Lucek Napisano 21 Sierpień 2009 Share Napisano 21 Sierpień 2009 Morte: Kruku: M@ti: VegA92: Tomala: eco: Gomez: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucek Napisano 22 Sierpień 2009 Autor Share Napisano 22 Sierpień 2009 Ja głosuje na Morte bo ten koleś faktycznie jest przerażony:) A poza tym model ma charakter tradycyjnej rzeźby (nie wiem czemu). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fargate Napisano 22 Sierpień 2009 Share Napisano 22 Sierpień 2009 Mój głos także na Morte, koleś wygląda na "zmęczonego" i "zniszczonego" swoja fobią. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość User190 Napisano 22 Sierpień 2009 Share Napisano 22 Sierpień 2009 Ciężko było wybrać, ale ja jednak na Gomeza - wygląda trochę bardziej rzeźbiarsko :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vega Napisano 22 Sierpień 2009 Share Napisano 22 Sierpień 2009 (edytowane) Ja głosuję na Tomala. Dlaczego to nie wiem sam. Trudno jest mi zdecydować. Jego twarz pokazuje początek fobii :D O 2:00 w nocy się śpi :), a Lucek zakłada nowe tematy ;) Edytowane 22 Sierpień 2009 przez Vega Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 22 Sierpień 2009 Share Napisano 22 Sierpień 2009 Witam !! Moj glos na Gomez'a jako jedyny zrobil super glowke i oddal w 100% zalozenia watku reszta sorki ale slabo morte trzyma poziom ale tez hmmm srednio Gomez nie ma komkurencji w tej bitewce ps. ten temat byl slbay gdyz byla juz poprzednio podobna minibitwa mam nadzieje, ze teraz bedzie cos ciekawego... peace and love ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Morte Napisano 22 Sierpień 2009 Share Napisano 22 Sierpień 2009 Ja się nie zgodzę z nielotem, sculpt Gomeza mnie niestety nie przekonuje 9szczególnie dziwna zmarszcza mimiczn aprzy ustach) i bardziej podoba mi się w tym wypadku styl Tomali, wiec na niego leci mój głosik. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
natas Napisano 22 Sierpień 2009 Share Napisano 22 Sierpień 2009 Morte oddał najlepiej temat ,Tomala fajne wykonanie ale nie widać aż tak fobii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vega Napisano 22 Sierpień 2009 Share Napisano 22 Sierpień 2009 Wygląda na to, że Gomez wygra :) Mogę się tylko domyślać ponieważ siedzieć będę max do 23:30 :D Ja muszę się wyspać nie to co Lucek (pewnie po nocnych klubach chodzi ;] , że o 2:00 nie śpi :P ). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mafida Napisano 22 Sierpień 2009 Share Napisano 22 Sierpień 2009 A ja na Morte,pewnie dlatego że ostatni wrzucił obrazek i reszta mi się już znudziła;) aczkolwiek wahałem się czy na Gomeza nie zaglosować... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nezumi Napisano 22 Sierpień 2009 Share Napisano 22 Sierpień 2009 Gomez - ze z zebami byloby lepiej ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość User190 Napisano 23 Sierpień 2009 Share Napisano 23 Sierpień 2009 Gomez - trzeba nad nowym tematem myśleć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gomez Napisano 23 Sierpień 2009 Share Napisano 23 Sierpień 2009 Morte fajne emocje, czegoś jeszcze brakuje ale naprawdę zrozumiałeś temat i skupiłeś się na tym co ważne. Tomala szkoda że zamiast skupić się na wyrazie twarzy pojechałeś z detalem, trochę się przez to zawiodłem ;) ale fajnie że znalazłeś czas. Rzeczywiście o zębach zapomniałem a zostało jeszcze pół godzinki. Dzięki za głosy. Nowy temat już mam, prosiłem lucka o założenie nowego wątku gdyby sonda skończyła się takim wynikiem jak teraz bo ja mam urlop od jutra, buahaha :D Pozdro4all Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi