Skocz do zawartości

Best soccer? 369 użytkowników zagłosowało

1. 1. Best soccer?

• Tyskie rulez
      163
    • FIFA 1999-2001
      34
    • FIFA 2002-2005
      58
    • ISS 98
      5
    • ISS Pro Evo 1,2,3
      42
    • Sensible Soccer
      51
    • LiberoGrande
      7
    • DB Soccer
      9

Aby zagłosować w tej ankiecie, prosimy się zalogować lub zarejestrować.

Featured Replies

Napisano

bloodrayne fajny ale troche monotonny, i zdeczka prosty, taka ot rozrywka, choc kilka rozwiazan mi sie podobalo...

greets

ps bloodrayne 1 prawda? :) bo 2-jki jeszcze chyba nie ma :)

• Odpowiedzi 4k
  • Wyświetleń 497,7k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

tak mówiłem o 1 :)

a coi co prostoty ;/

może i jest prosty - albo ja za rzadko pogrywam :)

chociaż zwolnienie czasu barzdiej mi sie podoba niż w matrixie - ale pierścienie w matrixie znowyu były ciekawsze :)

pozdr

giorgione

Napisano
  • Autor

JEST

GTA SAN ANDREAS wyjdzie na PC-ta

w pazdzierniku 2004 wyjdzie na psx2 a na PC jeszcze nie wiadomo

ale wyjdzie na pc SUPER

Napisano

Rockstar dalej odcina kupony od GTA 3, zamiast patchy czy dodatków tworząc samodzielne pełne wersje na starym enginie. Może to i dobrze...

Napisano

a ja nie moge sie doczekac S.T.A.L.K.E.R.-a, po zapowiedziach przeczuwam ze bedzie to cos wspanialego ;)

Napisano

Trailer najnowszego total war z e3:

http://www.fileshack.com/file.x?fid=4999

Poza tym bardzo ciekawie się prezentuje strategia na podstawie Władcy Pierścieni \"The Battle For Middle Earth\". Trailery i filmy są bardzo obiecujące:

http://www.fileshack.com/file.x?fid=4899

http://www.fileshack.com/file.x?fid=4989

ps. Polecam fileshack`a. Trzeba się zarejestrować, ale w ciągu dnia niema praktycznie kolejek... a transfer jest bardzo dobry.

Napisano

już to pisałem wczesniej, ale mojemu postowi coś się \"zniknęło\" :| więc napiszę jeszcze raz...

polecam http://www.3dgamers.com

jest to źródło wielu dem, filmików i screenów z gier... w dodatku nie trzeba się rejestrować :)

pozdrawiam

Napisano
  • Autor

oooo

total war juz nie moge sie doczekac ciekawe czy mi pujdzie

Loozak- ty to jestes jak piszaca wyszukiwarka(bez obrazy to ma byc komplemet)

Napisano

a ja czekam na wiedzmina (nowy polski rpg), gra jest zrobiona dopiero w 40% a juz zapowiada sie niezle i zbiera wiele dobrych opini... robiona jest na tym samym enginie co nwn (troche podrasowany)... to jest filmik zapowiadajacy ta gierke: wiedzmin

Napisano

Może chociaż gra się uda... Też na nią czekam.

edit

obejrzałem zwiastun i troszke opuściły mnie nadzieje:) Liczyłem na crpg\'a z rozbudowanym systemem walk, a na filmie gra wygląda na klon dungeon siege\'a. Grafika też nie powala, ale to się pewnie jeszcze poprawi do wydania gry. Pozostaje czekać i mieć nadzieje, że będzie lepiej:)

Napisano

ja tam ostanio pomykam w Soldat :D

www.soldat.prv.pl dla zainteresowanych :D

Napisano

ej sluchajcie a ja gram sobie ostatnio w taka gra ktora sie nazywa 3d max i normalnie tak mnie wciagnela ze szok. Im dalej przechodzicie do levelow tym potrzebujecie lepszego sprzetu ale i tak exp ciagle leci. Wiecie juz mam swoja czarusie na poziomie 104 002 235 ale i tak jeszcze jest slaba. W ogole mozna robic takie przekrety ze szok. IDDQD i IDKFA dziala zawsze i to nie jest cheat bo macie zawsze co chcecie i mozecie zawsze robic co Wam sie podoba. System kamery tez jest niezly bo nie gubi sie w ogole. Polecam ta gierke naprawde bo wciaga jak cholera :P

A tak na powaznie to pograjcie w Zuma :D http://www.popcap.com/installer_download.php?url=ZumaSetup.exe&tag=1&src=dlxlistpage

Napisano

leru tez gralem w te gre... rzeczywiscie ma wysokie wymagania sprzetowe, a do tego jeszcze gralem na poziomie hard (mialem 30 dni na jej przejscie)... myslalem ze podolam ale niestety utknalem na jednym z pierwszych leveli i nie mialem czasu zeby przysiasc i zastanowic sie jak je przejsc... no coz ale nie poddam sie i w wakacje jak znajde wiecej czasu odpale ja na nowo i mam nadzieje ze moje save`y beda na tyle dobre ze bede mogl wam je pokazac...

---edit----------------------------------------------

wow zuma jest genialna... wciaga...

