Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 39
  • Wyświetleń 7,3k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

no prosze. Witamy serdecznie. Kiedy pojawi sie w wersji elektronicznej?

Screeny calkiem niezle. Ale jak napisalem chetnie zobaczylbym to \"w ruchu\".

Napisano

Zapowiada sie zaje**** choc sa to screeny tylko, ciekawe jak one sie poruszają i jakie dźwięki wydają (fury):P

Napisano
  • Autor

chcialem tylko podkreslic ze nie mialem zamiaru chwalic sie grafika 3d jaka zrobilem (nie o to tu chodzilo) tylko cala idiotyczna historia :) pozdrawiam i dzieki

Napisano

witam :) ja i tak wole Twoje 2d...które widziałem na cgtalku i na f3d :)

a furki niczego sobie...jak zobacze anime to wypowiem się na temat ich modelingu :) ale coś mi się zdaje że z warszawy jesteś :D bo takich \"niedzielnych kierowców\" Ci u nas dostatek :) no i autobusy ZTM mają podobną texturę do tych które mi się zdarza widywac :D

pozdrawiam...

Napisano
  • Autor

z animacja mam problem w wersji elektronicznej bo duzo zajmuje albo zle wyglada... robie rozne wersje...

Dzieki i pozdrawiam

Napisano

60kb/s to przynajmniej jak dla mnie dużo:)

Co do animki to bardzo mi sie podoba,bardzo milo sie ja oglada,mimo nawet ze jest klip od hip-hopowej muzyki:)Jak na taka długosc wszystko bardzo dobrze zostalo przmyslane,rozniez i sam warsztat jest niczego sobie...ogolnie chcialbym pogratulowac zrealizowanego projektu, mało komu ostatnio udaje sie cokolwiek skończyc :)

Napisano
  • Autor

dzieki...

Teraz czas na cos duzo trudniejszego...

Ale team by sie przydal...

Napisano

Wszystko byłoby cool gdyby nie ten podkład muzyczny oderwany zupełnie od samej animacji, ale i tak jest git.

Napisano
  • Autor

bardzo sie ciesz ze historia wam sie podoba , bo grafika jest tu traktowana z przymruzeniem oka... :)

Napisano

widzialem to w tv na vivie :] chyba juz z trzy razy :P wszystko miodzio tylko troche ten samochodzik za blyszczacy ale oglnie bardzo ciekawe, warte uwagi :]

Napisano

\"Teraz czas na cos duzo trudniejszego...

Ale team by sie przydal...\"

A nie macie juz czasem teamu? :)

Nie wiedzialem, ze orka to jedna osoba ;)

Napisano
  • Autor

Teledysk od samego pomyslu do zrealizowania robilem sam.

Jarek Kwasniak pomagal mi troche modelowac..

Poza tym trudno wstrzymac wszystkich od pracy do robienia wlasnych pomyslow..

Napisano
  • Autor

glownie przez to nie moglem az tak dopieszczac grafiki..

ale na szczescie nie jest to \"drapanie szpilka na negatywie\" :)

Napisano

Nie no super pomysł, naprawdę świetna historyjka i wykonanie na wysokim jak na moje standardy poziomie:) Super:) Naprawdę warto obejrzeć.

Napisano

animacja jest świetna, kilka razy kwiczałem ze śmiechu :D zwłaszcza jak koło siurającego policjanta uderzył w ścianę kołpak i ten zaczął się poniewierać lejąc we wszystkie strony :D widziałem to już wcześniej na VIVA, ale chętnie potrzymam to na dysku, żeby pokazywać każdemu kto tylko do mnie wpadnie :)

co do strony technicznej też się nie będe czepiał, bo jak na mój gust wykonanie stoi na równie wysokim poziomie jak i historia :)

pozdrawiam

Napisano

gratulacje za skończoną i dopiętą pracę , historyjkka jak i muza ... hmm nie w moim guście..ale bravo za finish.. na oglądalnym poziomie..złaszcza w tak wąskim terminie..

