UWG_Rysiu Napisano 25 Kwiecień 2004 Share Napisano 25 Kwiecień 2004 W moim poście chciałem przedstawić moją prace której tematem jest kosz :). Odrazu powiem że nie jestem weteranem co można wywnioskować po pracy. Poprostu chciałbym uzyskać jakieś porady :D. Mój sprzęt to: duron 1800, 256 333Mhz, GF FX5200. Z góry dzięki za spie****enie ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
UWG_Rysiu Napisano 25 Kwiecień 2004 Autor Share Napisano 25 Kwiecień 2004 Widok z frontu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
beeper Napisano 25 Kwiecień 2004 Share Napisano 25 Kwiecień 2004 narazie wiele do oceniania nie ma, te koluszka na obreczy sa chyba za duze, tak mi sie wydaje ale moge sie mylic. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 25 Kwiecień 2004 Share Napisano 25 Kwiecień 2004 ogolnie dobrze, wydaje mi sie ze tablica za gruba, i obrecz za maly promien, i te prety co podtrzymuja obrecz powinny sie schodzic do jednego punktu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
UWG_Rysiu Napisano 25 Kwiecień 2004 Autor Share Napisano 25 Kwiecień 2004 I jeszcze jeden render Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rdo Napisano 25 Kwiecień 2004 Share Napisano 25 Kwiecień 2004 powiem tyle: czekam na więcej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
uncle Napisano 25 Kwiecień 2004 Share Napisano 25 Kwiecień 2004 zgubiles skale, obrecz za gruba chaczyki na siatke za duze, tablica niewymiarowa:), znajdz fote i bedzie good :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
UWG_Rysiu Napisano 25 Kwiecień 2004 Autor Share Napisano 25 Kwiecień 2004 wlasnie sie skapnalem :D. Tablice narazie poprawilem :P. Mam nadzieje ze juz lepsza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Archangel Napisano 25 Kwiecień 2004 Share Napisano 25 Kwiecień 2004 ciekawe jak zrobisz siatke... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
uncle Napisano 25 Kwiecień 2004 Share Napisano 25 Kwiecień 2004 splainy, albo textura:> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin Napisano 25 Kwiecień 2004 Share Napisano 25 Kwiecień 2004 po tych renderach to mysle ze beda splainy...... :) hehe...pozatym to moge ci powiedziec zebys hmm troszke tutorialkow przeczytał moze......bo tu duzo ci niepomoze forum.....pracuj dalej ...beda jeszcze z ciebie jabłka... :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zipper Napisano 25 Kwiecień 2004 Share Napisano 25 Kwiecień 2004 jablka ? hehe zobaczymy jak to sie rozwinie ... narazie to poszukaj zblizen kosza z NBA ... albo innego z prawdziwego zdarzenia kosza ... bo taki z podworka jako reference ci nie posluzy ... :) powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ebor Napisano 25 Kwiecień 2004 Share Napisano 25 Kwiecień 2004 Normalnie robota Ci się w rękach pali hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
UWG_Rysiu Napisano 25 Kwiecień 2004 Autor Share Napisano 25 Kwiecień 2004 No zrobiłem mały uptade Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szczupal Napisano 25 Kwiecień 2004 Share Napisano 25 Kwiecień 2004 smieszny jakis ja jeszcze takiego nie widzialem :D ... i jakis kanciasty :/ ale nie zniechecaj sie rysiu :D bo wiem ze se poradzisz :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
empik Napisano 25 Kwiecień 2004 Share Napisano 25 Kwiecień 2004 podpinam sie do Szczupala pierwszy raz widze taki dziwaczny kosz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 25 Kwiecień 2004 Share Napisano 25 Kwiecień 2004 mi sie podoba tez takiego nie widzialem ale jest fajny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 25 Kwiecień 2004 Share Napisano 25 Kwiecień 2004 ja taki widzialem ale nie był aż tak oddalony od słupka głównego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rdo Napisano 25 Kwiecień 2004 Share Napisano 25 Kwiecień 2004 nom.. dziwny // kiedy siatka?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
