mant-raz Napisano 28 Styczeń 2010 Napisano 28 Styczeń 2010 Prawdopodobnie jest to początek serii do mojego prywatnego projektu. pozdrówki.
Morbid Karbid Napisano 28 Styczeń 2010 Napisano 28 Styczeń 2010 bardzo bardzo! świetnie połączyłeś ziarnistość i speculary. Tylko przy czole to tło chyba z lekka przeszkadza, bo czasem wydaje się, że to kawałek jego czupryny zaczesanej do góry.
emmilius Napisano 28 Styczeń 2010 Napisano 28 Styczeń 2010 Prawdopodobnie jest to początek serii do mojego prywatnego projektu. Wytrwałości życzę w szczególności, bo ciekawie się zapowiada. Napisz coś więcej. Pzdr
olaf Napisano 28 Styczeń 2010 Napisano 28 Styczeń 2010 coby nie powtarzac: bardzo bardzo! świetnie połączyłeś ziarnistość i speculary.
Urbanboogie Napisano 28 Styczeń 2010 Napisano 28 Styczeń 2010 Hehe, jak weteran zrobi portret, to nie ma we wsi... ;) Super!
Rotcore Napisano 28 Styczeń 2010 Napisano 28 Styczeń 2010 uwielbiam tego typu zapowiedzi serii... bardzo rzeźbiarski portret z nietypowymi kolorami, dobre dobre... pozdro
telthona Napisano 28 Styczeń 2010 Napisano 28 Styczeń 2010 przyjemne kolory i faktury. można byłoby gdybać czy nie jest za pusto po lewej na dole, ale w sumie rozumiem że najważniejszy jest portret :)
Joel Napisano 28 Styczeń 2010 Napisano 28 Styczeń 2010 (edytowane) Mnie się osobiście kojarzy z epoką romantyzmu, cudowna bryła, niesamowite kolory achh... Edytowane 28 Styczeń 2010 przez Joel
mant-raz Napisano 28 Styczeń 2010 Autor Napisano 28 Styczeń 2010 Morbid Karbid: chyba rzeczywiście mogłem bardziej doprecyzować ten obszar, miałem tego świadomość, ale po drodze gdzieś mi umknęło ;], thx. emmilius: szkoda pisać, lepiej zrobić hehe (przy następnym coś postaram się napisać), dzięki. telthona: dzięki, całą atencję chciałem skierować na twarz. Wszystkim pozostałym dzięki za pozytywny odbiór! Od razu rośnie morale :)
Rekomendowane odpowiedzi