Napisano 27 Październik 200915 l Dziś, 27. października odbyła się premiera pierwszego spośród trzech zapowiedzianych odcinków „Assassin's Creed: Lineage”- krótkometrażowego serialu osadzonego w świecie gry „Assassin's Creed” Pełna treść wiadomości znajduje się na stronie głównej serwisu pod adresem: http://www.max3d.pl/news.php?id=861
Napisano 27 Październik 200915 l nice work... ;) jedyna uwaga tyczy się oświetlenia greena przy produkcji, dużo zielonego odbija się na postaciach... pozdrawiam!
Napisano 28 Październik 200915 l Bardzo ok. Jedyne co faktycznie wyglada slabo to jak dla mnie te napisy z imionami na poczatku. Reszte obejrzalem z przyjemnoscia.
Napisano 28 Październik 200915 l Autor Nie jest to wysokobużetowa produkcja...ale ogląda się fajnie :) Moim zdaniem całkiem ciekawe. No i ku mojemu zaskoczeniu...dość długie...14 minut, 3 części. Ciekawy zabieg marketingowy. Coś podobnego Microsoft dla "Halo" wyskrobał ostatnio...może to jakaś nowa moda. taki humorasek na marginesie...: :) Pozdro
Napisano 28 Październik 200915 l według mnie fajny, ale za często widać różnice między postaciami, a tłem. Z jednej strony może być, a z drugiej mogło być lepiej
Napisano 28 Październik 200915 l Hehe, CzAk1, dobry link ;) W sieci jest jeszcze krótki filmik przedstawiający technikę Motion Capture, którą wykorzystywali przy tworzeniu gry. Może niczego nowego się nie nauczymy, ale ogląda się z przyjemnością... W końcu nie każdy ma takie zabawki w domu ;) link->
Napisano 28 Październik 200915 l nice work... ;) jedyna uwaga tyczy się oświetlenia greena przy produkcji, dużo zielonego odbija się na postaciach... Prawda. Razi po oczach w momencie lądowania po dużym skoku na początku. Ląduje na czerwonym dachu a ma zupełnie zieloną twarz. Poza tym dziwnie wygląda ucieczka tego co zabija księcia przed murzynem. Nie mogę się doczekać odcinka z Wenecją no i samej gry oczywiście:) Edytowane 28 Październik 200915 l przez Lucek
Napisano 28 Październik 200915 l no wlasnie - walki w grze wygladaja lepiej i efektownie niz w tym filmie ;)
Napisano 28 Październik 200915 l Vaticinator dzięki za linka, ciekawy setup na postac do mocapu. Szkoda że tak mało pokazali, live setup na mb lekko opóźniony... :P
Napisano 28 Październik 200915 l Napisy okropne -_- i te "przejścia" gdzie chcieli pokazać siatkę tak bajerancko starają się wyglądać... "o matko / wyglada jak jakis tani serial dla tvn-u ;( " i z tym zgadzam się w 100% :P
Napisano 29 Październik 200915 l Mi sie ta pierwsza część serialu bardzo podoba... głównie dlatego że postać assasyna ma nieco wg mnei tutaj bardziej rozbudowaną duszę aniżeli Altair z pierwszej części. Jest to wg mnie mega fabularnie dobre...dla osób które chciałyby wiecej efektów i nizwykłych wyczynowych wręcz niemozliwych sztuczek ;] bo z waszych komentarzy wlasnie tego typu oczekiwania wynikaja polecam cinemtic który równiez jakis czas temu sie ukazał do drugiej częsci AC