Napisano

Hmm.. czemu maluch sie trzesie na poczatku filmu? ;)

Nie wiem tak pozno trafilem na animke. Ogolnie swietnie opowiedziana historia, postacie troche odbiegaja od ogolnego environmentu, ktory na stop klatce wypada bardzo realistycznie i przekonywujaco.

A.. pare lat temu po maturze zrobilem filmik w ktorym atakuje dyrektorke krzeslem identycznie jak to robi Babcia w koncowej scenie. Wspomnienia powrocily.. :)

Ogolnie super, piona dla tworcow ;))

Napisano

Bardzi mi sie podobal ten filmik. Przedewszystkim jest zabawny. I fajne watki sa do niego wzucone. Np.delorean z powrotu do przyszlosci.

Napisano

aaaaaaaaaaaaaaaahhhh tego szukałem widziałem wczoraj urywek tego na VIVIE i cos mnie podkusiło, żeby tu dzisiaj wejsc... nie no filmik miażdzy dosłownie masakra gratuluje

Napisano

Przeciez to boskie bylo :D. Zwlaszcza jak pod koniec koles dostal od babci ;)

Napisano

muzyka zniszczyła jakiekolwiek miłe doznania z tym filmem, to jest teledysk... nie ma nic wspolnego z muzyką (nie mowie tu o tresci) przebiegi tytmiczne są wyssane z palca, akcenty w filmie nie odpowiadają akcentom w muzyce, klimat filmu bynajmniej nie wspołgrał z klkmatem (o ile taki istnieje) tego wycia w tle. dramaturgia i dynamika w filmie leciały jak chciały nie mając nic wspolnego z muzyką (uzywam słowa muzyka, przpraszam za obraze tego pojęcia). tyle na temat \"teledysku\" teraz technika. tu juz lepiej o ile nie wykraczamy poza ramy jednego ujęcia, montaz jest kiepski, rytm bylejaki, nie czyta sie wogole. całokształ wydaje sie za sterylny i sztuczny, to wina oswietlenia, sprawiało wrazenie jak z gry gta. czy raczej NFS ugrd. mode lepsze ale nadrabiały za duzo texturami, nie zawsze to zdaje egzamin, a juz na pewno nie w tedy kiedy są liczone dynamicznie odbicia. fizyka... tu duzo lepiej czuje sie fizycznosc obiektow, mięso sie buja a fury sie slizgają... kamera.. to samo co do montazu.. maniera 3d... latac kamerą ile wlezie bez łądu i skłądu w kazdym ujęciu inaczej... reasumując moja ocena w skali 1 - 6 to 4- . wywal muzyke wstaw inną i bedzie 5, bo potraktuje to jako zabawny short. (ktory defakto zabawny jest srednio).

Napisano

jak dla mnie to przesada:) .takie fajne rzeczy w tak krótkim czasie robić?kurde n o zaszalałeś to jest naprawdę niezły wypasior

Napisano

Bardzo ładnie poradziłeś sobie z animacją. Jestem pod wrażeniem że udało Ci się całość ukończyć w ciągu 3 miesięcy. Bravo!

Napisano

Właśnie 3 miesiące to powiem Ci szczerze nielada wyczyn...... musiałeś się nieźle nagimnastykować .....spałeś, jadłeś wogóle ? Chyba nie ..... także fajny filmik ..szkoda mi Cię bo musiałeś coś z 10 kilo spaść na wadze ale nic to .... he najważniejszy jest efekt. Gratulacje pokazałeś że \"człowiek ze stali\" żyje i ma się dobrze.

Napisano

orion i max... szkoda słow normalnie.. tyle sie muisiałem nakilkac aby wywalic te głopie posty, kto mi za to zwroci? Adek? Adku rządam podwyżki!

Napisano

rewelacyjny filmik ,godny polecenia swoim znajomym :) super pracka:)powodzenia