Belus Napisano 17 Grudzień 2009 Share Napisano 17 Grudzień 2009 ... który pulsuje i burczy. :-) Miałem troszkę czasu dla siebie ostatnio i wydłubałem coś takiego. Soft: Max i Photoshop i modelik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bbandi Napisano 17 Grudzień 2009 Share Napisano 17 Grudzień 2009 Dla mnie bomba a raczej elektrobomba:), świetny pomysł+wykonanie. Dodatkowo 4**** odemnie.pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Berger Napisano 17 Grudzień 2009 Share Napisano 17 Grudzień 2009 Te elementy były modelowane bez MS'a? Czy tylko niektóre? Scena świetna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kedzior Napisano 17 Grudzień 2009 Share Napisano 17 Grudzień 2009 Lubie oglądać takie prace, osobiście wszelkie auta i wizualizacje choćby mistrzowsko wykonane wywołują u mnie już odruch wymiotny. Dobry pomysł to jest to! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Levus Napisano 17 Grudzień 2009 Share Napisano 17 Grudzień 2009 Dla mnie też bomba. Pieczołowitość to chyba dobre słowo:) Pracka jak zawsze na poziomie, w swoistym stylu. Jeno by się przydało światełko za elektronem jakieś subtelne, tak sie tam czarno miejscami robi. Może jakieś żółto-dymiaste takie, "wyciekające", hm? Pozatem ten elektron też chyba świeci tam w tył? Pomarańczowe lampki też są takie nieświecące na otocznie. Poprzednie Twoje prace wymagały nieco mniej konsekwencji w puszczaniu światła, tu jest troche inaczej jednak. Ale bardzo miło się na to patrzy:) pozdrawiam i gratuluję! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dac77 Napisano 17 Grudzień 2009 Share Napisano 17 Grudzień 2009 Podoba mi się rozmach. Rozdzielczość trochę mała. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Touch Napisano 17 Grudzień 2009 Share Napisano 17 Grudzień 2009 Znowu świetna klimatyczna praca Panie Belus:) Gratuluję! Pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
plasti Napisano 17 Grudzień 2009 Share Napisano 17 Grudzień 2009 bombowo 5* moze cos takiego wyjdzie im w Genewie, w tym calym zderzaczu hadronow:P:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blinq Napisano 18 Grudzień 2009 Share Napisano 18 Grudzień 2009 Brawo! Bardzo fajne :) Świetny pomysł, wykonanie i w ogóle ;) 5* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucek Napisano 18 Grudzień 2009 Share Napisano 18 Grudzień 2009 Jakby nie ta pusta ściana z tyłu to dałbym ***** Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aknochaco Napisano 20 Grudzień 2009 Share Napisano 20 Grudzień 2009 Mmm fajowe :) na początku myślałem że to jakaś mała kapsuła, a potem zobaczylem tych ludzi na dole :) fajnee :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leru Napisano 20 Grudzień 2009 Share Napisano 20 Grudzień 2009 Bardzo fajowe :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi