Skocz do zawartości

Challenge Corner Edycja 18 [10/2009]. SONDA

Głosuję :  

22 użytkowników zagłosowało

1. 1. Głosuję :

• kamil.ochel
      3
    • MazaQ
      19

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

TYP: MATTEPAINTING

TEMAT: Wiszące Ogrody Semiramidy na „Nowej Ziemi” by dezzed

Głosowanie: 27.10.2009 - 02.11.2009

Cóż, nie zawsze uda się w pełni zrealizować plan i temat w pracy. Mam nadzieję, że przyczyną tego faktu była jedynie mocno niesprzyjająca aura ;).

Zapraszamy do Głosowania.

chcs01.jpgchcs02.jpg

• Odpowiedzi 14
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Tak, MazaQ w tym wydaniu. Szkoda rzeczywiście ogromna, że tylko dwie prace w finale. Zapowiadało się, że będzie więcej... i nie wyszło. Cóż, oby w następnym CHC było ludniej.

Pozdrawiam i ukłony dla obydwu autorów ukończonych prac.

Napisano

Głos na MazaQ. Nie spodziewałem się, że temat aż tak nie podejdzie. Myślałem że ludziska kochają malować po zdjęciach, ale się pomyliłem. Gratki dla obu finalistów za wytrwałość i skończenie prac. Pozdrawiam.

Napisano

Głos na MazaQa. Podobny pomysł z ogrodem pod szklaną kopułą od dawna siedział mi w głowie, ale nie miałem możliwości ani zdolności wystartować w tej edycji. Szkoda, bo temat bardzo fajny.

Napisano

!!! UWAGA UWAGA !!!

Zatem ogłaszam co następuje, Zwycięzcą Edycji 18 została wybrana Praca Obywatela MazaQ. Serdecznie GRATULUJEMY.

Proszę również o kontakt, w sprawie tematu ;) o ile dobrze pamiętam teraz będzie pora na concepty.

//Pozdr.

Napisano
Zapytaj raczej zwycięzcę bo to od niego zależy co będzie w następnej bitwie

a co będzie jak zwycięzca się pojawi za pół roku albo nie pojawi się wcale ? ;]

Napisano (edytowane)

Cóż z Uwagi na fakt że zwycięzca jak dotąd nie dostarczył tematu ani też nie miałem od niego żadnej informacji w tej sprawie niniejszym informuję że jutro rusza temat wydumany przez nas, czyli Orthezę oraz mnie :). Fakt ten jest ostateczny i już nie odwracalny ;). za utrudnienia przepraszam .

//Pozdr.

Edytowane przez miriam

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności