Skocz do zawartości

Best soccer? 369 użytkowników zagłosowało

1. 1. Best soccer?

• Tyskie rulez
      163
    • FIFA 1999-2001
      34
    • FIFA 2002-2005
      58
    • ISS 98
      5
    • ISS Pro Evo 1,2,3
      42
    • Sensible Soccer
      51
    • LiberoGrande
      7
    • DB Soccer
      9

Aby zagłosować w tej ankiecie, prosimy się zalogować lub zarejestrować.

Featured Replies

• Odpowiedzi 4k
  • Wyświetleń 497,7k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Dark Messiah?! taaak :D demówka już rządzi :D:D ja to na jakąś skradanke znowu czekam znacie coś poza thiefem deusem i splinterem?

Edit: shit...2 strony temu pytalem o to samo :|sorka, niedobrze ze mna :| ale i tak zapytam :D

Napisano

Assassin's Creed!

Damn, juz nie moge sie doczekac - propably trzeba bedzie nowego kompa kupic :P

Napisano

JmTm00 Riddick i seria Metal gear solid, btw najlepsza fabula w grze z jakas sie dotychczas spotkalem;]

Napisano
Metal gear solid, btw najlepsza fabula w grze z jakas sie dotychczas spotkalem;]

JohnZi- dokladnie ;)

Napisano

JohnZi -> Mgs jeeez zapomniałem o mgs :| teraz to tylko na 4 czesc czekac :D Riddicka grałem ale jakoś tak na "biegi" przeszedłem. Ej a wogole to (nie to ze lubie) ale ostatnia czesc tomb ridera nawet niczego sobie, szkoda ze dopiero w tej czesci jest jakas zmiana no ale cóz. Jak ktos lubi cos ala prince of persia to nowego tomba pograjcie (mozna z mychy próć :D)

Napisano

taa nowy tomb rider ciekawy, choc system walki nadal kulal:] ale juz giera jest bardziej dynamiczna. Widac ze zmiana ekipy im sie oplacila, teraz chyba to crystal dynamics robi:]

Napisano

Godfather - ktos mi ukradl 20 godzin z zycia, mega klimat

Half Life 2 - za krotkie, nawet grafika z nowego kompa nie zrekompensowala mi tego, syf, kicha!

Fifa 07 - po sluchaniu komentatorow jestem gotow zabic w afekcie, sama gra ok, acz fanem nie jestem

Settlers 10th Anniversary - kocham, uwielbiam i dziekuje :) http://www.gry-online.pl/s016.asp?id=7079 dla fanow :)

Napisano

The secret of the Monkey Island - hahaha super! własnie gram :D polecam!

Napisano

SUPREME COMMANDER ja na to tylko czekam :) Wreszcie dobra strategiA :D

Nie ma ktoś do sprzedania GEARS of WAR na iX'a 360?

Napisano

Joint - GEARS of WAR - juz 80 % przeszedlem , kup sobie za 15 zl :) o dziwo chodza piraty na 360 wiec luz blues

Napisano

ehehehe namawiasz do kupna pirata? :>

ostatnio gram w TestDriveUnlimited - gierka spoko maroko (czyt. daje rade), 9/10 moglbym dac, choc ma pare - czasami wku**cych - bugow (samochody specjalnie skrecaja w nasza strone, przeciwnik na linii startu przenika z lewej strony na prawa, wychodze z salonu to jestem 300m nad ziemia, no i ten GPS dobija, na szczescie da sie go wylaczyc)

Assassin's Creed demo

widzieliscie - http://www.youtube.com/watch?v=gOk5j-iGuTM ? - szczena opada !

Napisano

A ja, mimo iż nie mam czasu, szpilam sobie w Neverwinter Nights 2 no i wciągnęło mnie prawie bez reszty ;) W następnej kolejności przesiadam sie na Warhammer'a Mark of Chaos- przeszedłem tutoriala i jestem zachwycony- jak na taką fajną graficzkę to całkiem małe wymagania... polecam oba tytuły.

