Napisano 25 Kwiecień 200420 l W moim poście chciałem przedstawić moją prace której tematem jest kosz :). Odrazu powiem że nie jestem weteranem co można wywnioskować po pracy. Poprostu chciałbym uzyskać jakieś porady :D. Mój sprzęt to: duron 1800, 256 333Mhz, GF FX5200. Z góry dzięki za spie****enie ;)
Napisano 25 Kwiecień 200420 l narazie wiele do oceniania nie ma, te koluszka na obreczy sa chyba za duze, tak mi sie wydaje ale moge sie mylic.
Napisano 25 Kwiecień 200420 l ogolnie dobrze, wydaje mi sie ze tablica za gruba, i obrecz za maly promien, i te prety co podtrzymuja obrecz powinny sie schodzic do jednego punktu
Napisano 25 Kwiecień 200420 l zgubiles skale, obrecz za gruba chaczyki na siatke za duze, tablica niewymiarowa:), znajdz fote i bedzie good :)
Napisano 25 Kwiecień 200420 l Autor wlasnie sie skapnalem :D. Tablice narazie poprawilem :P. Mam nadzieje ze juz lepsza
Napisano 25 Kwiecień 200420 l po tych renderach to mysle ze beda splainy...... :) hehe...pozatym to moge ci powiedziec zebys hmm troszke tutorialkow przeczytał moze......bo tu duzo ci niepomoze forum.....pracuj dalej ...beda jeszcze z ciebie jabłka... :)
Napisano 25 Kwiecień 200420 l jablka ? hehe zobaczymy jak to sie rozwinie ... narazie to poszukaj zblizen kosza z NBA ... albo innego z prawdziwego zdarzenia kosza ... bo taki z podworka jako reference ci nie posluzy ... :) powodzenia
Napisano 25 Kwiecień 200420 l smieszny jakis ja jeszcze takiego nie widzialem :D ... i jakis kanciasty :/ ale nie zniechecaj sie rysiu :D bo wiem ze se poradzisz :P
Napisano 25 Kwiecień 200420 l Autor Sie zrobi jak poprawie najpierw haczyki bo zrobilem je na zewnatrz :O. Pozatym musze przemyslec jak to zrobic. I jeszcze jeden glupi powod mam za tydzien egzaminy i trza sie uczyc. To dzisiaj udalo mi sie tyle czasu rano naruchac :). Ale na jutro albo na dzisiaj jeszcze postaram sie zrobic jakiegos apdejta
Napisano 25 Kwiecień 200420 l teraz zauwazylem ze te haczyki maja zly ksztalt powinny byc jeszcze bardziej zawiniete
Napisano 25 Kwiecień 200420 l Autor No ostatni uptade na dzisiaj. Jutro postaram sie poprawic te haczyki :P.
Napisano 26 Kwiecień 200420 l co masz poprawic to wiesz.. ja zato mam propozycje zacznij odpoczatku tylko w stylu street .. http://images.google.pl/images?q=streetball&hl=pl&lr=&ie=UTF-8&oe=ISO-8859-2&inlang=pl&sa=N&tab=wi referencji dowoli
Napisano 26 Kwiecień 200420 l Autor eee nie chce mi sie zaczynac od poczatku bo jak zrobie to to zabieram sie za cos innego. bmx albo silownia :P.
Napisano 26 Kwiecień 200420 l ooo wlasnie rower by sie przydal porzadny jakis na forum bo jakos nie widzialem no moze jeden ale nie byl zbyt fajny :/ no to koncz kosza i zabieraj sie za rowsa :)
Napisano 26 Kwiecień 200420 l Autor Dobra siatke jako tako zrobilem :]. Mi sie wydaje ze ujdzie ale poradze sie ekspertow ;P
Napisano 26 Kwiecień 200420 l Autor To juz chyba jeden z ostatnich apdejtow (oczywiscie dotyczacych modelu bo jesczze trza wyteksurowac :D)
Napisano 26 Kwiecień 200420 l A jakieś spawy, śrubki? Teraz to troszke łysawo wygląda i raczej mało ciekawie...
Napisano 26 Kwiecień 200420 l mysle ze beeper zamiescil ci screena z tej siatki po to zeby ci pokazac ze siatka nie jest z nitki ... tylko z grubej wluczki ... plecionej jeszcze .... :) a nie dla czystej satysfakcji ... tak tylko mowie bo widze ze dalej pleciesz ja za cienka :) pozdro
Napisano 30 Kwiecień 200420 l Autor Ostatnio duzo czasu nie mialem to nie robilem apdejtow dzisiaj dorwalem sie do kosza na chwile i na hop siup go skonczylem efekt jest jaki jest... no ale chce juz zaczac tego bmxa :P