archi Napisano 18 Kwiecień 2004 Share Napisano 18 Kwiecień 2004 Czesc zrobione w ramach testu... prosze o uwagi i komentarze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dynio Napisano 18 Kwiecień 2004 Share Napisano 18 Kwiecień 2004 bardzo fajnie to wygląda .. .tylko ten środkowy budynek nie odbija się w tym po lewej a przecież to jest budynek ze szkła ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 18 Kwiecień 2004 Share Napisano 18 Kwiecień 2004 dosc spoko ale 4 budynki i tlo to troszq mało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mr Pank Napisano 18 Kwiecień 2004 Share Napisano 18 Kwiecień 2004 za mało budynków i to oświetlenie jest dobre ale mogło by być leprze :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Damian Napisano 18 Kwiecień 2004 Share Napisano 18 Kwiecień 2004 niebo jest fatalne, cala reszta jest spox. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano 18 Kwiecień 2004 Share Napisano 18 Kwiecień 2004 Budynki całkiem ładne ale tło to fatalnie wpasowałeś.... w ogóle się perpektywa nie zgadza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ana Napisano 18 Kwiecień 2004 Share Napisano 18 Kwiecień 2004 budynki po prawej sa identyczne, a moze jeden jakos zmodyfikowac, a moze z rspektywy czlowieka stojacego na ulicy wygladaloby to inaczej? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pussik Napisano 18 Kwiecień 2004 Share Napisano 18 Kwiecień 2004 O, fajny temat, ale.. 4 budynki, a właściwie 3, to zbyt mało. Zrób jakiś most (sam wjazd na most..). :-) Oddal kamere i zrób jeszcze conajmniej 10 budynków. Możesz pokusić się o zdjęcia satelitarne NY, pełno ich w necie. W temacie jest, że to Nowy York. Ale ni w ząb bym sie nie domysliła. :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
empik Napisano 18 Kwiecień 2004 Share Napisano 18 Kwiecień 2004 fajna scenka ale za malo budynkow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kris_R Napisano 18 Kwiecień 2004 Share Napisano 18 Kwiecień 2004 Tu jest jakaś jatka i ogólnie wrażenie jest dziwne. Takie troszkę niemiłe.. przez to niebo, przez budynki prawie bez tekstur... Piszesz że zrobione w ramach testu... nie wiem co tu testowałeś więc się nie czepiam... średnio mi się podoba i tyle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Falcrum Napisano 19 Kwiecień 2004 Share Napisano 19 Kwiecień 2004 Na pierwszy rzut oka - całkiem fajne, ale wystarczy się przyjrzeć i widać \"bigi\" jakie wymieniono wyżej...A po za tym te modele robiłeś chyba przez 10min... No i jeszcze jedno...każdy architekt od razu cię zbluzga za ich wygląd...(ten szklany budynek jest \"za\" szklany...nic innego tylko szyby...natomiast ten drugi to ma ich za mało...:P) Praca średnia...bo światełka ( lub mapa HDRI) ładnie się rozkładają...:P Pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cpt.Obvious Napisano 19 Kwiecień 2004 Share Napisano 19 Kwiecień 2004 Perspektywa połamana , ostro. Popatrz z jakiej pozycji patrzy sie na budnki z przodu a na budynki w tle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin Napisano 19 Kwiecień 2004 Share Napisano 19 Kwiecień 2004 hmm ciekawe ......ale zapewne w reflection dałes evoirment i dlatego budynki sie niodbijaja....popraw to i dodaj wiecej budynkow i jakies słońce stylu zachodzące za budynek....bedzie spoko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BLADE Napisano 19 Kwiecień 2004 Share Napisano 19 Kwiecień 2004 centralny budynek wydaje sie być krzywy... w górze... takie sprawia wrażenie.. ale może to ja jestem slepy.... dla mnie jest krzywy. pozdrawiam . jest całkiem wporzo... :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MareG Napisano 20 Kwiecień 2004 Share Napisano 20 Kwiecień 2004 BLADE - to złudzenie, a raczej efekt prostowania perspektywy :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
w0w Napisano 20 Kwiecień 2004 Share Napisano 20 Kwiecień 2004 z tym niebem to mogles sie bardziej postarac... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BLADE Napisano 20 Kwiecień 2004 Share Napisano 20 Kwiecień 2004 dlatego zaznaczyłem że wydaje mi sie.... ja sie nie czepiam, arcdhitektem nie jestem :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi