chveti Napisano 28 Kwiecień 2004 Share Napisano 28 Kwiecień 2004 no to wrzucam moje nudy jako finished works Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Kiełbaster Napisano 28 Kwiecień 2004 Share Napisano 28 Kwiecień 2004 Takie dość średnie wg mnie. Ptaszek nieskomplikowany ale wmiarę spox. Tło totalnie nie pasuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Damian Napisano 28 Kwiecień 2004 Share Napisano 28 Kwiecień 2004 ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomur Napisano 28 Kwiecień 2004 Share Napisano 28 Kwiecień 2004 Przypuszczam ze to dzielo :p jest po to zeby publike rozruszac. Masz 50% szansy ze wszyscy sie tu zjawią albo nikt. Jako prowokacja to ptaszor jest Spox Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dr Ug Napisano 28 Kwiecień 2004 Share Napisano 28 Kwiecień 2004 Rzeczywiscie, to morze jakies nierealistyczne, ale poza tym gites! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kozioo Napisano 28 Kwiecień 2004 Share Napisano 28 Kwiecień 2004 Popieram Druga. Morze do wymiany. Piasek też można by nieznacznie poprawić, ale to juz czepialstwo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Quadysz Napisano 28 Kwiecień 2004 Share Napisano 28 Kwiecień 2004 przez te glasy to on chyba nie wiele tego morza zobaczy :) szczerze sie usmialem jak tu wszedlem :) fajny taki maly przerywnik :) tylko zapomniales ze na drugim drucie nic nie siedzi :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 28 Kwiecień 2004 Autor Share Napisano 28 Kwiecień 2004 quadysz - bo to ma byc takie malo realistyczne takie no ekhm z humorem :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Falcrum Napisano 28 Kwiecień 2004 Share Napisano 28 Kwiecień 2004 Hmmm...oceniam bez zbędnego komenta: +3/6... Pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 28 Kwiecień 2004 Autor Share Napisano 28 Kwiecień 2004 podaj ktos konkrety wrzeszcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pablo Napisano 28 Kwiecień 2004 Share Napisano 28 Kwiecień 2004 Mogles to chociaz dobrze w PS zlozyc i dosowac:P:) pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nimrod Napisano 28 Kwiecień 2004 Share Napisano 28 Kwiecień 2004 Konkrety? To dla mnie wygląda jakbyś wstawił obrazek do MS Painta i dorysował tego pseudo kuraka, tu się nic kupy nie trzyma... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
empik Napisano 28 Kwiecień 2004 Share Napisano 28 Kwiecień 2004 popieram Mastera tlo totalnie nie pasuje a ptaszek sopx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BLADE Napisano 29 Kwiecień 2004 Share Napisano 29 Kwiecień 2004 a ja popieram kłobuc\'a niestety tak aprawda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
beeper Napisano 29 Kwiecień 2004 Share Napisano 29 Kwiecień 2004 Ty to na serio? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cochise Napisano 29 Kwiecień 2004 Share Napisano 29 Kwiecień 2004 co to za stara raszpla? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuciel Napisano 29 Kwiecień 2004 Share Napisano 29 Kwiecień 2004 szczeze to bida z nedza... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bednarz Napisano 29 Kwiecień 2004 Share Napisano 29 Kwiecień 2004 Tak naprawde to chyba dałes obazek i dorysowałes ptaszka w Paincie :P mi sie osobiscie nie podoba :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kris_R Napisano 29 Kwiecień 2004 Share Napisano 29 Kwiecień 2004 Niezłe :) ale się wyzulowałeś :) lubię takie graficzne żarty... serio... nie wnikam jak długo to robiłeś... najważniejsze że efekt jest taki swobodny i beztroski... to mi się podoba. Duże brawa za dystans.. może też taką prackę walnę :) HAHA! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 30 Kwiecień 2004 Autor Share Napisano 30 Kwiecień 2004 nie musisz wnikac to bylo 10 min :D I o taki efekt beztroski mi chodzilo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
empik Napisano 30 Kwiecień 2004 Share Napisano 30 Kwiecień 2004 ta jasne napewno w 10 min :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leander Napisano 30 Kwiecień 2004 Share Napisano 30 Kwiecień 2004 Mi sie podoba tylko zjawisko, ze pod dodaniu slupa trawa i chwasty nabraly charakteru lasu gdzies w dole. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gollum Napisano 30 Kwiecień 2004 Share Napisano 30 Kwiecień 2004 No no, impressive, te cienie rzuciły mnie na kolana ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 30 Kwiecień 2004 Autor Share Napisano 30 Kwiecień 2004 sa cienie defaultowe od brazlila -skylight Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
b-zone Napisano 1 Maj 2004 Share Napisano 1 Maj 2004 Wygląda to prawie tak, jak by ktoś to namalował w paincie :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darkelf Napisano 2 Maj 2004 Share Napisano 2 Maj 2004 eeeeeeeeeeeeeee noo podoba mi sie surrealistyczne wygiecie drutow. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
empik Napisano 4 Maj 2004 Share Napisano 4 Maj 2004 napisał darkelf eeeeeeeeeeeeeee noo podoba mi sie surrealistyczne wygiecie drutow. heh dokladnie stoji na jednym a sie oby dwa wygiely!! moze jego cien taki ciezki?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Orion Napisano 4 Maj 2004 Share Napisano 4 Maj 2004 Ta papuga to z mafii ?? Bo ja nie widzę słońca na tej plaży :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 4 Maj 2004 Autor Share Napisano 4 Maj 2004 hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi