Napisano 22 Sierpień 200915 l Autor Ja głosuje na Morte bo ten koleś faktycznie jest przerażony:) A poza tym model ma charakter tradycyjnej rzeźby (nie wiem czemu).
Napisano 22 Sierpień 200915 l Mój głos także na Morte, koleś wygląda na "zmęczonego" i "zniszczonego" swoja fobią.
Napisano 22 Sierpień 200915 l Ciężko było wybrać, ale ja jednak na Gomeza - wygląda trochę bardziej rzeźbiarsko :)
Napisano 22 Sierpień 200915 l Ja głosuję na Tomala. Dlaczego to nie wiem sam. Trudno jest mi zdecydować. Jego twarz pokazuje początek fobii :D O 2:00 w nocy się śpi :), a Lucek zakłada nowe tematy ;) Edytowane 22 Sierpień 200915 l przez Vega
Napisano 22 Sierpień 200915 l Witam !! Moj glos na Gomez'a jako jedyny zrobil super glowke i oddal w 100% zalozenia watku reszta sorki ale slabo morte trzyma poziom ale tez hmmm srednio Gomez nie ma komkurencji w tej bitewce ps. ten temat byl slbay gdyz byla juz poprzednio podobna minibitwa mam nadzieje, ze teraz bedzie cos ciekawego... peace and love ;)
Napisano 22 Sierpień 200915 l Ja się nie zgodzę z nielotem, sculpt Gomeza mnie niestety nie przekonuje 9szczególnie dziwna zmarszcza mimiczn aprzy ustach) i bardziej podoba mi się w tym wypadku styl Tomali, wiec na niego leci mój głosik.
Napisano 22 Sierpień 200915 l Morte oddał najlepiej temat ,Tomala fajne wykonanie ale nie widać aż tak fobii
Napisano 22 Sierpień 200915 l Wygląda na to, że Gomez wygra :) Mogę się tylko domyślać ponieważ siedzieć będę max do 23:30 :D Ja muszę się wyspać nie to co Lucek (pewnie po nocnych klubach chodzi ;] , że o 2:00 nie śpi :P ).
Napisano 22 Sierpień 200915 l A ja na Morte,pewnie dlatego że ostatni wrzucił obrazek i reszta mi się już znudziła;) aczkolwiek wahałem się czy na Gomeza nie zaglosować...
Napisano 23 Sierpień 200915 l Morte fajne emocje, czegoś jeszcze brakuje ale naprawdę zrozumiałeś temat i skupiłeś się na tym co ważne. Tomala szkoda że zamiast skupić się na wyrazie twarzy pojechałeś z detalem, trochę się przez to zawiodłem ;) ale fajnie że znalazłeś czas. Rzeczywiście o zębach zapomniałem a zostało jeszcze pół godzinki. Dzięki za głosy. Nowy temat już mam, prosiłem lucka o założenie nowego wątku gdyby sonda skończyła się takim wynikiem jak teraz bo ja mam urlop od jutra, buahaha :D Pozdro4all