Napisano 28 Styczeń 201015 l Prawdopodobnie jest to początek serii do mojego prywatnego projektu. pozdrówki.
Napisano 28 Styczeń 201015 l bardzo bardzo! świetnie połączyłeś ziarnistość i speculary. Tylko przy czole to tło chyba z lekka przeszkadza, bo czasem wydaje się, że to kawałek jego czupryny zaczesanej do góry.
Napisano 28 Styczeń 201015 l Prawdopodobnie jest to początek serii do mojego prywatnego projektu. Wytrwałości życzę w szczególności, bo ciekawie się zapowiada. Napisz coś więcej. Pzdr
Napisano 28 Styczeń 201015 l coby nie powtarzac: bardzo bardzo! świetnie połączyłeś ziarnistość i speculary.
Napisano 28 Styczeń 201015 l uwielbiam tego typu zapowiedzi serii... bardzo rzeźbiarski portret z nietypowymi kolorami, dobre dobre... pozdro
Napisano 28 Styczeń 201015 l przyjemne kolory i faktury. można byłoby gdybać czy nie jest za pusto po lewej na dole, ale w sumie rozumiem że najważniejszy jest portret :)
Napisano 28 Styczeń 201015 l Mnie się osobiście kojarzy z epoką romantyzmu, cudowna bryła, niesamowite kolory achh... Edytowane 28 Styczeń 201015 l przez Joel
Napisano 28 Styczeń 201015 l Autor Morbid Karbid: chyba rzeczywiście mogłem bardziej doprecyzować ten obszar, miałem tego świadomość, ale po drodze gdzieś mi umknęło ;], thx. emmilius: szkoda pisać, lepiej zrobić hehe (przy następnym coś postaram się napisać), dzięki. telthona: dzięki, całą atencję chciałem skierować na twarz. Wszystkim pozostałym dzięki za pozytywny odbiór! Od razu rośnie morale :)