Joel Napisano 5 Wrzesień 2009 Napisano 5 Wrzesień 2009 (edytowane) No i jest końcówka, wyrobiłem się "na chama" i wrzucam tego mazaja który wyszedł. Pozdrawiam l życzę wszystkim uczestnikom szczęścia :) No i chyba muszę tą miniaturkę do sondy wrzucić :) Witam, postanowiłem wrzucić coś na początek - wszelkie komentarze mile widziane :) pozdrawiam Edytowane 22 Wrzesień 2009 przez Joel
Joel Napisano 5 Wrzesień 2009 Autor Napisano 5 Wrzesień 2009 Ok, jest up - więcej cieni, oświetlenie, jakaś sceneria się kształtuje :) Bardzo proszę o konstruktywną krytykę, np. na temat światła, chyba na tym etapie najlepiej poprawić błędy. :) pozdrawiam
RaVirr Napisano 5 Wrzesień 2009 Napisano 5 Wrzesień 2009 Ze światłem póki co chyba ok. Znawcą anatomii nie jestem, ale coś mi nie gra z jego lewą łapą-dziwnie łączy się z korpusem.
Joel Napisano 5 Wrzesień 2009 Autor Napisano 5 Wrzesień 2009 Hehe rzeczywiście, dzięki Ravirr :) a jednak warto było zapytać sprostuję przy upie(który jest w drodze) pozdrawiam
Raju Napisano 6 Wrzesień 2009 Napisano 6 Wrzesień 2009 Lewa noga dziwnie wyglada - jakby byla amputowana od kolana w dol. Brakuje tez czegos, co przedstawialo by glod na tym obrazku - na razie to chyba "tylko" wilkolak ;)
Joel Napisano 6 Wrzesień 2009 Autor Napisano 6 Wrzesień 2009 Poczekamy - zobaczymy Raju ;) a lewa noga jest (jak nie widać ;p) zgięta oczywiście mam zamiar poprawić nieścisłości i pokazać jego ŁAKNIENIE :D pozdrawiam
Joel Napisano 9 Wrzesień 2009 Autor Napisano 9 Wrzesień 2009 (edytowane) Ok, panowie i panie - next step (no, nawet ten step nie ukończony xD) kombinuję tu trochę z innym futrem niż to które wilkołak dostaje w zestawie :). Ogólnie chcę zrobić trochę baśniową atmosferę - nie pytajcie czemu >_<.> Głównie to ciągle mi chodzi o kompozycję i eliminację błędów na tym etapie. Na pewno chcę powiększyć kadr i dodać jakąś uciekającą postać, a w objęciach misiołaka ^^ jego dajmy na to kolegę(tzn. kolegę tego co ucieka ;p) pozdrawiam Wszelkie komentarze mile widziane Edytowane 13 Wrzesień 2009 przez Joel
Toxotes Napisano 14 Wrzesień 2009 Napisano 14 Wrzesień 2009 Pracka jest fajna, ale ciągle ta noga, której kolano jest skierowane w górę (jego prawa) wydaje mi się dużo mniej umięśniona niż lewa. I wydaje mi się że te dwie uciekające postacie powinieneś już umieścic na obrazku bo może się okazac ze właśnie one zepsują kompozycję (tak mi się wydaje :) )
Joel Napisano 14 Wrzesień 2009 Autor Napisano 14 Wrzesień 2009 Ano :) dzięki - nóżką się zajmę, był to tylko zarys, coby nie było, że tylko nogę jedną ma. Wiecie, nie mogę się wyrwać ostatnio żeby się tym zająć - szkoła itp. ale walne i te postacie i spróbuję te nieregularne pociągnięcia zamienić w sierść :) Up - mam nadzieję w drodze pozdrawiam wszystkich :)
miriam Napisano 21 Wrzesień 2009 Napisano 21 Wrzesień 2009 UWAGA !! UWAGA !! UWAGA Przypominam za 2 dni Koniec Proszę o umieszczanie stosownych informacji w Waszych Wątkach, jak również umieszczenie miniaturek do Sondy. Stosowne Informacje znajdziecie w REGULAMINIE . //Pozdr.
Joel Napisano 21 Wrzesień 2009 Autor Napisano 21 Wrzesień 2009 Witam - postanowiłem diametralnie zmienić koncepcję mojego głodu, może się wyrobię, w każdym razie będzie ona bardziej "głodna" ^^ zamieszczam szkic
Raju Napisano 21 Wrzesień 2009 Napisano 21 Wrzesień 2009 Pomysł IMO lepszy, mam nadzieje, ze ladnie to wykonczysz, a przede wszystkim - ze zdążysz ;)
Lucek Napisano 21 Wrzesień 2009 Napisano 21 Wrzesień 2009 Rozpłaszcz nochal na szybkie i wywal jęzor to będzie jak na starym filmie. I dodaj inne bogate dzieci w tle wpierniczające ciastka:)
Joel Napisano 21 Wrzesień 2009 Autor Napisano 21 Wrzesień 2009 Ok, są pierwsze kolory niedługo będzie reszta , po prostu chcę wiedzieć co na razie o tym myślicie. Dzięki Raju i Lucek :) pomyślę o twojej propozycji :)
Raju Napisano 21 Wrzesień 2009 Napisano 21 Wrzesień 2009 Chlopak na szkicu bardziej mi sie podobal, mysle, ze powinienes go skierowac bardziej w strone Billy'ego z "Mrocznych przygód Billy'ego i Mandy" (po obrazki musisz pogooglac, jesli nie wiesz dokladnie o co mi chodzi) ^^ Oczywiscie to Twoj koncept, ale ja tak bym to widzial ;) Pomysl Lucka dot. rozplaszczonego nosa i dzieciakow w tle - IMO swietny :)
Joel Napisano 21 Wrzesień 2009 Autor Napisano 21 Wrzesień 2009 Ok next step, jeszcze podłubię przy samym wnętrzu cukierni i może dopieszczę samego chłopczyka.
Joel Napisano 21 Wrzesień 2009 Autor Napisano 21 Wrzesień 2009 Ok, trochę podłubałem, hmm... koniec ? - na pewno na dziś. Proszę o commenty :) Pozdrawiam
Rotcore Napisano 21 Wrzesień 2009 Napisano 21 Wrzesień 2009 Za dużo ciepła w cieniu na tym chłopaczku... i ogólnie jak na zimową pogodę i fakt, że stoi za szybą to trochę cały za ciepły i nasycony (przynajmniej u mnie na monitorze)... popracuj jeszcze nad emocjami, a najlepiej to weż sobie kawałek szyby przystaw do niej swoją twarz w podobny sposób, zrób odpowiednią minę i błagalne oczy i niech ktoś Ci pyknie fotkę... trochu tez pustawo na tej wystawie i szyba do przeszklenia się nadaje :P
Joel Napisano 22 Wrzesień 2009 Autor Napisano 22 Wrzesień 2009 dzięki za radę Rotcore :) zastosuję się jak mogę
Rekomendowane odpowiedzi