Napisano 19 Wrzesień 200915 l bedzie ktos na ta 21 czy nie? btw. wczoraj wyszedł patch do coda5... 1,12gb. Łącznie patche do coda5 maja teraz zaledwie 3,5gb
Napisano 19 Wrzesień 200915 l ja dzisiaj odpadam. dużo roboty a wieczorem trzeba życie towarzyskie trochę odkurzyć.
Napisano 19 Wrzesień 200915 l mrkrzysiek, wystarczy że będziesz ze mną w drużynie a włos ci z głowy nie spadnie xD
Napisano 19 Wrzesień 200915 l Autor Ja mogę Ci to samo obiecać nawet, gdy będziesz w drużynie przeciwnej. ...Ja celuję w czoło, a nie w czuprynę. :)
Napisano 19 Wrzesień 200915 l Słuchajcie ... jeszcze raz: W tym wątku znajdziecei IP i hasło serwera który stoi u nas w firmie. Obecnie jest "Magiczny" :) Warunek - pociągnijcie paczkę, którą wystawił Kuba. Zawiera mod na którym gramy. Hardcore przy tym to zabawka :) Kilka ciekawostek: Apteczki jak w CodUO, tyle, że jak jesteś ranny w giry to nie pobiegasz już za szybko. Przy postrzale w ręce wypada broń. Broń sieje jak prawdziwa. Nie ma informacji czy zabiłeś przeciwnika, a wynik meczu trzeba sobie w głowie liczyć ;) podsumowanie dopiero po zakończeniu. Nie ma dodatków. Tylko wyposażenie broni i materiały wybuchowe. Dłuższy sprint - co to za żołnierz który po 50 metrach sprintu traci kondycje. Można strzelać skacząc, ale broń zaczyna uciekać. Claye wywalają każdego kto wdepnie. Mod fajnie pokazuje co Cię zabiło:) Po nożu jest śliczna krecha na oczach, Head short - dziura w ekranie :) UV cały czas włączone pokazuje TYLKO Twoją drużynę. Nalot po 8 trupach, heli po 12 (powodzenia). Niestety nie mogę przeforsować, żeby wyłączy podpisy nad głowami. Wtedy trzeba swoich poznawać po mundurach. To chyba jedyne nierealne zachowanie. No i oznaczony dla Twoich Clay. Zapraszam PS .. aa w zależności od tego skąd gram - GucioKillaz lub ZdzisioPartyzant to ja :P Edytowane 19 Wrzesień 200915 l przez asblaze
Napisano 19 Wrzesień 200915 l asblaze twój serwer mi działa teraz się mapa jakaś ściąga ;) zobaczymy jak będzie szło
Napisano 19 Wrzesień 200915 l ok, czyli zmiana planów godzina 21:00 wpisujemy w konsole "password jowita" a pozniej "connect 62.29.165.146"
Napisano 19 Wrzesień 200915 l no poskradaliśmy się trochę z mrkrzyśkiem :] daje radę ten mod, zwłaszcza, że nie wyświetla sięten głupi napis "Zabiłeś: nickname". Jest spoko :)
Napisano 19 Wrzesień 200915 l no ja chwilę się załapałem, ale końcowka sama. faktycznie zabawa przednia :) szkoda, że dzisiaj nie dam rady
Napisano 19 Wrzesień 200915 l Autor Mnie też wgrały się już mapy. Wsie bronie i perki się odblokowały i można grać. :)
Napisano 19 Wrzesień 200915 l Będę gotowy na 21, dzieciaki już śpią. Mam nadzieję, że na pierwszy raz weźmiemy podstawowe mapy? :)
Napisano 19 Wrzesień 200915 l A to i ja się pojawię o 21:00 , a co mi tam, ale ja to lamię ostro i P90 używam :P
Napisano 19 Wrzesień 200915 l ale ja to lamię ostro i P90 używam :P Hehe, dobry tekst. To za godzine jedziemy z koksem.
