Napisano 1 Wrzesień 200915 l taka oto animacja, a bardziej przelot kamery, bo tylko ona jest animowana :) Przygotowałem też Making-off'a. wszystko dostepne pod adresem http://tadeuszchmiel.com/ wszelkie komentarze mile widziane pozdrawiam.
Napisano 1 Wrzesień 200915 l Bardzo fajne. Making of super wyszedł, szczególnie ta część z oddalającą się kamerą między tymi kroplami.
Napisano 1 Wrzesień 200915 l Yyyy, eee, hmmm... Co to ja chciałem powiedzieć... Jest klimat, czysta forma, minimalizm. Praca Broni się po pierwszym obejżeniu. Idę podnieść szczękę z podłogi. Gratulejszyns.
Napisano 1 Wrzesień 200915 l Gdyby te syfy co latają w powietrzu się ruszały to już byłaby rewelka. Zawsze mnie ciekawiło jak się renderuje takie scenki:)
Napisano 2 Wrzesień 200915 l szczerze mówiąc animacja mnie rozczarowała, za to making of jest przyjemny ;) szkoda, że nie jest na odwrót. Piszę to jako widz. Jako grafik.... doceniam Twoją znajomość narzędzi i biegłość posługiwania się nimi. Czekam na kolejne produkcje!
Napisano 2 Wrzesień 200915 l ttaaddeekk rewela 5* i front (jak dla mnie :D). mase roboty w to wsadziłeś
Napisano 2 Wrzesień 200915 l świetne!!! ;) animka very nice... making of jeszcze lepszy... ;) widać że masę pracy włożone w temat... front się należy... p.s. coś więcej o pracy nad animką?
Napisano 2 Wrzesień 200915 l serwus :) wypasione ! z uwag , to musze powiedziec ze dopiero na makingu ( swietnym ) skumalem co tam tak naprawde jest. Bardzo fajnie ci to wyszlo :) pozdrawiam i zycze podwozenia :)
Napisano 2 Wrzesień 200915 l no super podoba mi sie scenka i pomysł:D troche mniej już sam przejazd kamery(wybrzydzam?) :) i tak jak kannu ,ciężko mi było zczaić co tam jest (może tła troche brakło żeby postać się bardziej wybijała ?) musze przyznać że layery skóry ładnie machnąłeś i passów całą game też :) pzdr
Napisano 3 Wrzesień 200915 l Swietna robota.wielbiam jak ludzie z taka swoboda sie poruszaja w medium grafiki 3d.Swietna nieskrepowana praca:).Podobnie jak i reszta prac na stronie.
Napisano 3 Wrzesień 200915 l Bardzo ładne. Co prawda to bardziej prezentacja modelu niż animacja, ale scenka naprawdę fajna.
Napisano 4 Wrzesień 200915 l Autor dzięki :) praca była robiona żeby obczaić jak w praktyce wychodzą pewne rzeczy, min. scene states do renderowania pasow.Realistyczny MB i Dof w poscie. do tego zbakowany FG, co pozwolilo na bardzo szybki render, 3-4min na klatkę. Generalnie chodziło mi tez o to że workflow przebiegał płynnie i żeby nie utknąć w 1 miejscu na dłuższy czas. Stopniowo zacznę się zabierać za trudniejsze rzeczy. mam plan zrealizować jeszcze 2-3 takie króciutkie "animacje" a pozniej cos poważniejszego. dla ciekawostki, wszystkie passy w tiffie zajmują kolo 30gb :) zmontowałem tez demoreel'a z jakiś starszych pracek :) jest na stronce w motion Edytowane 4 Wrzesień 200915 l przez ttaaddeekk
Napisano 6 Wrzesień 200915 l Ok, hmm. Czadowa pracka. Najlepsza w tym wszystkim jest plastyka, podłącz pod to jakąś ideologie i traktaty będą pisać o tym :). No i wszystko dopełnia niezawodna muzyka Depeche Mode. Też idę poszukać szczęki. Gratulacje, pozdrawiam.