kengi Napisano 27 Październik 2009 Napisano 27 Październik 2009 czesc, w listopadzie bede mial okazje przyjechac do mojego rodzinnego miasta i poopowiadac troche o platigowych filmach, przy ktorych pracowalem (badz nie ;P no ale cos niecos o nich wiem). wiec wszystkich chetnych na obejrzenie i pogaduchy zapraszam. 28. 11. 2009 r. sobota Kino Kultura „The Making of Platige”- projekcje i omówienia cenionych filmów, m.in. Tomka Bagińskiego z firmy Platige Image 16 : 13 – Making of Kinematograf reż. Tomek Bagiński 17 : 13 – Making of Fallen Art reż. Tomek Bagiński 18 : 13 - Making of Arka reż. Grzegorz Jankajtys 19 : 13 – Making of Antychryst (efekty specjalne) reż. Lars von Trier 20 : 13 – pokaz filmów: Wielka Ucieczka, reż.Damian Nenow, Moloch, reż. Marcin Pazera wiecej info na oficjalnej stronie: http://digitalia.13muz.eu
Reanimator Napisano 27 Październik 2009 Napisano 27 Październik 2009 No i znowu Warszawa jest dyskryminowana!
mrkrzysiek Napisano 27 Październik 2009 Napisano 27 Październik 2009 a planujecie jeszcze gdzieś takie pokazy :)
Camel Napisano 27 Październik 2009 Napisano 27 Październik 2009 (edytowane) No i w końcu poparcie dla Szczecina! xD tego brakowało Reanimator, żebyś mówił że Warszawa jest dyskryminowana! Moim zdaniem lepiej się wyraża polski CG obracając ją po całej Polsce niz po Stolicy. Chyba pójdę luknąć. Polak potrafi :p Pozdrawiam :) Edytowane 27 Październik 2009 przez Camel
kengi Napisano 27 Październik 2009 Autor Napisano 27 Październik 2009 wiesz drug, zawsze mozesz w warszawce wpasc na raclawicka, postawic piwo jakiemus chlopakowi z pi (oni tam stoja przed wejsciem jak ziomale z pragi w bramach, kaptury fajeczki; te sprawy) no i ci poopowiada, hehe. co do innych miejsc to na razie mi wiadomo o jeszcze jednym, mozna powiedziec niszowym miescie :). ale nie mam tyle szczegolow, zeby cos wiecej napisac.
kengi Napisano 27 Październik 2009 Autor Napisano 27 Październik 2009 z tego co sie orientuje za darmo. no bo kto by przyszedl? hehe
mrkrzysiek Napisano 27 Październik 2009 Napisano 27 Październik 2009 kengi to kiedy się na piwo ustawiamy:)
jaras Napisano 27 Październik 2009 Napisano 27 Październik 2009 keeennnggggiiii ... i co Ty tam powiesz na tej prelekcji ? czy to co mowiłes kiedys w Balsamie nt. sztuki ? jeżeli tak to juz rezerwuje bilet na pociąg do Szczecina ;P
Levan Napisano 27 Październik 2009 Napisano 27 Październik 2009 hehe dobrze ze w 13 muz a nie w kanie ;-)
J|L Napisano 28 Październik 2009 Napisano 28 Październik 2009 no wkoncu cos w szczecinie kiedy mnie do wawy wywiało
Levan Napisano 28 Październik 2009 Napisano 28 Październik 2009 Ee bez przesady. Ja nie moglem uwierzyc w pokaz Kinematografa w Szczecinie. Ale bylem bardzo, bardzo milo zaskoczony tym co zobaczylem i uslyszalem podczas pokazu. A kengi na pewno da rade :)
olaf Napisano 28 Listopad 2009 Napisano 28 Listopad 2009 szkoda, ze dowiedzialem sie dopiero dzis godzine przed. nie jest dobrze odciąć się od świata :P
BizU Napisano 29 Listopad 2009 Napisano 29 Listopad 2009 Byłem, widziałem, rozmawiałem i się wypytywałem :) Było warto. Ktoś jedno pytanko, ktoś był prawdopodobnie z forum, z twarzy znajomy, pytał się o użycie realflow w kontekście Kinematografa, siedział przy drzwiach zaraz. Może się ten ktoś ujawnić?
Rekomendowane odpowiedzi