Napisano

eeeej LBA bylo wypasne :) juz lukam screeny

NIEEEEEE NO JESZCZE UBI SOFT

Apropo Ubi Soft: Polecam RAYMANA wszystkie 3 czesci

Napisano

Ostatni trochę pomęczyłem Far Cry i imho bardzo dobry fps, wspaniała rozgrzewka przed nadchodzącą wielką trójcą (stalker, hl 2 i doom 3)

Napisano

a powiedzcei mi czy Joan of Arc jest fajne? bo bede miał za jakiśczas i chce wiedzieć czy opłąci się w ogóle opłąca

się instalować

Napisano
  • Autor

a ja se tak niedawno max payne 2

przeszlem i to jest lepsza czesc niz pierwsza :)

Napisano

A ja sobie gram w Fallout Tactics, gra jest o wiele gorsza od 1 i 2, ale miło czasem powrocic do tego postnuklearnego swiata.

Aha niedawno przeszedlem Drakan, fajna gierka tylko dziwne ze nie zrobili 2-giej czesci, bo gra sie konczy, lekko mowiac, dziwnie.

Pozdrawiam

Napisano
  • Autor

napewno slyszeliscie o CALL OF DUTY

tytul duzzzzzzzo leprzy niz MEDAL of HONOR i slyszalem ze ma wyjsc 2 czesc

Napisano
  • Autor

heh

wiecie pewno co to jest DSJ (po co ja sie pytam??)

na oficialnej stronce mozna sciagnac wersje beta DSJ 3

jest calkowicie 3d!!!!!!!!!

strona oficialna

[Wyedytowany dnia 18-6-2004 > empik]

Napisano

za niedlugo bede mial ze-mulowana (czyt. oryginalną) wersje Joint Operations i na online grac :D

[Wyedytowany dnia 19/6/2004 > Marcin]

Napisano

a ja polecam gierke, ktora nie jest pierwszej swiezosci-->UT 2004

mialem demko i spodobal mi sie tryb onslaught, jest niesamowity!!

w jedna plansze gralem w kolko przez 2 m-ce

Napisano

pojaiwly sie nowe filmy do STALKERA i powiem szczerze ze staneli na wysokosci zadania, ponobaja mi sie tak samo jak HL2 :D

troche waza, zzipowane w jednym pliku 160MB ale szybko ida

oto link:

http://www.3dgamers.com/dl/games/stalker/stlkwlk_big.zip.html

wyglada to super, naprawde.. troche caly czas draznia mnie postacie ale poza tym jest rewelacja, na koniec ostatniego filmiku jst fajny motyw z mruganiem oczyma :)

BTW czy komus udalo sie zagrac CS 1.6?? gowniany steam mnie do szalu doprowadza wrr

Napisano

Bym zapomniał o wspaniałej grze : Severance: Blade of Darkness

Jak na swoje czasy (2000r) miała świetną grafę wliczając w to liczone w czasie rzeczywistym cienie. Równie duże wrażenie robiła fizyka. Dla tych którzy nie kojarzą... gra zręcznościowa z elementami rpg polegająca głównie na odrąbywaniu części ciała przeciwnikom. Można było grać albo krasnoludem specjalizującym się w toporach, albo amazonką (łuki itp.), albo rycerzem (jednoręczne miecze), albo moim ulubionym prawie 2,5 metrowym (!) barbarzyńcą władającym 2 metrowymi mieczami dwuręcznymi :D. Duży wachlarz ciosów i combosów, mnóstwo świetnie zrobionych (z pomysłem) przeciwników, wspaniałe poziomy, dużo różnych broni, elementy rpg i KLIMAT. Nigdy nie powstała druga taka gra.

Wcześniej zagrywałem się w Die by Sword gdzie wymachiwało się mieczem przy pomocy myszki (świetny patent). Wszystkie ciosy wymierzało się własnoręcznie. Graliśmy w to na zmianę z kumplem. Nigdy nie opanowaliśmy sterowania i zawsze była kupa śmiechu jak się przez przypadek machnęło mieczem prosto w oko stojącego za plecami orka (chociaż tam to chyba były dwunożne dziki :D ).

Ech. Mógłbym tak wspominać godzinami :).

Napisano

Jezeli ktos lubi pirates - to wlasnie weszla w faze otwartych beta-testow gierka World of Pirates do zassania \\TUTAJ

Bralem udzial w zamknietej becie i gierka jest imho spoko.

Moze tylko grafa nie przystaje do dzisiejszych standardow, ale za to jest plynna :-)

Napisano
  • Autor

ja se teraz gram w quake 3 arena przez neta moze gierka nie pierwszej swiezosci

ale jak sie wciagnie to mozna godzinami siedziec

Napisano

a doom 3 powędrował do tłoczni :) za kilka tygodni będzie można zabaczyć czy (jak bardzo?) był przereklamowany :P

Napisano

Chveti - ja też grałem i mi nie przypadł specjalnie do gustu :] Ale lepiej poczekac na pełną wersję.

Napisano
  • Autor

wlasnie zapomnialem sie spytc (to do tych co ciupia w q3 arena)

a mianowicie: czemu mi sie nie

chca serwery pokazywac jak whodze w multiplayera pisze zebym odwiedzil http://www.q3arenaworld.com a niedawn wszystko bylo ok

wie ktos moze czemu????

thx z gory

Napisano
  • Autor

ha a ja nie moge sie doczekac matrix online z filmiku jaki pokazano na stronie

http://thematrixonline.warnerbros.com to gierka bedzie spoko tyle ze zeby

grac na serwerach swiatowych trzeba bedzie placic 50 euro co na polskie wycodzi ok 250 zl miesiecznie :)

Napisano

empick - musisz zainstalowac PunkBustera..... w wersji q3 1.32 jest punk buster zainstalowany automatic......

Napisano

Lemingi Rulez .

I jeszcze Sonic z Segi 8bit :D Można sciagnac z neta i żeźbic przez całe godziny :) .