Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Max3D.pl

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Napisano

Nareszcie skończyłem:). Zdaję sobie sprawę, że niektórzy chcieliby, żebym coś jeszcze popoprawiał, dorobił itp. ale jestem już po prostu zmęczony tym modelem, a z efektu końcowego jestem jak najbardziej zadowolony:).

p51d01.jpg

p51d02.jpg

p51d03.jpg

• Odpowiedzi 18
  • Wyświetleń 2,2k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

hmm... zagrywam sie ostatnio w IL-2, wiec temat jak najbardziej mi odpowiada;)

Niestety nie odpowiada mi jakos dziwnie sztuczne swiatlo i - to drobiazg - zbyt maly motion blur na smigle. Powinien zataczac pelne kolo.

Ujecie tez mogloby byc ciekawsze, bardziej dynamiczne. Teraz troche nudno. :(

P.S. Tez przymiezam sie do jakiegos samolotu. Moze Messerschmitt Bf-110 Zerstörer ;)

Napisano

O ile ten 1 render jakos ujdzie. O tyle reszta mi sie nie podoba. :(

Pozdrawiam

Napisano

materiały swiatło i ujęcia mi nie paszą.. model moze byc... wsomie nie jest zle, nawet fajne:)

Napisano

Nie jest źle, ale oprócz tego o czym wspomnieli już inni dodam, że brakuje chyba pilota:] Szczególnie w tych \"powietrznych ujęciach\" to się rzuca w oczy.

Napisano

mi sie podoba, fajne fajne... ale faktycznie zero dynamiki na tych dwoch ostatnich renderach, moze pobaw sie jeszcze z ujeciem, otoczeniem itp. plus jakis pilot z posera bylby wrecz wskazany

pzdr

Napisano

Ogólnie jest ok ale na rendzie nr 1 cień jest do bani.

Natomiast na ostatnich dwuch jest coś dziwniego tzn. gdzie jest pilot??

To tak jak z filmu \"Czy leci z nami pilot\" :]

Aha jeszcze lakier jest jakiś dziwny bo się nic w nim nie odbija (np. słońce).

Reszta jest do przyjęcia :]

Pozdro

Napisano
  • Autor

Jak to nie ma pilota?:P, to czarne to właśnie jego głowa:), może trochę to wygląda jak zagłówek ale chyba umiejscowiłem ją dobrze.

Napisano

Model dobry, ale gorzej z jego prezentacją. Na rednerach 2 i 3 (w sumie to to samo co 2 tyle ze czarno-bialy) wygląda jakby sie w powietrzu zatrzymał.

Napisano

To czarne to głowa? :D Przeciez w takim ustawieniu pilot nie widzi co sie dzieje przed samolotem:D

Napisano

Zdecydowanie przesadziles z tym pilotem:)

Oni i tak malo widzieli, a Ty go jeszcze w fotel wciskasz;)

Napisano

kurde DruG cos kiepskawe ustawienia grafy sobie zapodałes :D ale co do pilota to prawda..

Napisano

Mialem wszystko na maxa, ale zmniejszylem o jeden kazde pole, bo gdy lata kolo mnie wieksza ilosc samolotow, to troszke przycina. A ja nie lubie, jak mi cos przeszkadza podczas celowania;)

ALE...! To nie jest widok z gry, tylko z \"view objects\", dlatego taka kiszka. :)

Napisano

Zdaje sie ktoś sie czepiał do zbyt słabego lakieru blach. Mi sie wydaje że blachy wojskowych samolotów malowano tylko matem.

Napisano

p 51 jest ładniutki nie ma sieco czepiać:) ale ten pilot to wydaje się ze chce sie w kabinie shować, ewętualnie coś tam zgubił i usilnie szuka :)

Napisano

Mi się podoba. Model zwłaszcza i te zabrudzenia od silnika. :)

Pilot to jednak wyżej powinien być i tekstury + oświetlenie zawsze da sie lepsze zrobić.

Ale jest ładnie. :)

Napisano

Warto by zwrócić jeszcze uwagę ,ze chyba nos samolotu jest troszkę zbyt \'wyciągnięty\'.Dodatkowo na renderach wygląda jak model do sklejania.Takk poza tym to spoko :)

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.