Napisano 19 Wrzesień 200915 l no, każdy noob lubi zestaw:) Ja przynajmniej nadrabiam noobostwo używanie pro broni xD
Napisano 19 Wrzesień 200915 l hehe codziennie o 18 pykamy z pół godzinki ;) ta jasne, pół godzinki to rozgrzewka ;)
Napisano 19 Wrzesień 200915 l Jak dotąd 2 razy mi taki błąd wyskoczył na tym serwerze: a nawet nie używam tłumika.
Napisano 19 Wrzesień 200915 l Mam dokładnie to samo co FF. Własnie skończyłem pykać, chłopaki jeszcze tam grają. Jest fajnie ale skradanka jakich mało :) Najpierw chciałem wejść z p90, potem z g36c ale ciężko jest ustrzelić tym takich kamperów :D W końcu skończyłem na G3 z tłumikiem. Bardzo ładnie wchodzi :D
Napisano 19 Wrzesień 200915 l tweety, to jeszcze mi powiedz który to Ty byłeś:D a co do modu to szczerze mówiąc tak sobie mi podszedł. To odrzucanie po trafieniu strasznie wkurza, wolał bym już zginąć od razu bo i tak zawsze sie to tak kończy. I jeszcze czarny ekran cały czas jak sie czeka aż przeciwna drużyna zniszczy HQ.
Napisano 19 Wrzesień 200915 l tweety to Dr. w...... tez mam ten błąd ale sie tego ekranu naoglądałem:) śmierć to moje drugie imię
Napisano 19 Wrzesień 200915 l przy tak małej ilości luda i takim trybie skradanka musi być :) ale grało się bardzo przyjemnie. jeszcze 5 osób i można by z czymś szybkim pobiegać, ale g36 rulzz :D dzięki za grę chopaki!
Napisano 19 Wrzesień 200915 l Mi ten błąd też wyskakiwał pod koniec rundy. Co do modu, to owszem, fajny, ale bardziej dla odmiany, bo na co dzień jestem hardkorem he he.
Napisano 19 Wrzesień 200915 l yeap jestem Dr.Weissmann i jedyne co umiem zrobić to trepanację czaszki :]
Napisano 19 Wrzesień 200915 l Autor Ja dopiero teraz mogę wejsć. Ktos tam jeszcze jest? Jak ktos chce wejsc, to niech wchodzi. :)
Napisano 19 Wrzesień 200915 l no to wbiję na sekundkę jeszcze. edit: fajnie było hehe :D Edytowane 19 Wrzesień 200915 l przez tweety
Napisano 19 Wrzesień 200915 l Ha ha w końcu pokazaliśmy Ci, jak się gra w CoD :D Shogun zaprezentował też najnowszy perk - High Ping ;)
Napisano 19 Wrzesień 200915 l Tak, ale Tweety zdaje się kampił jak się patrzy... Strzeliłeś mi w plecy jak byłeś w mojej drużynie. Nie gadam z tobą :P Poza tym miałeś takie pingi, że trafić cię nie było trudno :]
Napisano 20 Wrzesień 200915 l to zdecydowanie nie powinieneś mieć takiego pinga. Sprawdź czy w tle się nic nie ściaga? Sprawdź faktyczną szybkość łącza jakimś speedtestem.
Napisano 20 Wrzesień 200915 l Autor Owszem, ściąga się i to dużo. Rozumiem zatem, że wyłączenie torrentów i reset kompa powinien pinga zniwelować do np 20?
Napisano 20 Wrzesień 200915 l spokojnie gra się nawet na 100. A przy Twoim łączu to może i zejdzie do 20. Ale to większej różnicy nie ma jak się gra poniżej 50. Ja mam średnio 30 na tym serwerze. to jak? dzisiaj powtórka?
Napisano 20 Wrzesień 200915 l Ja też dziś chętnie sobie pogram, tylko słyszałem, że ten mod jakiś lipny, no i będę od zera zaczynał z rangą :(
Napisano 20 Wrzesień 200915 l Shogun - kupilbym, ale moj laptop ma hustawki nastrojow przy COD4 i fps czesto siega kosmicznych wartosci rownych 4 (cztery). Nie chce bulic za gre w ktora nie dam rady pograc. Nie wiem w sumie dlaczego tak sie dzieje - tylko w MP w zasadzie.