UWG_Rysiu Napisano 25 Kwiecień 2004 Autor Share Napisano 25 Kwiecień 2004 Sie zrobi jak poprawie najpierw haczyki bo zrobilem je na zewnatrz :O. Pozatym musze przemyslec jak to zrobic. I jeszcze jeden glupi powod mam za tydzien egzaminy i trza sie uczyc. To dzisiaj udalo mi sie tyle czasu rano naruchac :). Ale na jutro albo na dzisiaj jeszcze postaram sie zrobic jakiegos apdejta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
empik Napisano 25 Kwiecień 2004 Share Napisano 25 Kwiecień 2004 no to czekamy na ten kosmiczny kosz ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
UWG_Rysiu Napisano 25 Kwiecień 2004 Autor Share Napisano 25 Kwiecień 2004 Mały apdejcik: zaczatki siatki :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 25 Kwiecień 2004 Share Napisano 25 Kwiecień 2004 teraz zauwazylem ze te haczyki maja zly ksztalt powinny byc jeszcze bardziej zawiniete Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
UWG_Rysiu Napisano 25 Kwiecień 2004 Autor Share Napisano 25 Kwiecień 2004 No ostatni uptade na dzisiaj. Jutro postaram sie poprawic te haczyki :P. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
beeper Napisano 25 Kwiecień 2004 Share Napisano 25 Kwiecień 2004 siatka jest nie teges Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
UWG_Rysiu Napisano 26 Kwiecień 2004 Autor Share Napisano 26 Kwiecień 2004 oo zajefajne zdjecie zaraz zabieram sie za poprawki thx :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin_ps Napisano 26 Kwiecień 2004 Share Napisano 26 Kwiecień 2004 co masz poprawic to wiesz.. ja zato mam propozycje zacznij odpoczatku tylko w stylu street .. http://images.google.pl/images?q=streetball&hl=pl&lr=&ie=UTF-8&oe=ISO-8859-2&inlang=pl&sa=N&tab=wi referencji dowoli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
UWG_Rysiu Napisano 26 Kwiecień 2004 Autor Share Napisano 26 Kwiecień 2004 eee nie chce mi sie zaczynac od poczatku bo jak zrobie to to zabieram sie za cos innego. bmx albo silownia :P. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
empik Napisano 26 Kwiecień 2004 Share Napisano 26 Kwiecień 2004 ooo wlasnie rower by sie przydal porzadny jakis na forum bo jakos nie widzialem no moze jeden ale nie byl zbyt fajny :/ no to koncz kosza i zabieraj sie za rowsa :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
UWG_Rysiu Napisano 26 Kwiecień 2004 Autor Share Napisano 26 Kwiecień 2004 Dobra siatke jako tako zrobilem :]. Mi sie wydaje ze ujdzie ale poradze sie ekspertow ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
UWG_Rysiu Napisano 26 Kwiecień 2004 Autor Share Napisano 26 Kwiecień 2004 Inna perspektywa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
UWG_Rysiu Napisano 26 Kwiecień 2004 Autor Share Napisano 26 Kwiecień 2004 To juz chyba jeden z ostatnich apdejtow (oczywiscie dotyczacych modelu bo jesczze trza wyteksurowac :D) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kozioo Napisano 26 Kwiecień 2004 Share Napisano 26 Kwiecień 2004 A jakieś spawy, śrubki? Teraz to troszke łysawo wygląda i raczej mało ciekawie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zipper Napisano 26 Kwiecień 2004 Share Napisano 26 Kwiecień 2004 mysle ze beeper zamiescil ci screena z tej siatki po to zeby ci pokazac ze siatka nie jest z nitki ... tylko z grubej wluczki ... plecionej jeszcze .... :) a nie dla czystej satysfakcji ... tak tylko mowie bo widze ze dalej pleciesz ja za cienka :) pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
UWG_Rysiu Napisano 30 Kwiecień 2004 Autor Share Napisano 30 Kwiecień 2004 Ostatnio duzo czasu nie mialem to nie robilem apdejtow dzisiaj dorwalem sie do kosza na chwile i na hop siup go skonczylem efekt jest jaki jest... no ale chce juz zaczac tego bmxa :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi