Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Mejt który zrobiłem do pewnego projektu

pozdrawiam Norden

36stairsa.jpg

Edytowane przez norden

• Odpowiedzi 15
  • Wyświetleń 3,1k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Filmu jeszcze nie ma a tu już powoli kulisy wyciekają ;) Dajesz Norden dajesz.. fajnie to wygląda :)

Napisano
  • Autor

Kris_R >// po prostu promuje trailer filmu który juz mozna w sieci zobaczyc... Zwłaszcza że to nasz polski ziom Jonki robi takie projekty jak ten... o których słychać szeroko na świecie ; )

Napisano

Gruuubo! Gratki Nord świetnego zlecenia, a Grześkowi pomysłu :) Zapowiada się bardzo ciekawie. Nord robiłeś wszystkie matte?

Napisano

Niesamowite, aż ciarki chodzą po plecach... Fenomenalny klimat...

Napisano

Ciesze sie ze sie podoba, ale niefajnie ze to zostalo tutaj postawione bez mojej wiedzy.

Przygotowuje stronke, z creditsami itd, pozatym tizerek jeszcze nie jest finalny.

Napisano

grzesiekj, juz sie nie obrazaj fajnie ze to pokazujecie, jak dla mnie to 3

sta(i)rsow:)***************************************

Napisano

Zapowiada się nieziemsko. Ile będzie trwać?

Napisano

uuu - fajowe

Napisano

grzesiekj - na Twoim miejscu pochwalił bym Nordena i kazał mu wrzucić kilka "przecieków" jeszcze po innych forach - ja czekam z niecierpliwością na start strony promocyjnej filmu bo skoro te kilka obrazków trzyma poziom tak wysoki, to co będzie na stronie!. Zapowiada jak zwykle na baaaaaaaaaaardzo wysokim poziomie.

Napisano

Przeczytałem temat "36 Stars" Zamiast stairs, ale chyba już wiem czemu ;)

Napisano

Uau, super. Dajesz Norden :)

Mam pytanko - co z poprzednim projektem? Było tam duużo dobrego, no i był to jeden z "głośniejszych" wątków na forum i na pewno nie jestem jedyny który mu nadal kibicuje i ciągle czeka na up'y :P

Rozumiem że brak czasu :(

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności