ujęciu moim zdaniem źle wyglądają czarne miejsca - w ogóle dziwne to, pewnie wina studia - jak zrobisz coś podobnego do tego co wrzucił JohnZi to wtedy będą ohyyy ;)

Jeżeli będziesz potrzebował referek naklejki, a nie znajdziesz, a ja odzyskam aparat to zrobię fotę. Jack leży na półeczce i czeka na okazje ^^ :P (Możesz sobie też przecież skoczyć do monopola i zrobić fote ;] )

Ps. nie masz wytłoczonych napisów na butelce ;]

Napisano

Swietne! Bardzo mi sie podoba ... jak napelniasz butelke ? :) Ogolnie proporcje bardzo dobre i ta gorna czesc widac, ze naprawde dopracowana. Fajnie laczy sie z ta dolna. Widzialem gdzies w sieci tutorial jak zrobic butelke Jacka Danielsa ale to co Tobie wyszlo jest znacznie lepsze i dolaczam sie do prosb o Twoj tutorial :) Znakomity dodatek do wnetrz ... kuchnia ... a raczej salon... plus szpilki ...staniczek i butelka JD .. mmmm :)

Napisano

Całkiem ładne studio...z tym, że nuda. Ciemne studio z efektownymi refleksami i klasyczną już szklaneczką z lodem na pewno wyglądało by lepiej.

Mam taką moderatorską prośbę - jak będziesz chciał alkohole jeszcze robić to do Galerii wystaw kolekcję , nie co wątek to butelka.

Pozdrawiam.

Napisano
  • Autor

hej :) dzieki dzieki

a co do zastrzezen i moderatorskiej prosby to przeciez to wip i dopiero zarys pracy. bedzie szklaneczka z lodem i jakis dof na koniec. Dzisiaj juz nie mialem czasu nic zrobic, wiec pewnie jutro up bedzie. chyba nawet scenke zrobie ;]

Napisano

Cholera no teraz to już mi aż ślinka cieknie :) Faktycznie wyszło świetnie

ALE BYM SIE NAPIŁ!!

Napisano
  • Autor

Hej

Eden-3d - dzieki :)

BLADE - racja racja :P

peter_f, indian - dzieki wielkie :) jak tylko znajde troszke czasu to zrobie tutka :)

taka butelka to naprawde latwa sprawa w mentalu.

JohnZi - dzieki, ale to chyba stara wersja napisu :) ale juz sobie poradzilem jakos.

Oleksiak - juz sa napisy :P

Marcin_ps - hah ! super. lap repa

greg - w mentalu to wyglada tak , ze robie butelke extruduje do srodka i jak chce napelnic to lapie wewnetrzne facy, odlaczam od reszty i flipuje je i zamykam od gory. nastepnie na butelke daje material szkla, ale zmieniam jego refraction z 1,5 na 1,52

a na ciecz daje 1,33 i dialectric mat. Inna sprawa jest kaustyka, ale to juz w tutku. :)

plasti - mi smakuje benzyna :P

chveti - bedzie szkalnica z lodem ;0

Đraven - dzieki. milo mi bardzo

:)) wrzucam jakis upek i siatke

jackcopy.jpg

whiskyd.jpg

Napisano

Trochę dziwne że kostka dotyka dna... takie czepianie się :P butelka wygląda lepiej i ogólnie jest ładnie choć mi tu czegoś brakuje no nie wiem.. :P Hmm. tak, większy render jeśli można.

Napisano
  • Autor

aktualizacja w pierwszym poscie.

dodalem male zmiany w kolorach i obrocilem szklanke lekko zeby sie wyjasnila sprawa z kostkami lodu :)

Eden-3d - prosze bardzo :) w pierwszym poscie

Oleksiak - widzisz dobrze ze mi to uswiadomiles:) juz poprawione

kamil.ochel - dzieki :) no powiem Ci ze przerobilem dzisiaj ciemne i nijak mi to nie pasi :) jakos szklo lepiej na jasnym wyglada. moze jeszcze kiedys pomecze :)

dzieki wszystkim! :)

Napisano

hm w sumie to wlazlem do netu i zrobilem szybka obczajke iiii uwazam ze chodzilo mi o szare tło. wpisz w google absolut i daj grafike i to bedzie pierwszy obrazek :P takie studio mniam

Napisano

swietnie ci to wyszlo... w sumie to ostatnio mialem zamiar zrobic jakies przymiarki do balantajsa, bo cos mnie korcilo na plakacik na sciane... i chyba zmotywowales mnie troche, ale tez odepchales swoim modelem, bo bedzie ze zgapilem, i bedzie tez widac jak daleko stoje z tym za toba ;-)

Napisano

Zrób bąbelki w lodzie i małą tam mgiełkę bo lód nie pasi chociaż może być do klarownej "reklamy"...

Widzę że jak zrobiłeś motorówke z laską na niej, a potem jackdaniel's to Ty masz wyczucie smaku! :D

Wypiję za twoje zdrowie jackdanielsa do dna, ha! :p