Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

W moim poście chciałem przedstawić moją prace której tematem jest kosz :). Odrazu powiem że nie jestem weteranem co można wywnioskować po pracy. Poprostu chciałbym uzyskać jakieś porady :D. Mój sprzęt to: duron 1800, 256 333Mhz, GF FX5200. Z góry dzięki za spie****enie ;)

• Odpowiedzi 34
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

ogolnie dobrze, wydaje mi sie ze tablica za gruba, i obrecz za maly promien,

i te prety co podtrzymuja obrecz powinny sie schodzic do jednego punktu

Napisano

po tych renderach to mysle ze beda splainy...... :) hehe...pozatym to moge ci powiedziec zebys hmm troszke tutorialkow przeczytał moze......bo tu duzo ci niepomoze forum.....pracuj dalej ...beda jeszcze z ciebie jabłka... :)

Napisano

jablka ? hehe

zobaczymy jak to sie rozwinie ... narazie to poszukaj zblizen kosza z NBA ... albo innego z prawdziwego zdarzenia kosza ... bo taki z podworka jako reference ci nie posluzy ... :)

powodzenia

Napisano

Sie zrobi jak poprawie najpierw haczyki bo zrobilem je na zewnatrz :O. Pozatym musze przemyslec jak to zrobic. I jeszcze jeden glupi powod mam za tydzien egzaminy i trza sie uczyc. To dzisiaj udalo mi sie tyle czasu rano naruchac :). Ale na jutro albo na dzisiaj jeszcze postaram sie zrobic jakiegos apdejta

Napisano

ooo wlasnie rower by sie przydal porzadny jakis na forum bo jakos nie widzialem no moze jeden ale nie byl zbyt fajny :/

no to koncz kosza i zabieraj sie za rowsa :)

Napisano

mysle ze beeper zamiescil ci screena z tej siatki po to zeby ci pokazac ze siatka nie jest z nitki ... tylko z grubej wluczki ... plecionej jeszcze .... :) a nie dla czystej satysfakcji ...

tak tylko mowie bo widze ze dalej pleciesz ja za cienka :)

pozdro

Napisano

Ostatnio duzo czasu nie mialem to nie robilem apdejtow dzisiaj dorwalem sie do kosza na chwile i na hop siup go skonczylem efekt jest jaki jest... no ale chce juz zaczac tego bmxa :P