CzAk1 Napisano 27 Październik 2009 Share Napisano 27 Październik 2009 Dziś, 27. października odbyła się premiera pierwszego spośród trzech zapowiedzianych odcinków „Assassin's Creed: Lineage”- krótkometrażowego serialu osadzonego w świecie gry „Assassin's Creed” Pełna treść wiadomości znajduje się na stronie głównej serwisu pod adresem: http://www.max3d.pl/news.php?id=861 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
floo Napisano 27 Październik 2009 Share Napisano 27 Październik 2009 nice work... ;) jedyna uwaga tyczy się oświetlenia greena przy produkcji, dużo zielonego odbija się na postaciach... pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kusanagi Napisano 27 Październik 2009 Share Napisano 27 Październik 2009 o matko / wyglada jak jakis tani serial dla tvn-u ;( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 27 Październik 2009 Share Napisano 27 Październik 2009 Bardzo fajne :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nezumi Napisano 28 Październik 2009 Share Napisano 28 Październik 2009 Bardzo ok. Jedyne co faktycznie wyglada slabo to jak dla mnie te napisy z imionami na poczatku. Reszte obejrzalem z przyjemnoscia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CzAk1 Napisano 28 Październik 2009 Autor Share Napisano 28 Październik 2009 Nie jest to wysokobużetowa produkcja...ale ogląda się fajnie :) Moim zdaniem całkiem ciekawe. No i ku mojemu zaskoczeniu...dość długie...14 minut, 3 części. Ciekawy zabieg marketingowy. Coś podobnego Microsoft dla "Halo" wyskrobał ostatnio...może to jakaś nowa moda. taki humorasek na marginesie...: :) Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kengi Napisano 28 Październik 2009 Share Napisano 28 Październik 2009 gdzie kevin sorbo?! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 28 Październik 2009 Share Napisano 28 Październik 2009 gra przeca glowna role Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fikifak Napisano 28 Październik 2009 Share Napisano 28 Październik 2009 według mnie fajny, ale za często widać różnice między postaciami, a tłem. Z jednej strony może być, a z drugiej mogło być lepiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vaticinator Napisano 28 Październik 2009 Share Napisano 28 Październik 2009 Hehe, CzAk1, dobry link ;) W sieci jest jeszcze krótki filmik przedstawiający technikę Motion Capture, którą wykorzystywali przy tworzeniu gry. Może niczego nowego się nie nauczymy, ale ogląda się z przyjemnością... W końcu nie każdy ma takie zabawki w domu ;) link-> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leru Napisano 28 Październik 2009 Share Napisano 28 Październik 2009 haha CzAk1 Fantastyczne! :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucek Napisano 28 Październik 2009 Share Napisano 28 Październik 2009 (edytowane) nice work... ;) jedyna uwaga tyczy się oświetlenia greena przy produkcji, dużo zielonego odbija się na postaciach... Prawda. Razi po oczach w momencie lądowania po dużym skoku na początku. Ląduje na czerwonym dachu a ma zupełnie zieloną twarz. Poza tym dziwnie wygląda ucieczka tego co zabija księcia przed murzynem. Nie mogę się doczekać odcinka z Wenecją no i samej gry oczywiście:) Edytowane 28 Październik 2009 przez Lucek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kusanagi Napisano 28 Październik 2009 Share Napisano 28 Październik 2009 no wlasnie - walki w grze wygladaja lepiej i efektownie niz w tym filmie ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
floo Napisano 28 Październik 2009 Share Napisano 28 Październik 2009 Vaticinator dzięki za linka, ciekawy setup na postac do mocapu. Szkoda że tak mało pokazali, live setup na mb lekko opóźniony... :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kpulka Napisano 28 Październik 2009 Share Napisano 28 Październik 2009 Napisy okropne -_- i te "przejścia" gdzie chcieli pokazać siatkę tak bajerancko starają się wyglądać... "o matko / wyglada jak jakis tani serial dla tvn-u ;( " i z tym zgadzam się w 100% :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
norden Napisano 29 Październik 2009 Share Napisano 29 Październik 2009 Mi sie ta pierwsza część serialu bardzo podoba... głównie dlatego że postać assasyna ma nieco wg mnei tutaj bardziej rozbudowaną duszę aniżeli Altair z pierwszej części. Jest to wg mnie mega fabularnie dobre...dla osób które chciałyby wiecej efektów i nizwykłych wyczynowych wręcz niemozliwych sztuczek ;] bo z waszych komentarzy wlasnie tego typu oczekiwania wynikaja polecam cinemtic który równiez jakis czas temu sie ukazał do drugiej częsci AC Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi