Napisano 28 Październik 200915 l Na http://freetextures.3dtotal.com/index.php znalesc mozna 12 500 zdjec robionych specjalnie jako refki. Mega! Pikanterii dodaje fakt, ze wszystkie zrobione sa przez Polaka, ktory zreszta siedzi obok mnie;) ;) ;) Kudos to him! Edytowane 28 Październik 200915 l przez Reanimator
Napisano 28 Październik 200915 l jak to przez polaka, przeciez to angielski servis ;) jak siedzi obok ciebie to pogratuluj, duzo fotek naprawde fajnych.
Napisano 28 Październik 200915 l Hehe - tez dostalem wlasnie 3dTotal newsletter i juz stronka do ulubionych poszla ;] Na pierwszy rzut oka naprawde solidne refki
Napisano 28 Październik 200915 l Reanimator- a ten co siedzi koło Ciebie to co taki skromny ? nie odezwie się ? pewnie nie ma konta na max3d ;) a referki bardzo dobre, dzięki ... tylko czemu wszystkie repy idą znowu na Twoje konto ? echhh ;)
Napisano 31 Październik 200915 l dla mnie odkad istnieja CGTextures, nie ma alternatywy: ] Przeeedytowalem poniewaz walnolem sie, nie chodzilo mi o totaltex, tylko CGtex pozdr Edytowane 2 Listopad 200915 l przez KoMic
Napisano 31 Październik 200915 l Autor hehehe, komic, a widzisz roznice miedzy tekstura a referencja? ;) edit: a, teraz dopiero widze, ze nazwali to sobie textures & references, heh ;) Edytowane 31 Październik 200915 l przez Reanimator
Napisano 1 Listopad 200915 l KoMic alternatywa zależna jest od ilości zaangażowanych środków finansowych, Totaltextures to kompletne rozwiązanie gdzie oprócz mapy diffuse mamy też speculara bumpa itp. A darmowe textury-referencje trzeba samemu sobie doprawić. A firma przecież ta sama :)
Napisano 2 Listopad 200915 l Bacry, moze masz racje, za duzo nie mialem do czynienia z Totaltextures, mam kilka plytek jakichs innych, ale nigdy z nich nie skozystalem. Zawsze mi cos w nich przeszkadza i nie ma mozliwosci aby samemu czegos nie zmienic dodac. Co w konsekwencji sprowadza sie do wykonania na nowo wlasnych pozostalych kanalow. Oczywiscie kazdy pracuje jak lubi/umie.