Napisano

nie mam pojęcia co to Gear of War, ale

Gears of War to gra o biegających pudzianach (tak określiła to redakcja hypera) z piękną grafiką bez fabuły (Idź do punktu A wybij wszystkich wróć z czymś do pkt B i idź wyrżnąć ludzi z pkt C) ;P Nie polecam

na tym polegało gta:D a ile frajdy przy tym było;)

obecnie gram w GTA2, teraz ludzie pozapominali że gry się robi dla frajdy grających, a nie dla pięknej grafiki. a multi r0xuje !!1;) pozdro from Industrial District

Napisano

ja wiem. przyczyna bledu lezy po stronie producenta gry, poniewaz nie wydal on jeszcze finalnej(oficjalnej) wersji gry.

Napisano

Dark Messiah -> do thiefa to nie podskoczy, ale przyjemnie sie gra całkiem ze wzgledu na fizyke, wieeelki miiinus za liniowosc

Rainbow six Lockdown & Advaced Warfighter -> Profanacja!!! Przerobione pod konsole są chyba (lol) taaki arcade sie z tego zrobił ze praktycznie juz nie ma ze pytasz po smierci "aalee ktoo!!" syf z gilem jednym slowem, nawet grafika tego nie zrekompensuje :/

Btw: szukalem ale nic...wiecie moze czy jest Mp demo SWATA4?

Napisano

Chyba nie ma dema multiplayer ale nie gwarantuję...

Było chyba jakieś MP demo ale z tego co wyczytałem był potrzebny jakiś numer seryjny po zarejestrowaniu się...chyba sierra zrezygnowała.

Jak byś miał full'a S.W.A.T.4 to daj znać , odpalimy hamachi i pogramy po sieci :) Jeśli ktoś by miał ochotę pograć w SWAT4 przez MP to dajcie znać.

Napisano

Na SWAT to ja bym sie pisał:) Ale na podstawową wersję gry. I ostatnio widziałem FarCry za 23 zł:) Może sobie sprawię.

Napisano

Nie ma chyba botów do MP , przynajmniej nie bez dodatków...

Jeszcze jeden by się przydał :)

Napisano

alebo jeszcze z 5!:) bysmy pograli 4x4 :D

rozkminil ktos tego Fear'a??bo qrde nei mam czasu sciagnac!:\

Napisano

chlopaki jak tam ten stalker? czytalem ze klimacik sprawia ze ilosc bugow w tym przypadku nie ma juz znaczenia:P A jak wam chodzi?

Napisano

STALKER jeszcze nie miał premiery o ile dobrze pamiętam :P Jest planowana na 13 kwietnia:) Ja generalnie czekam na Penumbra: Overture. Znikome wykorzystanie broni (której wiele nie ma), a cała zabawa polega na skradaniu się i rozwiązywaniu zagadek logicznych. Taki horror ale wykorzystujący idealnie fizykę zawartą w grze.

Napisano

Thud , Bruneq , Dirk , nie wiem jak w tym tygodniu ale może w piątek około 20:00 :) ?

Ja jednak i tu musze polecić tę grę Frets on Fire

Zamieńcie klawiaturę w gitarę :D

Tylko 33 mega, są na sieci pakiety piosenek do pobrania :)

Napisano

mi stalker chodzi plynnie, mam juz nawet cos do multi, ale narazie ciii bo premiera niebawem :P

btw. fire.jpg

haa :P

Napisano

Grałem też we Frets on Fire:) Mam problemy ze złapaniem klawisza F5 ale jakoś idzie. Spróbujcie zagrać Smoke on the Water albo Money for Nothing:)

chveti, w piątek raczej nie dam rady:)

Napisano

od siebie polecam, ale tylko fanom gatunku :

Wszystkie częsci Broken Sword'a w tym The Angel of Death, Paradise, Uplink, Sherlock Holmes i tajemnica srebrnego kolczyka, Tajemnicza Wyspa, Another World, Safecracker i na koniec moja ulubiona gra Sanitarium według mnie absolutny hit wszechczasów takiego klimatu w żadnej innej grze nie znalazłem :)

Wszystkie to typowe przygodwki z dreszczykiem :)

Napisano

To Tajemnica srebrnego kolczyka miała jakiś dreszczyk?;) Szczerze pisząc to raz zagrałem i jakoś mnie nie ciągnie żeby zagrać ponownie:)

Napisano

Dirk no pewnie, może grafika nie zabija (dlatego wolałem gry w 2d :) ), ale jak sie akcja rozwinęła to nawet można było się wciągnąć i dość miło się grało :) jedyne co denerwowało to quizy po zakończonych etapach gry hehe

Napisano

No tak. Przygodówki w 2D mają swój klimat. Jeśli chodzi o takie to mogę jeszcze polecić grę The Ward: Posłaniec z przyszłości. Grafa niezła (chociaż postaci takie jak z Posera;) )ale akcja mocno mnie wciągnęła. Do tego niezły był swego czasu (zanim się nie pojawiło Dark Corners of the Earth) Necronomicon: Świt Ciemności. Postaci chyba tez w Poserze robione. Właściwie gra tylko dla fanów powieści Lovecrafta.

