Lucas Napisano 26 Kwiecień 2004 Share Napisano 26 Kwiecień 2004 Nareszcie skończyłem:). Zdaję sobie sprawę, że niektórzy chcieliby, żebym coś jeszcze popoprawiał, dorobił itp. ale jestem już po prostu zmęczony tym modelem, a z efektu końcowego jestem jak najbardziej zadowolony:). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dr Ug Napisano 26 Kwiecień 2004 Share Napisano 26 Kwiecień 2004 hmm... zagrywam sie ostatnio w IL-2, wiec temat jak najbardziej mi odpowiada;) Niestety nie odpowiada mi jakos dziwnie sztuczne swiatlo i - to drobiazg - zbyt maly motion blur na smigle. Powinien zataczac pelne kolo. Ujecie tez mogloby byc ciekawsze, bardziej dynamiczne. Teraz troche nudno. :( P.S. Tez przymiezam sie do jakiegos samolotu. Moze Messerschmitt Bf-110 Zerstörer ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pionier Napisano 26 Kwiecień 2004 Share Napisano 26 Kwiecień 2004 O ile ten 1 render jakos ujdzie. O tyle reszta mi sie nie podoba. :( Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Damian Napisano 26 Kwiecień 2004 Share Napisano 26 Kwiecień 2004 materiały swiatło i ujęcia mi nie paszą.. model moze byc... wsomie nie jest zle, nawet fajne:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kozioo Napisano 26 Kwiecień 2004 Share Napisano 26 Kwiecień 2004 Nie jest źle, ale oprócz tego o czym wspomnieli już inni dodam, że brakuje chyba pilota:] Szczególnie w tych \"powietrznych ujęciach\" to się rzuca w oczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dirty Napisano 26 Kwiecień 2004 Share Napisano 26 Kwiecień 2004 mi sie podoba, fajne fajne... ale faktycznie zero dynamiki na tych dwoch ostatnich renderach, moze pobaw sie jeszcze z ujeciem, otoczeniem itp. plus jakis pilot z posera bylby wrecz wskazany pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kryhas Napisano 26 Kwiecień 2004 Share Napisano 26 Kwiecień 2004 Ogólnie jest ok ale na rendzie nr 1 cień jest do bani. Natomiast na ostatnich dwuch jest coś dziwniego tzn. gdzie jest pilot?? To tak jak z filmu \"Czy leci z nami pilot\" :] Aha jeszcze lakier jest jakiś dziwny bo się nic w nim nie odbija (np. słońce). Reszta jest do przyjęcia :] Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano 26 Kwiecień 2004 Autor Share Napisano 26 Kwiecień 2004 Jak to nie ma pilota?:P, to czarne to właśnie jego głowa:), może trochę to wygląda jak zagłówek ale chyba umiejscowiłem ją dobrze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nimrod Napisano 26 Kwiecień 2004 Share Napisano 26 Kwiecień 2004 Model dobry, ale gorzej z jego prezentacją. Na rednerach 2 i 3 (w sumie to to samo co 2 tyle ze czarno-bialy) wygląda jakby sie w powietrzu zatrzymał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kozioo Napisano 26 Kwiecień 2004 Share Napisano 26 Kwiecień 2004 To czarne to głowa? :D Przeciez w takim ustawieniu pilot nie widzi co sie dzieje przed samolotem:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pierzak Napisano 26 Kwiecień 2004 Share Napisano 26 Kwiecień 2004 pilot mi sie nie podoba. na pierwszej scenie cien jest lipny. Model 1 klasa, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dr Ug Napisano 26 Kwiecień 2004 Share Napisano 26 Kwiecień 2004 Zdecydowanie przesadziles z tym pilotem:) Oni i tak malo widzieli, a Ty go jeszcze w fotel wciskasz;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Damian Napisano 26 Kwiecień 2004 Share Napisano 26 Kwiecień 2004 kurde DruG cos kiepskawe ustawienia grafy sobie zapodałes :D ale co do pilota to prawda.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dr Ug Napisano 26 Kwiecień 2004 Share Napisano 26 Kwiecień 2004 Mialem wszystko na maxa, ale zmniejszylem o jeden kazde pole, bo gdy lata kolo mnie wieksza ilosc samolotow, to troszke przycina. A ja nie lubie, jak mi cos przeszkadza podczas celowania;) ALE...! To nie jest widok z gry, tylko z \"view objects\", dlatego taka kiszka. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Damian Napisano 26 Kwiecień 2004 Share Napisano 26 Kwiecień 2004 a no tak... zwracam honor :D:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
martez Napisano 27 Kwiecień 2004 Share Napisano 27 Kwiecień 2004 Zdaje sie ktoś sie czepiał do zbyt słabego lakieru blach. Mi sie wydaje że blachy wojskowych samolotów malowano tylko matem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pchelka Napisano 28 Kwiecień 2004 Share Napisano 28 Kwiecień 2004 p 51 jest ładniutki nie ma sieco czepiać:) ale ten pilot to wydaje się ze chce sie w kabinie shować, ewętualnie coś tam zgubił i usilnie szuka :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pussik Napisano 1 Maj 2004 Share Napisano 1 Maj 2004 Mi się podoba. Model zwłaszcza i te zabrudzenia od silnika. :) Pilot to jednak wyżej powinien być i tekstury + oświetlenie zawsze da sie lepsze zrobić. Ale jest ładnie. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paul_PL Napisano 1 Maj 2004 Share Napisano 1 Maj 2004 Warto by zwrócić jeszcze uwagę ,ze chyba nos samolotu jest troszkę zbyt \'wyciągnięty\'.Dodatkowo na renderach wygląda jak model do sklejania.Takk poza tym to spoko :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi