Reanimator Napisano 28 Październik 2009 Napisano 28 Październik 2009 (edytowane) Na http://freetextures.3dtotal.com/index.php znalesc mozna 12 500 zdjec robionych specjalnie jako refki. Mega! Pikanterii dodaje fakt, ze wszystkie zrobione sa przez Polaka, ktory zreszta siedzi obok mnie;) ;) ;) Kudos to him! Edytowane 28 Październik 2009 przez Reanimator 5
mirach Napisano 28 Październik 2009 Napisano 28 Październik 2009 jak to przez polaka, przeciez to angielski servis ;) jak siedzi obok ciebie to pogratuluj, duzo fotek naprawde fajnych.
OmeN2501 Napisano 28 Październik 2009 Napisano 28 Październik 2009 Hehe - tez dostalem wlasnie 3dTotal newsletter i juz stronka do ulubionych poszla ;] Na pierwszy rzut oka naprawde solidne refki
Levus Napisano 28 Październik 2009 Napisano 28 Październik 2009 Extra, łap repa, i pogłaszcz tego co to robi:) Dzięki wielke!
jaras Napisano 28 Październik 2009 Napisano 28 Październik 2009 Reanimator- a ten co siedzi koło Ciebie to co taki skromny ? nie odezwie się ? pewnie nie ma konta na max3d ;) a referki bardzo dobre, dzięki ... tylko czemu wszystkie repy idą znowu na Twoje konto ? echhh ;)
Reanimator Napisano 28 Październik 2009 Autor Napisano 28 Październik 2009 hehehe, kariere robi sie podpinajac pod dokonania innych! ;)
KoMic Napisano 31 Październik 2009 Napisano 31 Październik 2009 (edytowane) dla mnie odkad istnieja CGTextures, nie ma alternatywy: ] Przeeedytowalem poniewaz walnolem sie, nie chodzilo mi o totaltex, tylko CGtex pozdr Edytowane 2 Listopad 2009 przez KoMic
Reanimator Napisano 31 Październik 2009 Autor Napisano 31 Październik 2009 (edytowane) hehehe, komic, a widzisz roznice miedzy tekstura a referencja? ;) edit: a, teraz dopiero widze, ze nazwali to sobie textures & references, heh ;) Edytowane 31 Październik 2009 przez Reanimator
Bacry Napisano 1 Listopad 2009 Napisano 1 Listopad 2009 KoMic alternatywa zależna jest od ilości zaangażowanych środków finansowych, Totaltextures to kompletne rozwiązanie gdzie oprócz mapy diffuse mamy też speculara bumpa itp. A darmowe textury-referencje trzeba samemu sobie doprawić. A firma przecież ta sama :)
KoMic Napisano 2 Listopad 2009 Napisano 2 Listopad 2009 Bacry, moze masz racje, za duzo nie mialem do czynienia z Totaltextures, mam kilka plytek jakichs innych, ale nigdy z nich nie skozystalem. Zawsze mi cos w nich przeszkadza i nie ma mozliwosci aby samemu czegos nie zmienic dodac. Co w konsekwencji sprowadza sie do wykonania na nowo wlasnych pozostalych kanalow. Oczywiscie kazdy pracuje jak lubi/umie.
Rekomendowane odpowiedzi