EDIT:

Ależ ja chciałbym zagrać w SWAT:) Tylko między 29 a 31 marca są terminy obrony prac. I nie wiem jaki dzionek mi wypadnie :/

Napisano

chveti - mi prawie kazdy termin bedzie odpowiadac, wiec bede sledzic watek i czekac na jakis konkretniejszy termin (bo niestety piatek juz odpada przez Dirka :P :>, chyba ze sami pykniemy jak Bruneq da rade):)

Edit do postu wyzej: to jakos sie jeszcze ugadamy, ja moge pograc kiedykolwiek raczej :P. Jak bedziesz znal termin to daj znac i powodzenia na obronie :D

Napisano

no klicek, wiedzialem ze w porządne gry grywasz :d

ja polecam jeszcze gre pt. Still Life, calkiem fajna przygodówka :)

Napisano

Hahaha grałem w SWATA4 po lanie...i powiem szczerze...bez naprawde zgranego teamu to lipa jest straaszna, bo na tempo rozgrywki nie ma co liczyć :/ ale coop sie nieżle sprawdza :D:D

Napisano

wq mnie granie w swata bez teamspeaka to stracony czas! mi mi ten piatek praktycznie pasuje! ale to trzeba by sie na gg jakos zgadac! Wczoraj gadalem z loozakiem i troche mnie na mowil na etgo fear combat'a! wazne ze darmowe!:)

Napisano

Frest on fire rządzi,

kurde, dawno tak dobrze nie bawiłem się przy grze komputerowej, aż chce się ćwiczyć i wykręcać coraz więcej punktów na tych piosenkach..

Pomysł z użyciem klawiatury jako gitary jest genialny, coś pięknego :)

Jedyne co boli to myśl że zamiast bawić się w tą grę może lepiej byłoby kupić sobie prawdziwą gitarę i na niej ćwiczyć ;)

Napisano

wczoraj odpalilem na swoim sprzecie stalkera. Zdziwilo mnie to ze gra chodzi dosc plynnie jak na moj sprzet(proc 1.7, niecale 1giga ramu i gf4200 Ti:P) moze nie mam jakichs tam fejerwerkow no ale gra sie przyjemnie. Dla tych, ktorzy bali sie odapilis ta gre na slabszym sprzeci - probowac!:]

Napisano

JohnZi ....to masz jakas good wersje...bo moja tnie jak szaliona!Nie tylko u mnie ale i u kumpla! Amd 3000+ 2 ghz ram, radeon 9550 ....i kaszana!:( a szkoda!

Panowie...co do tego SWATA to dawac termin! ech...bo ja mam narazie maly klopot! nie mam swata!:P pozyczylem i czekam na oddanie! Jutro ma byc!

Napisano

Jedyne co boli to myśl że zamiast bawić się w tą grę może lepiej byłoby kupić sobie prawdziwą gitarę i na niej ćwiczyć ;)

No w zasadzie tak.

Tylko że większość z nas to geek'i które nie wyjdą poza obszar klawiatury :)

Grając w to w szkole można spotać się z panicznymi wybuchami śmiechu, radości i innych dziwnych odczuć patrzących na Ciebie ludzi.

Bruneq - u mnie ten tydzień odpada...do piątku jestem zajęty a w sobotę i niedzilę meeting.

Pozdrawiam.

Napisano

Musze powiedziec ze pogralem troche w tego stalkera i jedyne co moge powiedziec to, to ze czekam na patcha:/ Potwierdzily sie opinie wiekszosci, gra ma duzo bugow ktore strasznie utrudniaja i tak juz trudna gre. A szkoda bo gra ma na pewno klimat, ktory powoduje ze chce sie grac mimo tych bledow:)