Skocz do zawartości

Głosuję: 83 użytkowników zagłosowało

1. 1. Głosuję:

• Uriel
      2
    • Rotcore
      1
    • Mruk
      53
    • rosikowski
      1
    • Joel
      11
    • Kishkoltz
      1
    • ola-f
      4
    • Frank600
      1
    • Klex
      9

Aby zagłosować w tej ankiecie, prosimy się zalogować lub zarejestrować.

Featured Replies

Napisano

Głosowanie: 1.02.2010 - 06.02.2010

Poniżej nominowane prace:

chc21s09.jpgchc21s11.jpgchc21s13.jpgchc21s23.jpgchc21s25.jpgchc21s27.jpgchc21s37.jpgchc21s39.jpgchc21s41.jpg

ZAPRASZAMY DO GŁOSOWANIA.

• Odpowiedzi 14
  • Wyświetleń 4,3k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Bardzo żałuję, że nie zdążyłem wystartować, ale co robić. W tej edycji nawet ciekawie. Watpliwości jednak na kogo zagłosować nie mam. Mruk, dobrze, że nie wyrosłeś jeszcze ;)

Napisano

Dla mnie Klex oddał postać o ile pamiętam regulamin :o.Po niektórych (chociaż bardzo fajnych ) pracach widać ,że raczej odbiegły nieco od chrakteru postaci i nie widać z poza zbroi czy to dziadek ,murzyn czy kobita ...

Napisano

Ja zagłosowałem na mruka i po wynikach widzę, że jak większość, najbardziej konceptowate.

Napisano

Brakuje jakiegoś opisu w pierwszym poście, co było tematem ChC. Nie wszyscy są na bieżąco ;)

Napisano

glos na Kishkoltz

moze niezbyt dobre wykonanie, ale mega podoba mi sie design. Mr rewolwer: ] bardzo fajny pomysl

pozdr

Napisano

no technicznie to Mruk a co :P

CZEKAM NA JAKIS ******** TEMAT

Edytowane przez tweety

Napisano

ola-f, myślę że to epickie pomimo tego, że stąd gdzie jestem też nic nie widać :)

Napisano
  • Autor

UWAGA !! UWAGA !!

Zatem, ogłaszam co następuje:

Edycję 21, miażdżącą przewagą głosów, wygrała praca Mruk'a. Serdecznie Gratulujemy.

Obywatel Proszony jest o szybki kontakt (na PM, bądź gg) w sprawie tematu kolejnej edycji.

//Pozdr.

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności