Napisano 28 Kwiecień 200420 l Takie dość średnie wg mnie. Ptaszek nieskomplikowany ale wmiarę spox. Tło totalnie nie pasuje.
Napisano 28 Kwiecień 200420 l Przypuszczam ze to dzielo :p jest po to zeby publike rozruszac. Masz 50% szansy ze wszyscy sie tu zjawią albo nikt. Jako prowokacja to ptaszor jest Spox
Napisano 28 Kwiecień 200420 l Popieram Druga. Morze do wymiany. Piasek też można by nieznacznie poprawić, ale to juz czepialstwo.
Napisano 28 Kwiecień 200420 l przez te glasy to on chyba nie wiele tego morza zobaczy :) szczerze sie usmialem jak tu wszedlem :) fajny taki maly przerywnik :) tylko zapomniales ze na drugim drucie nic nie siedzi :D
Napisano 28 Kwiecień 200420 l Autor quadysz - bo to ma byc takie malo realistyczne takie no ekhm z humorem :P
Napisano 28 Kwiecień 200420 l Konkrety? To dla mnie wygląda jakbyś wstawił obrazek do MS Painta i dorysował tego pseudo kuraka, tu się nic kupy nie trzyma...
Napisano 29 Kwiecień 200420 l Tak naprawde to chyba dałes obazek i dorysowałes ptaszka w Paincie :P mi sie osobiscie nie podoba :D
Napisano 29 Kwiecień 200420 l Niezłe :) ale się wyzulowałeś :) lubię takie graficzne żarty... serio... nie wnikam jak długo to robiłeś... najważniejsze że efekt jest taki swobodny i beztroski... to mi się podoba. Duże brawa za dystans.. może też taką prackę walnę :) HAHA!
Napisano 30 Kwiecień 200420 l Autor nie musisz wnikac to bylo 10 min :D I o taki efekt beztroski mi chodzilo
Napisano 30 Kwiecień 200420 l Mi sie podoba tylko zjawisko, ze pod dodaniu slupa trawa i chwasty nabraly charakteru lasu gdzies w dole.
Napisano 4 Maj 200420 l napisał darkelf eeeeeeeeeeeeeee noo podoba mi sie surrealistyczne wygiecie drutow. heh dokladnie stoji na jednym a sie oby dwa wygiely!! moze jego cien taki ciezki??